Разочарована съм от себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разочарована съм от себе си
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1161 пъти
Здравейте. Нека да почна с това че още от детската градина ме тормозят без нищо да съм им казала. В даскало всички ме тормозиха и след 4-ти клас се преместих и си мислех, че всичко ще е различно ама даже беше по-зле. Тормозиха ме защото бях много дебела (и сега съм) и имах къса коса(тя порастна вече). След 5-ти клас разпаднаха класа и си мислех че в другия клас ще ми е хубаво но пак и пак тормоз. Поне с учителите се разбирах. Те ме харесват защото не съм лоша като другите. Даже учителката по ФВС дето всички мразят защото все им се кара и с нея се разбирам. Не знам защо съм толкова срамежлива и не мога да създам контакт с някой. Ама те без нещо да съм им направила ме тормозят. И все като ме тормозят една от класа вика да спрат защото ще кажа на мама и почва да ми се смее. Сега съм 8 клас. Върнах се в старото училище но в друга паралелка. Вместо Б клас ще съм В клас. В клас са надути те на всеки се подиграват и знам какво ме очаква след по-малко от 2 месеца. Аз на мама за тормоза който преживявам не споделям. Майка ми е добра и винаги ме разбира и аз я обичам. В 6клас си направих фейк и докато е на работа влизах в него и си писах с непознати и ги лъгах за всичко и се чувствах добре. По едно време приятелите ми във фейка почнаха да ме изоставят и бях тъжна. Като бях при баща ми миналата година той случайно видя и ми се скара. За първи път беше прав за нещо и то е че тези приятели ще ме изоставят. Той попринцип не ми обръща внимание. Той ме заплаши че ще каже на мама и си дадох истинския профил на всички от фейка но си направих друг. И декември месец пак бях при тати и вс се повтори а аз мислех че е забравил. Каза на мама на 1януари и тя ми се скара. Ама аз изтрих профилите и пак си писах от фейка след време. И април го изтрих и си останах с една непозната приятелка която блокирах и от време на време я отблокирвам ама си пишем за 10 мин. и викам че трябва да я блокна. Лъжа я че съм при тати и вече няма да я отблокирам. Ще живея моя живот с 2-те ми приятелки които имам. Осъзнах си грешката и се намразих. Мама не знае цялата история и не знам дали да и я кажа. И сега ще ме хейтите с право заслужавам го. Сега мама е в отпуска и прекарвам много време с нея. Чувствам се виновна. Бях ужасна. Мислех си че ако имам фейк и лъжа ще се чувствам по-добре. Исках да живея живота който казвах че живея на непознатите. Просто не ми се живееше само в обиди "дбелана" "свиня" "приличаш на момче" "ти до магазина за дрехи и обувки ходиш с майка ти и баба ти". Преди да направя фейка бях добра и мразех това защото никой не ме приемаше такава каквато съм. Просто споделих тази история за да изразя как се чувствам. Мразя се защото направих тази грешка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 988bb71240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво е това фейк? Фалшив профил ама в какъв сайт? Както и да е доколкото разбирам си си направила фейк профил в някакъв сайт и си се представяла за нещо, което не си. Извинявай , ама нищо лошо не виждам да си направила :д. К акво толкова. Сериозно подобно нещо не бива да предизвиква такава омраза към самата себе си. Постъпката ти не я намирам за лоша, проблема е причината, която те е провокирала. На мнение съм, че ако ти не се харесваш няма как хората да те харесват. Първо се научи да обичаш самата себе си и ако нещо не ти харесва започни да се самоусъвършенстваш в тази посока. Казваш, че си дебела. И аз бях и ми се подиграваха също. С времето отидох в по елитна гимназия и там нямах проблеми. Вътрешно обаче този комплекс ме тормозеше. Мислех, че едва ли не щом не изглеждам перфектно няма как да си намеря приятели и бях доста затворена. В последствие обаче забелязах как и по-пълни от мен момичета и по-грознички си имаха приятели и бяха щастливи, забавляваха се. Това ме накара да разбера, че не външността ми е проблема, а негативната енергия, която излъчвам. Според мен трябва да се съсредоточиш върху това което обичаш и те прави щастлива. Излъчвай позитивна енергия. Препоръчвам ти да обърнеш внимание и на хранителните си навици. Храни се здравословно (ако имаш въпроси за това питай ще отговоря). Започни да ходиш на фитнес(няма от какво да се тревожиш аз също бях притеснена, но там всички отиват за да влязат във форма все пак. )Тези неща са важни за здравето ти. Аз лично се чувствам по-добре защото се грижа за здравето си, имам повече енергия и въобще плюсовете са много. Не го прави, за да не ти се подиграват, направи го за себе си, за здравето си. Усъвършенстван това което не харесваш в себе си. Аз лично никога не съм споделяла за проблемите си на родителите ми, срам ме беше. Може би е грешка, но не знам как да те посъветвам тук. Аз лично ако можех да се върна във времето бих се опълчила на дразнителите си, да видят че с мен не може да се държат така. Но пак може би е добре да погледаш видеа в ютуб, ако знаеш английски нещо от сорта ''how to deal with school bullying'', нещо такова там може да ти даде по-добре съвети. Общо взето прави това, което обичаш, заобикаля се с позитивни хора и работи по това да си една по-добра версия на себе си, заради теб самата

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d03dd1784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е голяма грешка. Според мен разкажи на майкати може да ти помогне да ти даде някакъв съвет. А като не се харесваш пълна... отслабни покажи на другите че не си, , свиня" и т. н. Всеки трябва да те Хар такава каквато си

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7aaec6b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1. Пробвай да отслабнеш.

2. Не се подстригвай късо, защото дебелината може да е трудно да я контролираш, но нарочно да се правиш на нещо различно от жена е вече много.

3. Намери си някакво хоби, ако е по-популярно е по-добре. Не си прекарвай живота само в опити да получаваш някакво малко внимание. Това си личи и още повече отблъсква останалите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cea37795c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, миличка
Попаднала си в доста лоша ситуация, от която за щастие има изход. Аз няма да те хейтвам, но не е било правилно да си правиш фалшив профил и да пишеш на непознати, а и да казваш неверни неща за твоят живот.
А изходът от тази ситуация е следният - ако имаш някакъв фалшив профил - задължително го изтрии. А за тормоза в училището, в което учиш - премести се преди да е станало твърде късно. Сигурна съм, че не искаш 5 години да си в обстановка с надути хора, нали?
Относно това дали да кажеш на майка си - кажи и. Не бива да криеш такива неща от нея. Не прави повече фалшиви профили, защото последиците може да са страшни. Казвам ти го от опит - имах една съученичка, която беше попаднала в същата ситуация. Тя беше тормозена в 5 клас от съучениците си, както и аз. Тя се опита да си направи фалшив профил, за да може поне да е приятелка с непознати, но аз не рискувах. Не исках после да има разни скандали за това. Вторият срок и двете се преместихме в различни училища.
А за отношенията с баща ти - поговори с него и нека да започне да ти обръща повече внимание.
Много неща те посъветвах, като цяло желая ти успехи и винаги вече да си щастлива. Късмет, мила!
Ива

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fa44746eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Благодаря на всички за разбирането. Този фейк не се уточних беше във фейсбук. Изтрих го април месец. Не знам как да кажа на мама за това защото ще я разочаровам. Д баща ми не може да се разбереш той все иска на неговото. Как да кажа на мама за фейка?

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 988bb71240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещо случило ли се е, че да се налага да и казваш? Просто не го използвай повече и забрави за ситуацията. Според мен това нищо особено не е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fa44746eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до 6: Тати тая година на 1януари и каза част от истината. Но аз вътрешно се чувствам гадно. И сега проблемите с баща ми... Но като се замисля чак толкова няма нужда. Ако разбере ще се разочарова много ще помисли че е ужасна а не е. Просто след като проблемите с баща ми се разрешът ще се опитам да не мисля за тази грешка повече. Няма как да забравя 2години в които съм си писала само с непознати и рядко с най-добрите ми приятелки.
Още до номер 4: вече е късно да се местя в ново училище. Най-добрата ми приятелка беше в този клас и ми каза кои останаха. Оказа се че само една ще ме тормози ама за другите не знам и няма да ми пука. Където и да отида ще ме тормозят. Просто съм срамежлива и чувствителна за това ме тормозят.
Ако има правописни грешки съжелявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker