Цветна бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Цветна бременност
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 6506 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 16 години. На 24 април правих секс без презерватив, но той не свърши в мен. На следващия ден ми дойде и менструацията ми беше нормална. Споделих с една приятелка, а тя само на шега подхвърли: "Може да е цветна бременност". Четох в интернет за нея и симтома, който ми направи най-силно впечетление беше, че менструацията е много оскъдна. Успокоих се, защото моята си беше нормална, но на мен рядко ми се случва да ме боли корема и кръста, докато съм в цикъл. Този път обаче беше така.

Следващия месец, тоест сега, отново ми дойде, но този път менструацията ми е много оскъдна. Вече е трети ден, а нея почти я няма. Отново имам болки в корема и кръста.
Мина месец и 6 дни от както правих секс, което значи, че трябва да съм започнала 2 месец, ако съм бременна. Нямам никакви симтоми. Притеснена съм и четох в интернет, че оскъдната менструация може да се дължи на смяна в климата или активно спортуване. Като се замисля напоследък започнах да спортувам всяка сутрин- карам колело или тичам по 1 - 2 часа, а времето също доста се е променило. Нямам никакви симтоми на бременност, тоест не ми се гади, не съм качила килограми и вкуса на цигарите си е същия. Чакам да ми свърши цикъла, за да направя тест. Редовно ходя на генеколог и всичко си ми е наред, но все пак съм много притеснена. Възможно ли е според вас да е цветна бременност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: ea8d2f9d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Цветната бременност е съвсем оскъдна, а и не следващия ден ти е дошло, което означава, че овулацията е минала отдавна. Опасността при правенето на такъв секс е, че не знаеш точно кога ти е овулацията. Понякога е опасно да се прави дори в края на менструацията, но тук не мисля, че има проблем. Също така ти нямаш симптоми. А за начина, по който караш мензиса изобщо недей да разчиташ. Един път можеш да се скъсваш от болки, следващият- не, на мен ми се е случвало и да се обезводнявам(изповръщала съм си червата) заради това.
Но по принцип недей да правиш секс без презерватив. Сега си имала късмет, следващият път може да не е така.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 09e37195e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Надали, защото при пърия цикъл менструацията е била обилна, нормална и пр. До колкото ми е известно при цветна бременност е оскъдна и трае кратко и то от първия месец. Това обаче съвсем не значи, че е в следствие на бременност. Може да се дължи на анемия, промени в климата, стрес и пр. Но вместо предполагам напразно да се тревожиш направи тест. И прави секс с предпазни средства.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 67aaeafdd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Най-добре си направи тест за бременност и ще разбереш. И ДРУГ ПЪТ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ!!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО, КАТО НЕ СВЪРШИ В МЕН И Т.Н. ВИНАГИ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!! ВИНАГИ!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b3decbae0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Пак ще го кажа АБЕ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ГОВОРЕТЕ С МАМА И ТАТИ НА ТЕМА СЕКС.
Относно това което питаш НЕ си бременна. Неискам да те засегна но вземи прочети нещо и се образовай (и не чети форуми с цел образоване) Няма как след 2 менструации оплодената яйцеклетка да се захване за лигавицата на матката и да си бременна :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 024fa31867
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От авторката:

Номер 4, не съм се засегнала от думите Ви ни най-малко. С родителите ми разговаряме отворено на тази тема и както казах в историята си, посещавам редовно генеколок, от което следва, че говоря и с него на тема СЕКС.

А сега и аз ще Ви кажа: "Не искам да Ви засегна! " Незнам на каква възраст Сте и с риск да се отнеса неподобаващо към по-възрастен/а от мен, ще Ви кажа, че не Сте прав/а в думите си. Достатъчно добре възпитана съм, за да не споделя какво мисля за коментара Ви, но в следващите редове ще ви го докажа! Изучавала съм състоянието Цветна бременност по биология, а не от форумите. Интересувала съм се за нея и след часовете, когато имаме консултации.

Човешкия и по-скоро женския организъм е странно нещо. Първия и най-ранен симптом на настъпила бременност е закъсняваща или липсваща менструация, което може да се дължи и на купища други фактори. НОО!!!! Съществува състояние наречено Цветна бременност, която протича със абсолютно същите симтоми, без един. Менструацията се появява, когато трябва да се появи и обикновенно, но е значително по-оскъдна или по-скоро зацапване, като в края на една нормална менструация. Една достатъчно добре образована жена/момиче може да различи нормалното течение от това. Незнам на какво точно се дължи тази бременност, но е факт, че я има. Жените, които имат цветна бременност обикновенно научават по-късно за нея от останалите. Оскъдната менструация се губи чак след третия или четвъртия, а понякога и след петия месец. Жената, която познава добре тялото си, ще забележи симтомите много по-рано. Така че, Номер 4, все пак има как да имаш менструации, макар и по-оскъдни и все пак да си бременна. Ако нямаше така вероятност, въобще нямаше да публикувам тази тема.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 53219f0ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Браво

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker