Недостъпна или какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Недостъпна или какво?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2364 пъти
Здравейте! Пише ви момче на 19 години със следния проблем - харесах си в университета една колежка от друга група и на лекции започнах постоянно я гледам. След известно време тя също започна и така взаимно се гледахме и търсехме вниманието на другия. Така, докато реших един ден, че трябва да я поканя да излезем. Беше сама на една пейка и се възползвах - отидох при нея, запознахме се и я попитах дали иска да излезем. Тя се засмя срамежливо и ми отказа, но сме щели да се виждаме на лекциите. Но въпреки отказа ми прие поканата във фейсбук и инстаграма. Следващия месец продължихме по старо му - аз я гледам и тя мен. Реших да и честитя за 8 март и и писах, но само го е видяла и не ми отговори. Въпреки това продължава да търси вниманието ми - освен че се гледаме минава често покрай мен, сядала е на моя ред на лекции, отделена от нейните хора, поздравявала е колегите ми, без дори аз да знам. Моля ви дайте ми съвет как да подходя, защото това е вече 5-ти месец и наистина не знам какво да правя. Ако не ме харесва, тогава защо прави всички тези неща? Моля за сериозни отговори, благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 25f5c190e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да харесва те, но те изпитва иска да види до колко силно искаш да сте повече от колеги навярно. Почти съм сигурна, че те харесва... А дали ще излезе нещо е трудно да се каже... Просто в унито имаше два типа... Едните си хвърлят котката на всеки, докато другите пък си мислят, че са специални и за тях се изисква повече труд.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e2a13a30e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди като за начало при нея просто, заговори я как е, какво прави, споделяйте си, опознайте се малко и чак тогава я покани на среща :p

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 20b1ea08f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Опита ми с жените ме навежда на мисълта, че тя категорично не иска да има връзка с теб. Просто и е хубаво да и обръщаш внимание и да си чеше егото. Това е често срещно при жените. И аз в началото недоумявах защо го правят. Защо хем не те режат, хем и не приемат покани? Е, с времето си отговорих. И самите жени са го потвърждавали в откровен разговор, че обичат да флиртуват, без това да означава, че реално искат нещо с теб. За мъжете тази логика е странна - като да си направиш сандвич, но не за да го ядеш, а просто заради самото правене. Но за жените повярвай ми има логика. Просто логиките ни са твърде различни и затова се получават такива ситуации като твоята - не знаем в крайна сметка какво послание ни пращат. В началото много се ядосвах, но после разбрах, че просто сме различни. Те също не могат да разберат някои наши разбирания.

Да, има и го този момент, че някои жени искат повече да се опознаете, преди официално да излезете на среща, но тази не е от тях. Защото 5 мес. са си доста време. А и ако поне малко искаше да ти даде шанс, най-малкото щеше да ти отговори на поздрава за 8-ми март.

Така че вярвай ми, не си струва да си губиш времето повече с нея. Освен да и чешеш егото, нищо повече няма да постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1d55379994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е напълно прав.

Има вероятност наистина да те изпитва колко си сериозен, но още по-вероятно, е просто да те мотае - хем не си ѝ откровено гаден, хем не те харесва достатъчно, за да ходи с теб. Попадаш в някакво средно положение, в което ѝ е приятно да я ухажваш и да търчиш след нея, но нищо повече. Аз съм жена и правя същите мизерии. Ако се влюбя наистина обаче, поведението ми е съвсем различно и хич не се ослушвам. Моят съвет е да я оставиш - игнорът боли най-много, от личен опит ти казвам. :D

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 558c234f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласен съм с номер 3.
Откажи се или поне стой на страна и не и обръщай внимание да видиш дали тя ще продължи. :)
Поздравява колегите ти, но теб не?

Виктар 420

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 20b1ea08f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 3 до 4

Значи, си признаваш, че са "мизерии" :). Казвам го в кръга на шегата, разбира се, но и ако оставим шегата на страна, от мъжка гл. т. наистина си е мизерно хем да даваш надежда, хем да не правиш нищо реално. Но какво да се прави - полови различия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b57439b5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто спри да и обръщаш внимание и да я караш да се чувства желана, тогава ще разбереш дали тя има нещо към теб, ако започне да търси отново вниманието ти.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 62e810cb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами... дамата ти пуска фитили и на други младежи - бъди сигурен в това. Флирт ли е, какво ли е, но... засега събира кандидати и ви преценява.
И който излезе май-перспективен според някакви нейни си критерии - той ще "намаже".

И, между другото - работите с гледане не стават, пич. По интернет пък хич не стават.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 848fa40256
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Поканил си я, авторе, и тя ти е отказала. Поздравил си я за осми март, тя не ти е отговорила. Какво очакваш повече? Аз имам над 4000 приятели във фейсбук, но с никой от тях не излизам на срещи. Тъй че....смени целта, с тази мацка бъдеще нямаш, според мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: db3a10b7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз да кажа, че коментар 3 напълно и ясно обяснява ситуацията ти. :) Потвърждавам го и от личен опит и наблюдения. Тази мацка въобще не те е залъгвала, тя просто кротко е парирала твоите адванси. Бъди поне малко благодарен, че е така. Мен лично момичета доста грубо са ме отрязвали, а други пък активно са ми подавали фалшиви сигнали, само и само да ме отхвърлят, когато ги поканя. Остави я и гледай напред, успех! ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 388a3b66f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Поздравявала колегите ти и сядала на твоя ред на лекций.
Човече, филмирал си се защото си хлътнал и всичко приемаш за знак, а е чисто съвпадение.
Ако ефна жена те харесва, нилога няма да откаже среща, вече и сами идеат те заговарят и те канят.
Не ставай смешен и имай достойнство. За да не ти благодари дори за поздрава за 8 Март, си казва думата че си й досаден.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8bb649ef07
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сигурен ли си, че те гледа в оня смисъл? Да нямаш огромен нос или лоша хигиена и да те гледа, чудейки се как може да си такъв? Шегата настрана, но не всяко внимание от страна на жена означава това, което си мислиш. Понякога е съвсем друго нещо. А в социалките приемат покани наред - сигурно и от Хитлер биха приели, ако беше жив. Не е доказателство за чувства, уверявам те!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3ad67a4be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Когато харесаш някое момиче, първо го попитай има ли си гадже. Ако ти отговори 'не' или 'имам, но нещата не вървят', примерно, значи имаш някакъв шанс. На 18-19 години много момичета основно се интересуват да имат добри оценки и да си вземат дипломата, а мъжете не ги вълнуват изобщо... Може да си попаднал на състудентка от този вид. Може би има връзка, или харесва друг. За 5 месеца щом само се гледате, а не си говорите, нищо чудно и да е вече омъжена.По принцип много жени просто се държат любезно с мъже които не харесват, но не искат да ги наранят. Все пак не е особено приятно да отрежеш грубо или да си в конфликт със състудент с който ще учиш заедно и ще го виждаш поне 4-5 години, няколко пъти седмично. Огледай се за някое друго момиче и я покани на среща, без да драматизираш ако ти откаже.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4fe3158155
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Вие си флиртувате, има някаква искра. Понеже каза, че е срамежлива, заговори я пак, покани я пак на среща след лекции, но ако и тогава ти откаже, каква ли ще е причината? Аз в университета харесвах едно момче, но бях чувала много неща за него и само се гледахме 4 години, а и връзките в университета са най-обсъжданите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker