Плаша се от себе си... Станах антисоциална! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Плаша се от себе си... Станах антисоциална!
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2260 пъти
Напоследък станах много антисоциална, несигурна и раздразнителна. Не знам каква е причината. Какво правя по цял ден? Гледам филми, спя много, ям и седя само вкъщи (освен ако нямам да свърша някаква работа навън). Някакси имам чувството, че сама избягвам всички, но сякаш и те мен. Мисля, че на никого не му пука как съм в момента и дали съм жива. Преди не беше така (според мен). Имах приятели с които можех да си кажа всичко, но нищо не е вечно предполагам. Ние бяхме една групичка. Аз първа влезнах в нея и после "добавих" и най-добрата ми приятелка. Преди да влезе в групичката беше толкова добро момиче. Имахме се много и бих лазала, че и двете много разчитахме една на друга. Сега абсолютно всички се промениха - станаха надути кифли. И най-тъжното е, че с приятелката ми не спирахме да се караме за най-малките неща. Не спряха тези наши "приятели" да ни натякват, че не ставаме за най-добри приятелки. Аз си мислех " Да бе, някво чуждо мнение ще ни раздели" и й го казвах. Тя уж беше на моето мнение. Един ден се скарахме много жестоко. Не сме се обиждали или нещо но самия разговор беше гадничък. Завършихме с това, че тези наши години приятелство са били напразно. Посърдихме се както винаги и аз каквато съм - не мога да се сърдя на някого и МНОГО прощавам и реших да се видим и да се оправим. Уж се оправихме, всичко беше окей, а оттогава тя се държеше надменно и дразнещо. Не разбирах защо, тъй като аз бях добричка. По едно време просто реших, че няма смисъл да си тровя нервите с нея. Спрях да й пиша и спряхме да излизаме. Сега те са с групичката, на снимки тва онова, "мн се обичаме" и тема подобни. Тотално ме забравиха.
Оттогава се чувствам затруднена да общувам с хората. Все като общувам с някого, все се случва така да не се разберем нещо, да не обясня правилно, да се скараме или може би да отегча човек(така го чувствам). Дори вкъщи положението е такова - скандали 24/7. Когато се опитам да говоря нормално и мило с майка ми, тя ме игнорира. И когато се караме тя ми казва, че не съм се държала така с нея... "Ти няма как да забележиш, че съм такава ако ме игнорираш. " Може би защото нашето семейство имаме гадна черта, да спорим и сме с трудни характери. Въпреки това хора са ми казвали, че в моята компания им е хубаво. Не разбирам..
Изобщо тая година е падежа на моя социален живот. Аз не мисля да продължавам така. Ако трябва ще се променя Според вас какъв е проблема и в кого? Някакъв съвет да ми дадете, ако аз съм проблема и какво да направя по въпроса???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5a85a6f74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пораснала си и си разбрала живота. Тово е нормално и разбери на хората не им пука за теб. Номери мъж направи дете учи работи гледай семейство. Хората са лоши и не им пука за другите.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e3f8b27dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така. Не се бой. Отиди на невролог. Сигурно е или паническо, или нещо друго. Излизай сред природа, чети книги. Не стой на компа, че това задълбочава проблема. Търси сродни хора, с които да излизаш. Иначе само ще се затлачиш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8b06918ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много баби-хилаво дете е казал народа! Не ти трябват такива лицемери, виж, пробвай с някоя възрастна жена да станете приятелки, особено ако е самотно живееща, за какво ти са някакви, които не стават за нищо! Не си ближи раните, образно казано, гледай напред, а и не чак толкова възрастните хора са добра компания, пробвай, нищо не губиш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bc7c968827
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да беше казала, че си на 15г че да се изясни всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f20c210da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Понякога е добре да си сам. Аз като цяло винаги съм много внимателна и тактиката, но хората ти се качват на главата. Преди няколко дни ми се обажда моя приятелка ѝ саркастично се заяжда с мен, защото постоянно има навика просто са дойде вкъщи без да се обади. Не винаги имам желание, настроение, променя ми драстично плана, връщала ме е на вратата. Казах й и това повлече след себе си стрес и коментари. Нямам нужда от това. На вид приятният контакт се превръща в бреме и ми действа негативно. Защо? Защото тя така е решила.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a5d99b8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление сме станали много раздразнителни, нетърпеливи многознайковци, които мислят че винаги са прави.
Не е само твоето семейство. Черта от балканския български манталитет е да спорим, да не взлизаме в положение на другия, клюкарим всичко което са ни разказали. И така след уж безгрижно излизане за по кафе с приятелки се чувстваме изцедени емоционално, раздразнени и се затваряме в черупката си.
Опитай да не мислиш много и да не се засягаш от всичко което хората дрънкат. Опитай да не се оправдаваш за действията си и да накланяш темите към по ведри сфери от живота. Когато разправят врели-некипели не се дразни и не опонирай веднага.
Общуването очи в очи в ерата на интернет е адски трудно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 92f7d8869d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казва се асоциална, а не антисоциална. (проучи малко преди да пишеш глупости) Ти не си асоциална, просто ти трябват нови приятели. (по-нормални по възможност) Просто не се натискай да ги намираш тутакси. Всичко ще се оправи постепенно. Повечето хора са боклуци по един или друг начин, не знам какво си очаквала от "приятелите си".

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 266f863552
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбирам те, забелязах, че все повече хора имат този проблен. Аз съм на 28. Така, че не до възрастта. Илизай повече, дори просто на пейка пред блока. Гледай положителни неша на компютъра и избягвай новини и негативни неща максимално. Успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4b091aa3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бас ловя, че си повече от успешна. Красива, както отвън, така и в душата. Завиждат всичкиии, не се заблуждавай! Защо мислиш, че приятелката ти е такава? Завижда. Ако има една камара момчета, които те харесват е повече от очевидно, че е завиждат. Когато човек не може да достигне нивото на някой друг, почва да го оплюва. Ако си имаш и приятел, еее, какво друго може да е? ! Ако приятелката ти, , държи"компанията или си заради нея там и има и момчета, кой знае, може тя да ги настройва срещу теб. Не се доверявай на никого! Няма брат, няма сестра, всички са един долу дренки. Но знай, че има и такива, които държат на теб. Събирай се с тях. Не са много. Никой няма много истински приятели, малко са, и то много. 2-3, в редки случаи повече. Излизай, събирай се с хората СМЕЛО, запознавай се с повече хора, завръзвай приятелства, но НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ НА НИКОГО.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a2e21fd3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази година и при мен е същото, семейство и приятели. Прочетох твоята гледна точка и мисля, ако мислиш, че няма смисъл, да няма. Бъди себе си, не се влияй от хорското мнение. Аз намерих утеха и вдъхновение в книгите и природата. Ако семейството ти не осъзнава през какво преминаващ, не се занимавай, знам, че това няма да продължи дълго. Затова първо изгради себе си като личност, а после виж, докъде са стигнали твоите приярелки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker