Помощ!Как се оправя лоша репутация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ!Как се оправя лоша репутация?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1445 пъти
равейте на всички пише ви момиче на 16 години.
И така ще се опитам да опиша възможно най-детайлно ситуацията в която се намирам. Преди две години когато бях в осми клас въобще не се грижих за себе си. Не се къпах не си сменях много често дрехите и зъбите не си миех. Абе въобще много зле беше положението с мен тогава. Родителите ми са разделени и тогава бях при мама. Тя не обръщаше много внимание на начина по който изглеждах. Накратко изобщо не я интересуваше, че ходех така. Баща ми почти не го виждах тогава. Той постоянно казваше на майка ми, че изглеждам просто ужасно което си беше самата истина. Но тя ми казваше, че той ме обиждал и не иска да ходя при него за да не се натъжавам. И така и не ходих при него много много. И това беше за мен осми клас. Беше тотална катастрофа.
Миналата година в девети клас гледах снимките си от осми клас и направо ми стана гадно. Нищо чудно, че си нямах приятели и поправих всичко това. Вече се грижех за себе си и то прекалено много. Мислех, че всичко беше наред. Но съучениците ми все още ме отбягваха. Не искаха да си общуваме въпреки, че очевидно се бях променила много.
Тази година в десети клас са по-добре нещата общувам си с всички. Но днес получих съобщение по инстаграм от някой от моето училище. Съобщемието беше много обидно и пишеше неща, които са прекалено лично за мен и даже не знам кой може да знае всичко това за мен. Съобщението беше
“Абе ей мърло нима мислиш, че като се къпеш всеки проклет ден и се пръскаш с парфюм си променила нещата? И нима смяташ, че като почна да се гримираш и оправяш косата си много красива? Хаха толкова си тъпа. Дружиш с най-големите двуличници на света. До преди година ти се смееха и ти плачеше вкъщи, а сега седиш до тях в час и излизате уикендите. Ти винаги ще бъдеш мърлата на училището. Всичко лошо ти пожелавам. И дано да не си се засегнала много. Поздрави”
Даже не знам как да реагирам на това. Моля ви дайте ми съвет. Наистина съм се променила много и вече мислих, че всичко е свършено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 033dff51ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Развитието ти сериозно е подразнило някой:) някой който най-вероятно никога не постига нещата които желае. Просто го изтрий, или му пиши коментар"Благодаря за милия коментар" и се поздрави за пътя който си извървяла. Напред и нагоре! Вече ситуацията ти е по добра.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2a4cca1335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е някоя твоя "приятелка", която ти завижда. Няма защо да реагираш изобщо на това, което са ти писали, дори да ти кажат същото в лицето. Усмихни се и подмини, така ще покажеш колко си силна психически и не се поддаваш на нападки. Много хора веднага ще искат да се защитават и да се оправдават. Тръгнеш ли да се оправдаваш - значи показваш, че са прави. Единствения отговор, който можеш да дадеш е "Съжалявам, че си събрала толкова яд в себе си, аз продължавам напред".

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 21e7f5bcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   никак не реагирай. продължавай да се грижиш за себе си и да изглеждаш добре, общувай с другите и нещата ще се получат. а и реално нищо не можеш да направиш, дори и да разбереш кой е, в крайна сметка всеки може да пише каквото реши. има злобни хора, просто го приеми и не обръщай внимание

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3b569d5da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги се намира някой, който да не е доволен и да ти сипе малко от собствената си отрова. Това не бива да те засяга, ти не можеш да върнеш времето назад и да промениш нещата. Миналото е минало, затова пък се учим от него и в настоящето се стараем да бъдем по-добри. Това е положението. В осми клас никой не ти е дал шанс, ти си видяла вината в себе си и си се поправила. Сега всичко е наред. Според някои ще е лицемерно, че хората, които са ти са се присмивали, днес са ти приятели, но много фактори са претърпели промяна за тези две години. Случва се, наистина. И аз имам приятели, с които преди време изобщо не се разбирахме. Променихме се много, извинихме се, споделихме си всичко лошо, което сме мислили и сега е ново време. Между другото, да, това, че се къпеш всеки ден, че се парфюмираш и ходиш с чисти дрехи, определено те изкарва от репутацията на мърла. Ще отнеме още време всички да забравят, но и това ще се случи. Всяко чудо е за три дни, изчакай да се появи някоя по-интересна новина и ще видиш, че никой няма да се сеща, че в 8 клас не си полагала много грижи за себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9235820287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, явно ще трябва да го преживееш, но все пак паметта им не можеш да изтриеш. Аз, ако съм имала такава съученичка, не бих си правила труда специално да я унижавам, независимо какво мисля за нея. Но, за съжаление, има страшно много насилие сред децата. Ниска култура, никаква емпатия и т. н. просто, избягвай такива хора и конфликти , грижи се за себе си, бъди приятна за околните, за да не се настройват срещу теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d8bffb7e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Продължавай с подържането. Изглежда си бръкнала в мераците на твоя стара близка приятелка. Това ;- Ама тя никога няма да направи това, го забрави. "Всяка коза си виси на нейния крак". Аз също съм получавал подобни съобщения. Бой съм ял. Но това го правят злобни и завистливи хора. Нямаш психическа нагласа. Ще си хванеш гадже утре и пак ще има простотии. Дори и венерическа болест могат да ти припишат. Живей си добре и продължавай да изглеждаш добре. В този живот така стоят нещата. Всеки се опитва да оскърби или навреди на другия. Добре дошла в реалноста.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker