Мисля че са ми сложили нещо в тревата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че са ми сложили нещо в тревата?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1322 пъти
Здравейте първо ще помоля да публикувате историята ми защото е важно за мен. Ще започна от там, че съм момиче на 15години. Преди повече от 2 месеца се бях събрала на домашно с едни наркомани. Вземат амфети, пико, екстази и разбира се трева. Бях единственото момиче, имаше още едно, но тя си замина по едно време. Та бях се събрала с тия хора за първи път и ми дадоха да пуша трева, по скоро пуших с тях. Тревата беше доста силничка и веднага почнах да се задавям. Всички повтаряха айде "дърпай бе" и така мога да кажа, че пуших сравнително средно. Пих около глътка бира и тогава почна да ми се вие свят, не можех да стана, привиждаха ми се някакви неща, а по едно време почнах да си мърдам ръката и крака, просто така от нищото все едно получавам гърч. Което никога не ми се беше случвало преди, все едно бях на нещо друго но не и на трева. След около 2-3 часа след като пуших тревата още ме държеше и ставаше все по-зле, реших да изляза навън за въздух и почнаха да ми се привиждат духове и хора, да се сещам за някакви гадни спомени и даже не можех да ходя в една права линия. Не смятам че факта, че навън беше нощ се е отразило по някакъв начин. Даже по едно време си мислех, че умирам тъй като сърцето ми прескачаше и трудно дишах. Въпросът ми е възможно ли е да са сложили още нещо към обикновената трева? Просто колкото и да съм пушила коз никога не ми се е случвало това, особено това с привиждането. Вие как мислите и ако имате подобни истории ги разкажете, ще ми е интересно да прочета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: b64871d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, това е малоумно.. Казваш, че за първи път се събираш с тия хора, акъл нямаш ли? Те така може да те надрусат, напият, да те изнасилят и да те оставят като боклук. Накъде сте тръгнали? И аз съм пушила трева, опитвала съм и чай, но от него на мен не ми стана нищо. Според мен може да има и такова в тая трева дето си пушила, защото бившия ми ми казваше, че трябва да си седнал, защото може да започнат да ти се мърдат ръцете или краката. Може и да е била смесена с нещо, да е била друсана. Знам ли ги какво са ти сложили. Веднъж бях пушила и аз трева, и бях в цикъл и припаднах, защото ми падна много кръвното. От тогава бях пушила още 2-3 пъти и то само с някого, на когото имам доверие и знам, че ако стане нещо ще е до мен. Но след това спрях изобщо да се занимавам с това и дори не мисля за трева. Мога да си изкарам хубаво и без нея, както и без алкохол и тн. Научете си да си праеите кефа без такива външни неща, защото след време ще започнете да казвате, че е 'скучно без трева и за да ти стане весело трябва да си дръпнеш'. Както казах, правила съм го и аз, но съм пушила поне с някой, когото познавам.. И както казах също, спряла съм го това нещо, спрях цигарите, спрях да пия, ьащото осъзнах, че това всичкото само ми вреди, най-малкото на джоба, да не говорим за здравето. В повечето пъти (кво повечето, аз съм пушила по-малко от 10 пъти, като от година не съм пипвала) пушех, за да си докарам онова чувство на спокойствие, но познай кво, при мен никога не действаше и нещатя ставаха по-зле. След като пушех имах чувството, че с дни съм напушена, чувах звуци двто не трябваше да чувам, за щастие не съм халюцинирала, че щеше да е ужасно. Съветът ми е да ги спреш тия глупости. Ако ли пък не искаш, пуши в правилната компания, 2-3 дръпки и тва е. Не пуши щото е тежкарско и готино и всичките ти хора пушат и правят еди ди кво.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c30a496b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чак като твоите моменти не дъм имал, но няколко пъти от малко ми е ставало лошо, капачките са ми умеквали както се казва. Честно казано е възможно да е имало нещо, но дори да е така не трябва да те тревожи, все пак е добре наистина да внимаваш. Ако мислиш да продължиш да си козиш просто проучи нещата малко кой кво ти дава, използва ли те и т. н

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6f7341f64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, може би е имало и чайка вътре. Моля те не се събирай с тази група повече, аз нямам против наркотиците (по-слабите като трева и амфети), но с доверени приятели и добри хора, тези ми изглеждат като някакви отрепки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d877ac16dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе, ако ми беше дъщеря, щеше да видиш ти една трева! То не пита как да спре, а дали му сложили нещо? !

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3a5519e078
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Може да си пушила хашиш. От него става така.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9ee915f805
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Събирай се още с тези хора и някой ден може и да не се събудиш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9fa13a6bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз смятам пък, че те е хванала паник атака. Това със задушаването е типичен признак на паник атаката и най-зле е като те хване напушен. За ръцете и краката, аз лично, а и мои приятели като пушат много и получават тикове. Но да, има възможност да е имало нещо друго.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7695e6da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си за бой момиченце! Нямаш ли да четеш книжки за лятото и няма ли по -свестни деца, с които да дружиш ами движиш с тия утайки?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker