Той ме излъга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме излъга
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 и се запознах с едно момче в интернет, отначалото се държеше толкова мило дружелюбно пишеше ми всеки ден и всяка вечер ми казваше Лека нощ утре ще ти пиша, и така, Все ми казваше, че съм много красива и, че ме харесва и че е влюбен в мен и такива, и ми пишеше по 3-4 пъти на ден, но с времето се промени, видях че в инста беше последвал няколко момичета и го питах дали си пише с тях той отрече каза, че за какво му е да си пише с тях като вече си пише с мен, и такива , и взе по рядко взе да ми пише на ден, Една вечер той ми беше писал, какво правиш, как си и това беше аз му казах, питах го Мхм кажи нещо и ти а той даже не ми сйина, и на следващия ден чак ми писа каза, Здравей как си кп, и аз го питах защо вечерта повече не писа, той каза ме бил на "село и пренасял керемиди до 12 вечерта " това много не ми се вярва, сигурна съм че лъже за селото и че си пише с момичета, питах го кое е тва село и от тогава даже не ми е сийнал и днес не ми писа цял ден, а по принцип всеки ден ми пише по няколко пъти на ден, Чувствам се толкова излъгана и предадена аз му де доверих а той, ме излъга, и ми е адски гадно.
Дайте ми някакви съвети моля ви!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 770fed9b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любовта чрез интернет е такава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: da2b0d9907
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо ми е доста странно, че си го харесала за това, че се държи мило и ти пише всеки ден(по няколко пъти) и ти казва, че си красива. Обикновено момичетата изобщо не си падат по "свестни"(въпреки, че явно този не е толкова свестен) момчета и винаги предпочитат някой гадняр който се държи по-грубо с тях. А иначе, според мен ти си една от многото момичета с които си пише. Както пише на теб, че те харесва така пише и на другите. Явно като си разбрала, малко се е отдръпнал. Знам това от опит понеже и аз също си пиша с доста момичета по интернет само, че аз го правя понеже почти всички ме отрязват точно понеже се държа добре.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 207d7af49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съветът ми е да не се доверяваш толкова лесно и да не бъдеш наивна. Пази се и внимавай с интернет запознаствата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e612a07139
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с мъже в интернет.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a81ea157b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Блокирай го, и не се занимавай повече с този.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7548a21e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Един мъж или момче ти обръща внимание защото иска да сте близки. Ако ти само се грееш на вниманието му и не правиш нищо за да се сближите тогава му омръзва и престава. Не се сърди на него, сърди се на себе си, че не си вложила в тези отношения толкова колкото е вложил той.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5955ec10a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер едно е прав/а. От моя опит мога да кажа, че по интернет в 99% от случаите не могат да станат здрави връзки. Максимум мимолетни и за секс се получават. Друго си е като се запознаеш с някой чрез обкръжението ти. В реалния живот по-трудно може да се преструва на друг, а и ака вижда и самата теб. Също така, друго е като е в реална среда или пък имате общи приятели, така уважението е по-голямо също. Аз така се запознах с момче от училището ми чрез интернет. Беше преди години това. И за кратко време си разменихме номерата, пишеше ми постоянно за лека нощ и добро утро, говорехме почти всяка вечер по 4-5 часа.... и то смислени неща. Споделяше ми лични неща. Видяхме се в даскало, отделно и навън за някакво време. Просто беше перфектно всичко, но колкото бързо започна, толкова и бързо отшумя. Буквално от един път спря всичко. Обаждания, писания.... бях му писала, след като той спря внезапно, държеше се студено и се отказах... и така наистина повече не ми писа.. много се измъчвах и плачех. Евентуално спря да ме поздравява и ме махна от приятели. Преди година случайно се засякохме в една дискотека, беше пиян, заговори ме, говорехме си като цяло доста.. накрая станаха и повече неща, разбрах в крайна сметка, че е женкар и вече ми е мирна душата. Сега повече не общуваме, но и не искам. Нито си задавам повече въпроси.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a70eeae252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 16 години си, не си на 10-11, за да се връзваш на подобни виртуални свалки, че видиш ли той е любовта на живота ти.
Омръзнало му е да си пише с теб, има си нови "приятелки" с които му е по-интересно, защото или не ги е опознал, или са много по-интересни от теб като личност.
Да не ти пука, ще се появи някой друг на хоризонта.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b1ead59a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 6-и при мен доста мъже го играеха заинтересовани и романтици и като дойде чука до наковалнята стана ясно, че искат само секс. Това са едни от номерата на вкараш жена в леглото-мили приказки и т. н. Доколкото до проблема на момичето-как така не сте се виждали (поне така разбирам аз от написаното), пък той е влюбен в теб? Трябвало е още тогава да ти светне. Не очаквай нещо сериозно от човек, с който си общуваш в интернет. Реалния живот е навън, не пред телефона или компютъра.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker