Прецакаха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прецакаха ме
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2788 пъти
Ами как да започна аз съм момиче на 17 години. Всички знаем за този период от живота на всеки човек тинейджърските години те са най-трудни. Ами проблема ми е там, че моите са МНОГО ТРУДНИ забърквам се постояно в глупости не съм пропаднала или нещо от сорта не си създавайте погрешно впечатление.

Миналата година срещнах едно момче на моите години ами какво да кажа за него той е пълна отрепка незнам но такива момчета така наречените "лоши момчета" адски много ме превличат. Така де всички го познават и всички имат респект към него може би бях със него заради защитата която така и не получих (подробности) незнам немога да си обесня!

Той постояно имаше проблеми с полицията и аз му осигурявах постояно паричнби средства не съм богата от нормално семейство съм. Дори ме забърка и мене с полицията да бера срам пред съучениците си и родителите ми да се срамят че дъщеря им я разкарват по Районно управление, не съм направила нищо просто понеже съм му приятелка дойдоха да ме разпитват за него.

Зареждах му ваучери почти всеки ден, откраднах от нас неща и ги продадох за да му дам пари набута ме с огромни сметки и дългове които сега аз трябва да плащам а няма от къде майка ми разбра и искаше да ме праща в интернат защото аз неможех да се спра да се занимавам с него.

Майка ми е болна и тези нерви не и се отразиха никак добре. Сега много се страхувам за здравето и. Наказана съм и съм лишена от всичко. Понасям тези последствия заради него а дори незнам защо съм била с него. Скарах се всичките си приятели заради него и ги загубих реално останах сама наще искаха да ми купят лаптоп но заради големите дългове и сметки нямат пари. Сега настоявам и искам да ми върне поне някаква сума, но той се покрива дали да го търся или да се откажа чесно казно не мисля че има надежда че ще ми върне нещо освен повече проблеми да си създам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: c99c825e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но си много глупава щом даваш пари на мъж, пардон момче, крадеш и лъжеш. А парите надали ще ти върне. Просто започни "на чисто" и си създай нормални критерии за момчетата, които би харесала.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 73144466b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление си направила доста глупав избор и сега си носиш последствията от него.
Честно да си кажа много са ми интересни вкусовете на момичета като теб. Като видите някоя отрепка, крадец или наркоман му се мятате на врата като че ли е последния мъж на тая земя а после плачете че ви почернил живота. Ами ти какво очакваше с тоя "герой" - криминално проявен на 17 - какво ти е бъдещето с него - цветя и рози?
А най доброто което можеш да направиш е да продължиш без да поглеждаш назад. А за пари - мисля че няма смисъл да се надяваш...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0edf1f6518
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което си напранила не е много добро, но кой е безгрешен? ! Ти започни "на чисто", а той да е жив и здрав, едва ли ще ти върне парите. Важното е, че си разбрала грешката си! : )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: daa996fc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не е безгрешем, но границата с малоумието е след около 5-тия път теоретично казано. Може да си го обичала, но всеки трябва в определен момент да си зададе въпроса това ли е човекът за мен и какво получавам реално от него? Като теглиш чертата трябва да бъдеш на + нали... Започвай на чисто, храни си нормално момче а не дилър, наркоман и т. н. защото тези хора са разрушили собствения си живот и за да продължат да живеят стават паразити. Такива са само за затвора, в който един прекрасен ден дай боже ще отидат. Всичко хубаво и мисли с главата си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c247845732
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Само спокойно дете, човек се учи от грешките си. Всички сме правили грешки едни по големи други по малки. Само да не ти става навик. Момчето пари няма да ти върне, хванала си се на въдичката му. Вместо той да краде отнякъде, ти крадеш от вкъщи и му даваш /до колкото разбрах/. Сега трябва да си понесеш последствията от глупоста която си извършила, да си върнеш доверието на родителите. Не си търси ново момче както те съветват, учи потърси си работа ако е нужно да помогнеш на вашите зависи каква е сумата. Гледай напред живота е хубав независимо то лошите неща който ни се случват.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 85e3abc461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много глупава постъпка... сега ще си носиш последствията! Не знам той какви проблеми има, но и ти имаш определено, било то липса на внимание, комплекси или не знам, за да се поставяш в това тъпо положение!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker