Срам ме е от структурата ня тялото ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от структурата ня тялото ми
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1643 пъти
Здравейте, пише момче на 18 години.
Като цяло имам нещо като проблем който може и на психическа основа да е, а може и просто да съм си странен като телосложение.
Имам сравнително високо самочувствие защото опитвам да съм добър с всички и работя много усилено за да успея да работя това, което обичам - сам по себе си съм артистичен човек, но имам един много странен проблем.
Накратко мразя тялото си. В последните 5 години(може би годините, в които пубертета влиза и започваш да осъзнаваш какъв човек си, как изглеждаш и т. н) минах през различни етапи на тялото си - както всеки човек :D През тях определено не съм бил дебел, по едно време даже бях страшно слаб след като се бях разболял и не приличах на нищо(по думи на хората). Но има една черта, която не виждам в другите ми приятели и като цяло момчета и мъже които съм виждал без тениска без значение по телевизията или на живо.
Тялото ми е донякъде момичешко. Да, имам рамене, да имам гръб, който си ме отличава като мъж, но имам и т. нар "паласки" или дори и да не са паласки просто са нещо от сорта на по-голяма кост.. Сякаш тялото ми прави пясъчен часовник. Това ме спира от това да нося тесни тениски и дори гато ходя срещу вятъра си дърпам тениската напред, за да не се лепи по тялото ми и да си личи :D Нося широки тениски, за да изглеждам "по-правоъгълен", но пак ме е срам от тялото ми. Висок съм доста - около 1. 86 и както казах, не съм дебел, може би с достатъчно фитнес бих изкарал фигура на един перфектен американски супергерой, но не съм по фитнеса, мускулите, плочките и т. н - просто не ми харесва това. Обичам да спортувам когато ми се рита, но не по-далеч. Просто виждам как мъжете, по-дебели или по-слаби, си имат нормални тела, и сега осъзнавам че най-вероятно цял живот ще съм така защото на 13 си мислех че пубертета ще го преодолее това, но порастнах, заякнах като сила, брадясах така да се каже, но тялото си ми остана странно. Имам приятелка, която ме обича такъв, какъвто съм, но тук вече работата е в това да обичаш дори недостатъците на другия. Дали някой друг има подобна структура на тялото или дали на някой му пука дали е просто по-обичайната структура или тази?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7f061f557b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората какви проблеми имат, ако знаеш - и пак живеят, че и са самонадеяни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2ee230fdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, изобщо не се притеснявай! Бог ни създава по определен начин с някои несъвършенства, но въпреки това ние трябва да ги приемаме, защото те са част от нашата същност... това, което искам да ти кажа е, че дори да имаш по-необичайна структура на тялото( както ти казваш), просто бъди ок с това и го приеми.... в смисъл щом и приятелката ти те обича такъв, какъвто си, значи наистина не е чак такъв проблем това с тялото ти.... повярвай ми и аз също не харесвам някои неща в тялото си, например едра съм и не съм слабичка като фотомодел, но какво толкова.... животът е прекалено кратък, че да го пропиляваш в излишни притеснения.... надявам се да съм ти помогнала чрез коментара си и да осъзнаеш., че си си супер точно какъвто си... радвай се на живота и се наслаждавай на моментите с любимите ти хора.... това е най-ценното и важното в живота като цяло :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d6178bdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Можеш да поправиш това с фитнес, питай инструкторите и те ще ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5bcfb7fc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Размърдай се и започни да тренираш нещо - може бягане, може плуване.... каквото решиш. И тяло ще направиш, и ще си по - здрав. Денят започва по друг начина, като си спортувал, особено на открито - от опит ти го казвам. Няма лошо приятелката ти да те харесва такъв, какъвто си, но по - важно е Ти да се харесваш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6c356b240e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Aми, извинявай, ама много се филмираш! Да мислиш даже и като вървиш срещу вятъря и като ти прилепнела фанелката какво ставало! Наистина ли някой те гледа в този момент!
Имаш едно много голямо преимущество-височината.
Второ-на 18 све още си в пубертета, когато тялото може да не е оформено.
Трето-имах едно съседче като тебе високо, но изглеждаше като дроб. Баща му непрекъснато го подиграваше. И той тръгна на фитнес -доби физика на културист, но не в гадната им тъпа форма, а стана изваян.
Ако не искаш да си на фитнес, избери си от нета упражнения за тази част.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker