Завиждам на приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Завиждам на приятелка
преди: 6 години, 2 дни, прочетена 1081 пъти
Здравейте! Момиче на 17 съм. От 9ти клас започнах много за завиждам на една приятелка. Ето и историята: бяхме най-добри приятелки до седми клас, след което тя стана Б клас, а аз А клас. Тогава се случи най-лошото - тя намери нови приятели, направиха си компания, започна да се занимава с нови неща(театър, музика, спорт) и да постига много успехи, изглежда страхотно, много готин характер е, друг е въпросът и за доброто й материално положение, в момента има и приятел и в малкото пъти в които сме се виждали ми е казвала, че е много щастлива. Както и сами се сещате от нашето приятелство вече нищо не остана, виждаме се почти всеки ден в училище, но никак не е същото. Излизаме колкото за едното кафе сигурно веднъж на два месеца, колкото да не се забравим. Аз наистина държа много на нея и я харесвам като човек, защото тя е един уникален човек, в моите очи тя е перфектна и има перфектен живот. Напоследък започнах много да й завиждам за всичко изброено по-горе. Аз нямам компания, не мога да се забавлявам като нея, имам ниско самочувствие, вярно е, че имам една истинска приятелка в момента, но се чувствам много зле, когато я видя с нейната компания как се забавляват, правят луди неща. Излизала съм и с тях, но някак не се вписвам. Имам чувството, че не знам как да живея и да се забавлявам. Просто много й завиждам за това, което има, и си искам старата приятелка. Чувствам се зле и не знам как да изляза от това положение. Моля ви, дайте ми съвет!
Благодаря предварително! Надявм се историята ми да бъде качена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 ден
hash: 6271fd19f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-трудното част е да осъзнаеш проблема, а ти вече си го направила, сега идва решението. Честно казано не знам какво да те посъветвам, аз за целия си живот съм завиждала само един единствен път. Просто по характер не съм завистлив човек. Но си спомням какво ужасно чувство беше-бях на 11 и исках да съм "Swag", но в града ми нямаше такива дрехи и изведнъж излизам с приятелка, която не бях виждала от много време и беше облечена в мечтаните ми дрехи. Тогава се почувствах много странно и всякаш съм нищо. Спомням си, че няколко часа ме болеше корема, искаше ми се да спре, но не зависеше от мен. Накрая си казах, че моите дрехи не са като нейните, но също са хубави. Аз имам високо самочувствие и характерът и мисленето ми са такива, че когато видя някой по-успешен от мен, аз не му завиждам, а се опитвам да го мина, това ме мотивира да градя и с да стана по-успешна от него. Опитай и ти. Няма смисъл да завиждаш, не печелиш нищо и само ти страдаш. Още по-грозно е на приятелка, ти трябва да се радваш за нея. Замисли се, в какво точно тя е по-добра от теб и можеш ли да я задминеш? Повярвай можеш, няма нищо невъзможно, само трябва да положиш усилия. Ако го направиш един ден можеш да бъдеш по-добра и от нея.

Ерика 15

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker