Просто искам да споделя какво ми тежи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто искам да споделя какво ми тежи
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 968 пъти
Здравейте! Не знам дали тук е най-подходящото място, просто не се сетих за друго. Та аз съм на 15, и вече съм 9-ти клас. Уча в училище със специалност системно програмиране и общо взето искам да се реализирам в тая посока и да си изградя бъдещето в Родината. Още от миналата година съм в един клуб, по роботика и вече съм там втора година, и имам добри приятели, най-вече и учителя, който е млад, наистина много готин, разбира си от работата и е инженер, както и той е истински преподавател а не като повечето учители. Събрали сме се страхотни хора в една компания, а и днеска се върнахме от 2 дена командировка на едно изложение за младежко техническо творчество, в което заехме участие с голям брой проекти. Преживяването беше просто невероятно, запознахме се и с много нови хора, жалко само че една значителна част от клуба сега са ученици от 12-ти клас /пети курс/ и са за последна година при нас, а аз като цяло съм единствения деветокласник, който е редовен. Засега всичко изглежда наред, и вие така ще кажете, но има неща, които ми тежат емоционално. Сега осъзнавам често какъв идиот съм. Там има едно момиче от този клуб, което е с година по-голямо от мен, и аз още от миналата година ѝ бях хвърлил око, и разбирам че съм много тъп заради това нещо. Тя е наистина много красива, има висок интелект и се интересува от програмиране, както и е с добро чувство за хумор, но изобщо аз не знам с какво съм достоен за нея, като тя има гадже. Мен това не ме дразни, даже напротив. Аз и без това си знам възможностите. Дори не изглеждам кой знае колко добре, едър съм и съм с наднормено тегло но не прекалено, още един недостатък който винаги ми е тежал е че често много говоря и изморявам по този начин околните, или поне миналата година беше повече отколкото сега. Още се помня, нищо че не мина кой знае колко време, аз тогава когато се запознахме бях просто един досаден осмокласник който много говори и тайно хлътнал по нея, и сега осъзнавам че съм тъп, и че нямам шансове, нищо че тая година почнахме да се сближаваме повече, и че не съм такъв какъвто бях миналата година. Тези неща много ми тежат, а аз толкова я харесвам... а си знам че шанс нямам... Не знам дали тя е забелязала това че съм хлътнал, но и не ме интересува особено. Принципно вече не знам какво да правя, струва ми се безнадеждно и да искам няма никога да мога да я забравя. И сега осъзнавам как времето си лети, и си лети, до вчера тя беше още девети клас/втори курс/, а утре ще е вече 12 клас /пети курс/ и тя много ама много ще ми липсва. Усещам и че пораствам и вече преодолявам тези поведенчески недостатъци в мен. А и аз ще стана скоро пети курс, както бързо си отлита времето, а не искам да го пропилявам и не искам да остана сам. Самият себе си обвинявам че съм такъв макар и не чак толкова вече. И дори не мога да разбера на какво съм се надявал... Но аз няма да спра да си я обичам, каквото и да става. Надявам се да ме посъветвате нещо, каквото и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 142ab93c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така значи първо, в 11ти клас и аз така бях хлътнал по една съученичка която си имаше гадже, и ние така се сближавахме и по едно време така се сближихме, че тя вече изневеряваше на гаджето си с мен. До тук звучи добре и супер нали? Да ама не е, щото аз се влюбих ужасно много а в края на годината тя прекрати нашите отношения и продължи да бъде с приятеля си, което доведе до едногодишна депресия и злуопотреба с алкохол. Мислиш си че сега ще ти липсва много, имаш късмет че не е станало нещо по сериозно, тогава щеше да разбереш пълния смисъл на думата липсване. Не се занимавай с нея като си има приятел, наранения в края на деня ще бъдеш ти а не някой друг. И второ с наднормено тегло си щото те мързи да спортуваш, няма какво да се лъжем. Аз в 10ти клас бях 110кг и макар че съм 1, 90 висок когато тези килограми не са мусколи а са лой си беше грозно. Стегнах се фитнес, диети и отслабнах много. Сега съм 90кг само че мусколи, разликата е невероятна, просто започни сериозно фитнес и накрая ще си изненадан какво си постигнал!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 27c3c6a6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами продължавай да си я обичаш, един ден тя може да ти отговори на чувствата.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8ceae9198b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора:
Тва с фитнеса го обмислям сериозно и скоро го почвам отново за да натрупам мускули и да сваля мазнина, щот вече ми омръзна с тва наднормено тегло, комбиниране с яко кодене на Джава, както и да си оправя външния вид, а и ние с нея сме си просто приятели, нищо че съм хлътнал по нея и я обичам тайно, засега не мисля да действам в посока да станем гаджета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker