Приятелката ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми...
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1462 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 12 години.
Надявам се да не ви отегча с историята си. Не знаех към коя категория да запиша историята си за това избрах "Тиинейджърски".
Та ето я и историята ми: Харесвам си едно момче, което е малко по-голямо от мен, но замина със семейството си да живее в чужбина. Преди това не учеше в нашето училище/
Споделяла съм с моята най-добра приятелка как ми е тъжно. Тя винаги казва, че той прилича на момиче и че е грозен.
Аз не й казвам нищо, но въпреки това ми става кофти. Уважавам мнението й, но просто не е нужно да ми го казва, без да помисли че може да ми се разсърди. Тя му е сърдита един вид за това, че той преди време ме беше блокирал и оттам идват нейните подигравки по него адрес. Както и да е, надявам се че схванахте какво имам в предвит.
Аз му пиша от време на време нещо като "Как си? ", "Как върви в чужбина? " и понякога оставам без отговор, но друг път си пишем доста време. Снощи го питах как е и не ми отговори и само ми прочете съобщението.
Споделих това с най-добрата си приятелка и тя отново каза, че е много смотан. Днес обаче, в междучасието (в училище вече) тя ми каза да му напиша, че е смотан.
Аз на шега написах ''Много си смотан" но нямах намерение да го изпращам и не го и направих. Само оставих написаното на клавиатурата, ако схващате.
Приятелката ми видя това и ми поиска телефона. Досетих се, че иска да изпрати съобщението и я помолих да не го прави а тя ми отговори: "Няма, споко".
Доверих се и дадох телефона си. Е, познайте! Тя изпрати обидното съобщение на човека, който си харесвам. Попитах я защо го направи, а тя ми каза, че той трябва да знае истината.
Ако аз бях постъпила по този начин с нея веднага щеше да се разсърди. Аз нищо повече не й казах, а написах на момчето само: "Съжалявам, не си смотан! ". Не исках да му пиша, че съм сбъркала чата, защото мислех, че още повече ще се разсърди като прочете съобщението. Натиснах "Delete Conversation", но аз знам, че чатът се е изтрил само при мен, а при него - не.
Сега ще ми дадете ли съвет, да се разсърдя ли на приятелката си или не и да пиша ли още на момчето?
Пишем си по Messenger, ако това е от значение. Очаквам вашите мнения, защото съм объркана и не знам какво да направя. Чувствам се кофти, защото наистина харесвам това момче и приятелката ми съсипа последните ми шансове.
Може би повечето от вас ще ми кажат да не се занимавам с момчета и да си гледам уроците. Да, точно така е! Малка съм за момчета, но просто сега изпаднах в една неловка ситуация и бих искала съвет от по-зрели хора.
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3d1556d3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Чакаш съвет дали се разсърдиш на приятелката си... сериозно? Пораснете бе хора.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 23fe31a389
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, авторката е на 12 години и питането ѝ за нея е сериозно. Всеки с проблемите си, не закачай детето.
Авторке, така или иначе разстояние България-чужбина не се прекосява лесно и вие няма да имате възможност за връзка. Приеми нещата такива, каквито са. Пиши на момчето, че от училище са ти взели телефона, за да се пошегуват с теб и не са очаквали да стане проблем, но си се притеснила. Това си е истината. Казвам ти да му обясниш не за друго, а за да си спокойна, че си го сторила и няма какво друго да направиш. Съжалявам, но той сигурно няма голям интерес. Момчето, което един ден ще бъде влюбено в теб, ще те търси много. Момчетата в пубертета са страшна картинка, те правят невъзможни глупости заради момичетата. Не се притеснявай, рано ти е за гаджета и с това разстояние по-добре да нямате отношения. По-важното е ти да си спокойна, че си се извинила и си обяснила всичко. Може би той няма да ти повярва, но ти ще си чиста пред себе си. Късно е да се сърдиш на приятелката ти. След дъжд качулка, няма смисъл. Кажи ѝ, че постъпила много гадно с теб, сложи си парола на телефона и другия път трий подобни съобщения. Ако се повтори, просто спри да общуваш с нея. Наистина постъпката ѝ не е хубава, но не става да се разсърдиш 2 дни по-късно, а на момента само да кажеш 2 думи. Имай едно на ум и не го мисли повече.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1afe51030d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2, много ти благодаря! Абсолютно права си и съветът ти е много ценен за мен. Номер 1, и на теб благодаря. :)
Поздрави! Авторката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker