Как да се сприятеляваме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се сприятеляваме
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1956 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15. От заглавието вече разбрахте, че вероятно съм поредното момиче, което се опитва да си намери приятели.. За протокола-смятам, че съм социална и обичам да си говоря с хората!
Не съм толкова без приятели де.. имам една приятелка(от деца). И с нея излизаме непрекъснато. И нали ние ще се запознаваме там с хора и “ставаме приятели”. На следващия ден тази моя приятелка ми съобщава, че тези хора с които сме се запознали са й писали да излизат. (Не искам да ме разбирате погрешно, не ревнувам от нея и изобщо не смятам, че тя е виновна или нещо такова! Само давам един пример) И то няколко пъти. А на мен- не. Добре, това е от малките случаи в които усещам, че очевидно хората нещо не ме харесват..
Друг случай е (имайки впредвид, че съм се местила от три училища) ще питам “приятелката” ми от миналото дск да излезнем и тя винаги не може. И така няколко пъти с различни хора.
Бях на една лятна академия това лято и там очевидно ходят деца на моята възраст - +. И всъщнот там нямах никакъв проблем да общувам с хората. Всъшнот дори всички буквално ми казваха колко съм печена и забавна и прочие. Ама така и не стана като “да излезнем” или нещо такова..
И имам това голямо усещане, че вероятно нещо не е окей в мен и за това хората не ме харесват(пак да кажа-не се правя на някой, който не съм) В момента изобщо не преувеличавам, защото излизам само с един и същи човек. Знам това “по-добре малко от колкото много и да се фейк”! Аз не казвам, че тука искам да си намеря сестра по душа или нещо такова.
Ако имате някакви съвети какво мога да направя по този проблем- ще е е супер ако споделите в кометарите. И също така ако този цял роман не стига ще споделя там нещо и за мен като характер или нещо такова!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 425df592b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имах приятелка по душа. И двете много си приличахме и носехме едни и същи имена, но тя явно не беше за този свят... и си отиде. Напред в живота (на 18 съм) хората все са ме харесвали за това което съм - не претендирам, не крия странностите си, не ме срам от несгодите ми. Така хората ме приемат и искат да са около мен.
Просто им помагай, уважавай ги, давай им внимание и те ще искат да бъдат с теб. Но няма да свържете душите си, разбира се, защото душевните връзки трябва да бъдат заслужен подарък на тази Земя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker