Майка ѝ постоянно и крещи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ѝ постоянно и крещи
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1324 пъти
Здравейте!

Реших, че темата ми е най-подходяща за този раздел, но ако съм сбъркала се извинявам- става въпрос за моя съседка. Ще започна отначало. Аз съм момиче, на 16 години и преди няколко месеца в апартамента до нас, който дълго време стоя празен, се нанесе тричленно семейство. Дъщерята е на моята възраст и много се зарадвах, тъй като обичам да се сприятелявам и помислих, че може да станем приятелки.
Срещнахме се една сутрин на път за училище (в различни училища сме), аз я заговорих, представих се и така нататък, но ми направи впечатление, че не е много разговорлива, затова реших да не и досаждам.
Следващия път, когато се срещнахме беше след около седмица. Попитах я дали новия град и харесва, дали и липсват приятелите от стария- тя отвърна, че няма приятели от стария град. Помислих, че мога да и помогна да се приспособи и и предложих помощ, ако има нужда от нещо. Оттогава сме се виждали само два пъти, а живеем врата до врата! Нито веднъж не съм я срещала, когато излизам и реших, че е малко странно. Сега може да ви прозвуча като клюкарка, но повярвайте ми, не съм такава, никога не ме е интересувал личния живот на хората, ако не навлиза в моя собствен! Това, което мисля, че е проблема са нейните родители. Майка ѝ постоянно и крещи, чувам ги дори в моята стая- викове и плач. Ужасно се чувствам в тези моменти, баща и го няма по цял ден, защото е на работа, дори в неделя, и може би не знае или не се интересува, че жена му е истеричка. Когато майката се прибира от работа веднага се разбира, защото започва да крещи, основно вечер, когато се прибирам.
Знам, че не е моя работа да ги разнасям по разни сайтове, но ме е грижа за момичето, мисля, че е самотна и искам да и помогна. Разказвала съм с нашите, и те имат такива наблюдения, но ми казаха, че нямам право да се бъркам. И все пак реших да споделя. Вие какво бихте направили на мое място?

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c48b8189da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и допълнение към 1: няма как да помогнеш освен като стигнете до кандидат студентски изпити да я окуражиш да замине да учи по далечко. другата помощ е просто косвена, ако успеете да се сприятелите и да си прекарвате приятно или да ви е приятно да общувате.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bba05e0b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Родителите ти са прави, не е твоя работа да се месиш в чужди семейни проблеми, но няма лошо в това да се сприятелиш с нея, защото всеки иска да има приятели и да се забавлява от време на време. Следващия път като се видите я попитай дали е съгласна да си размените някакви координати и да си гостувате от време на време. Кажи ѝ, че дълго време си искала да имаш приятел от квартала и се радваш, че са се нанесли и можеш да я разведеш, да я запознаеш с други хора или просто да ѝ правиш компания. И не се притеснявай толкова много, никак не се знае каква е ситуацията и дали наистина тя се чувства зле и подтисната.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker