Тъмната мрежа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тъмната мрежа
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2790 пъти
Преди дни научих за нещо, което дори не съм подозирала и че съществува. От тогава изпитвам нещо като страх и любопитство. Не знам дали знаете за "Тъмната мрежа". Случайно попаднах на видео в Youtube, в което се говори за нея. Накратко това е скритата част на Интернет. В нея се влиза чрез инсталирането на tor, без него е невъзможно да влезеш. Четох, че там се продават наркотици, оръжия, крадени документи, духове на самоубийци и новородени деца, експлозиви, наемат се убийци... Също така там има видеа на живо, на които се убиват хора, има порно с животни, трупове, бебета, деца... И има хора, които гледат това и убийците ги питат как и кой да убият първи, и хората се забавляват на това. Най-лошото е, че полицията не може да ги проследи и да ги арестува. Когато влезеш там те разбират абсолютно всички данни за теб. Аз след няколко години ще стана на 18. Страх ме е, ако един ден случайно си изгубя някой документ, той ще бъде продаден веднага в тъмната мрежа или ще ме изнудват. Страх ме е да имам кредитна или дебитна карта, защото данните ми ще бъдат съхранявани в дълбоката мрежа и си представям как един ден ми изтеглят парите. Вече не се чувствам в безопасност. Имам нещо като фобия. Истината е, че ми е любопитно за цялата тази мрежа, затова и ми се иска поне веднъж да вляза, за да видя какво е. Но няма да го направя, защото не съм добър хакер и ще научат всичката информация за мен, а тогава няма измъкване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4388a7fd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Познавам хора, които си изкарват парите чрез ИТ и не смеят да сърфират много, много там. Та прави си сметка ти, дето до вчера не си чувал/а дали е удачно да си правиш експерименти. Там има наистина много големи гадории и изроди, но и много неща, които изобличават правителства, световния ред, евреите, истини за Нацизма и въобще много, ама много истини, които в този интернет ги няма.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 36f0e8648c
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

5.   Може ли някой, който е влизал, да обясни как се прави, за да се стигне до гореописаната информация. Аз съм си теглила тор, но като влизам чрез търсачката не достигам до такъв тип информация. Всичко, което ми се отваря е както през Гугъл.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55a125a67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз да ти кажа, за да не се притесняваш. Но нищо от това, което спомена, не е просто ей така сложено в тъмната мрежа, като за добре дошли.
Там наистина е сборище на хакери, убийци, дилъри, маниаци и други пропаднали типове. Но за да им гледаш "материалите" трябва да си плащаш, чрез валута, наречена биткойн. Иначе няма как да гледаш. Също така, дори и свободните сайтове, като например някакви форуми, лесно може да им намериш адреса, но трудно може да се регистрираш там. По принцип искат да си поканен от някой друг, доверен профил на форума, който да гарантира за теб например, че имаш интерес към нещо и не си поставено лице, например.
Има и едни по-прости чатове, където уж те гледат през камерата и ти намират адреса = аз попаднах в един такъв сайт, напсувах на английски, камерата ми се включи, но предварително я бях залепил с черно тиксо. Плюс това се бях подсигурил да нямам нищо на компютъра и да ползвам изцяло фалшиво IP. След година, все още не съм имал странни случки, нито заплахи, нито каквото да е било, а се очакваше, след като ми казваха, че ще ме намерят и други глупости.

Друго, когато си изкараш дебитна карта например, данните ти отиват в база данни на съответната банка, не в дълбоката мрежа.

Спокойно, не се плаши. Напразно е всичко. Гледай повече видеа интересни са, събуждат любопитство, но не влизай, просто за информация и да видиш колко гаден е света.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4cf5b84511
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката до номер 1
Аз не искам да влизам, не съм казвала, че ще си правя експерименти.. просто казах, че ми е малко любопитно, но няма да влизам

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 48b3835825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Опасност от открадване на документи и дебитни/кредитни карти има дори в нормалния интернет и дори, изненада, в реалния всекидневен живот! Няма защо да се страхуваш от такива хипотетични сценарии. Да не говорим, че банките вече правят застраховки при такива ситуации, а и ако си пуснеш известяване при банкиране, може да получаваш СМС, когато се теглят пари от сметката ти, да хванеш още първата транзакция и да се обадиш на банката да блокират картата. Та, това ти го казвам за успокоение. Няма защо да се тревожиш от такива неща.

Аз съм влизал в дарк уеба, за да търся кракове и пачове за софтуер (има и в нормалната мрежа, разбира се, просто в дарк уеба има повече). Не съм попадал на някакви извращения, но и пачовете не намерих. Явно не знам как се ползва точно, но и не ми трябва да знам.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 83b94a39a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм влизал, до момента не ми се е случило нищо. Първото нещо на което попаднах беше детско порно, а дори не търсех това.. ;д

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2ae197cd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нещата, които ги има там ги има и в "светлия" интернет, стига да знаеш къде да търсиш.

Между другото, не си заслужава риска да влизаш в това пространство, тъй като сайта, който отвориш може да е капан от властите.

Освен това, риска да влезеш в сайт и да те хакнат, докато браузваш е безмислен. В реалния живот е по-лесно да си намериш каквото търсиш, стига да си наблюдателна личност...

Ако нямаш ценна информация за споделяне, по-добре не влизай.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 68f64ae9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По принцип там никой няма какво да прави, ако няма някаква точна цел, сметка и биткойн портфейл.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 52ec5a4111
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако по някакъв начин се добереш до детско порно и го изтеглиш, за да го гледаш, ще стане ли нещо-ако го покажеш на някого? Иначе имам клипове, които изтеглих директно от Скритата енциклопедия-Penis panic-оперативно или саморъчно изрязване на мъжки полови органи-сега тези клипове ги няма, тъй като най-вероятно са изтрити от сървъра, или той е премахнат! Но са ужасни-това, което го гледаме по филмите, са компютърни ефекти, симулации, но това, което видях е истина! Просто се чудя как може да има такива хора! Иначе за дрогата, за крадените документи и техника, както и за Червените стаи, ми е известно-за да имаш достъп до тях, ти трябва да платиш с Биткойни-това е криптовалута! Ако не внимаваш, може да сбъркаш-хакери дебнат в някои сайтове и съм чел, че ако платиш, може и нищо да не получиш-има и измамни сайтове, които вземат твоите Биткойни и край! Просто трябва да се внимава за всяко нещо!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 90594658e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Попадала съм на информация за нея, но не съм влизала, защото със сигурност ще ми влязат вируси в компютъра...
Интересно защо не е премахната цялата тази "мрежа", щом е портал само за незаконни дейности.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cb45456167
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 13.
Тази мрежа не може да бъде премахната поради реееед причини.
Една от тях е, че правителствата на държавите и дори големите като САЩ/Америка не само са против затварянето на мрежата, а и насърчават използването й, защото там те могат да правят своите експерименти и разследвания на спокойствие.
Друга причина: нашият добре познат "обикновен" браузът е с приблизително 85% по-малък от тъмната мрежа. Можеш да си представиш за какво число (големина/GB) се има в предвид за този deep/dark web.
Други причини можеш да си потърсиш в Youtube ако сте заинтересовани по тази тема.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9db48ef994
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не ти е нужно да влизаш в тъмната мрежа за да намериш неподходящ за отворената мрежа шоков материал. Следният сайт: (не ти препоръчвам да го отваряш ако се шокираш лесно) https://www.bestgore.com/ е добър пример. На него може да намериш всичко от записи на животински нападения и успешни самоубийства до бруталните екзекуции на мексиканските картели и мазохистките изблици на някой перверзник върху тестисите си. Този материал обаче не може да се сравнява с безбожната изродщина и пълна липса на дори капка човечност с които се сблъсках в т. нар. "тъмна мрежа".

Не очаквай да намериш нещо друго освен нещата, които ти сам спомена: порно с животни, трупове, бебета, деца, тн. Никой не може да ги спре, дори ФБРто, защото колкото и сайта да затворят, двойно повече ще се появят пак след 2 седмици, така че направи си услуга и забрави въобще за съществуването на тази част от интернета, но винаги имай едно на ум ако някога имаш деца да не даваш на никой към който имаш дори капка съмнение да ги наглежда. Тези хора са добри в това да се правят на нормални.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker