Напоследък все по-често ми казват, че съм к*рва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Напоследък все по-често ми казват, че съм к*рва!
преди: 13 години, 14 дни, прочетена 3738 пъти
Здравейте!
Пише ви момиче на 15 години.
Напоследък все повече чувам момчетата да ме наричат к*рва. Не разбирам защо го казват, след като не съм им дала нито един повод да си го мислят. Преди 3 месеца дори не ме и забелязваха. Подиграваха ми се че съм била грозна и зубарка. Не им обръщах внимание и си гледах уроците и излизах с приятелите ми. Уж ми казваха, че съм грозна, а имаше случаи в които се опитваха да ме свалят. Веднъж един от тях ме попита.. цитирам:
-Ей курвенце! Девствена ли си?
Е какво да му отговоря на това? Него какво го интересува дали съм девствена или не. Това си е моя работа. Като чуха от него, всички други момчета започнаха да ме наричат "курвенце". С какво го заслужих, след като дори не говорих с тях? Знам, че повечето от вас ще си помислят, че щом ми го казват, значи съм ги предизвикала с държанието си, но как може да стане това, след като те за мен не съществуваха. Буквално ги подминавах като пътна гара. Ако трябва да съм честна, не се обиждам от това, че ме наричат така, защото знам, че не съм такава. Но не мога да разбера... ЗАЩО по дяволите ме наричат така? Преди две седмици, бяхме в час по Информатика и те се наредиха до мен и четиримата "хубосници" и се започна:
-Така или иначе не ми каза, дали си девствена.
.... пък другия....
-Абе мен ме съмнява.
... обажда се третия...
-И мен така. Курвите ги надушвам от далече.
И това е всеки ден. Все една и съща дума им излиза от устите по мой адрес. Уж бях грозна, тъпа, смотана и каква ли още не, а само при мен се бутат.
Кажете ми какво да правя? Малко остана от учебната година, но до година пак съм с тях, пък и сме от една махала и всеки ден ги виждам. Моля ви дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 14 дни
hash: a463fe6a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много начини да се разреши проблемът...
Можеш да ги блокираш със сарказъм. Например:
Те ти казват: Ей, курвичке, девствена ли си?
Ти: Не, на вечер по 20 ги приемам
Така ще им покажеш, че не ти пука и са ти смешни.
Също може да не им обръщаш внимание, както каза, годината свършва, а следващата едва ли ще се занимават със същото.
А и аз мисля, че го правят, защото те мислят за "свита и смотана", защото се чувстват по-силните. И защото усещат, че могат да се гаврят с теб, без да си изпатят, а не защото те харесват. Поне така мисля аз. Покажи им, че не са прави и ще се свърши.. или просто ги игнорирай

Друго момиче на 15 години :д

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 85ee548101
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   игнорирай ги тотално и не се заяждай - не установявай и контакт с очите с тях - гледай зад тях и т. н.
Ще им омръзне.
Иначе - пробват те, ако се поддадеш на провокациите ще им спасиш скучното лято, ще те скъсат от заяждане!
Иначе - до другия срок са го забравили и са почнали друг човек да тормозят

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 28934b7b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Щом сте от един квартал има вероятнос някоя твоя позната или приятел с който не сте в добри отношения да е подхвърлил нещо при тях за теб, с цел да ти навреди, другия вариянт е ако си започнала да се гримираш по тежко или облеклото ти се е променило знам ли

 
  ... горе^
преди: 13 години, 14 дни
hash: ab0f653c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И в крайна сметка ти не "споделяш" девствена ли си, не си ли. Имаш ли сексуални контакти? Явно имаш, защото подобни интриги не се получават от нищото. Отделно, че вероятно имаш и недоброжелатели, които работят срещу теб..

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: de0541ecde
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Здравей, аз също съм на 15 години - момиче. Абсолютно същото е и при мен, дано това те успокои - не си единствената. И с мен така се отнасят:
Първо беше ''ела да ми духаш ма'', ''яж ма''... толкова са ограничени тези момчета. Дано поне разбраха, че не съм лесна със закачките, а камо ли пък с нещо друго.
След това една такава огромна завист, както от страна на момичетата, така и от момчетата. Като изкарам добра оценка се е случвало дори да се опитват да ме наплюят, а да не говоря за обидите и злобарските погледи и държание. Е какво - добри оценки, обща култура, малко срамежлива, спортна фигура.. какво още. Малко се отплеснах от темата май :Д
Ами винаги ще има такива и сигурно винаги е имало. Дано малко се осъзнаят догодина - все пак девети клас. Вече повечето няма да са девствени, но хормоните няма да ги оставят на мира. Идиоти.
Един въпрос: Нали не си много разголена - да ти се виждат прашките, бикитите, дълбока пазва? - Ако не си така всичко е наред. Държанието също е от значение, но от историята ти доколкото разбрах не си такава.

:) споко

 
  ...


...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 15a65a60cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   оо това че те наричат курва не означава, че те харесват, но повярвай, има причина, открий я и я елиминирай

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: d9919ab629
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом го казват сигурно е така... и в най - малкия слух има малко истина

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 4c63656c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 4 - да девствена съм.
Номер 5-нито прашките ми се виждат,нито задника ми е отвън,нито гърдите ми се виждат.
Номер 6-повярвай ми,търсила съм причината.Не виждам с какво ги провокирам и колкото и повече да не им обръщам внимание,те още повече се заяждат с мен.Това,което казахте,че може някой от моите приятели да е казал нещо...1няма какво да каже,след като нищо срамно не съм направила и 2-живота си давам за тях.Още от малки сме заедно и сме си помагали винаги.На едно момиче от нашата "групичка" майка и баща и са разведени и баща й изобщо не ги търси двете с майка й.Останалите винаги сме я подкрепяли и сме били до нея.Общо взето сме като едно семейство.Ако им кажа за тези момчета,ще тръгнат да ги бият,а аз най-малко това искам.Забравих да напиша,че ми се подиграват за това,че слушам хип хоп.Наричат ме откачалка и ми казват че не съм в крак с модата.
П.С.Не съм казала,че мисля,че ме харесват.Не знам защо сте си го помислили.Може би от начина ми на изказване или...не знам.
От авторката

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: d9a615f51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Някой ги наговаря тях... някой, който въобще не подозираш...
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 5afcb49ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, просто си имаш работа с незрели и неадекватни момченца. Така обективно го виждам аз. Не се притеснявай. Както се изразява един друг потребител- грешката не е в твоя телевизор! ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 7c521ebd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Виж миличка, понеже тук прочетох, че не си била споделяла дали си девствена или не - да кажа, че това си е нейна работа и не е верно, че такива клюки и интриги не идват от нищото! Просто знаем, момценцата се развиват по-бавничко (сега ще бъда оплюта, но не ми дреме, не следя темата) та, в тази възраст започват да мислят само за това, също така, сегашните 15 годишни са много зле възпитани и т. н. да не почвам тази тема. Та, да не ти пука, погледни ги от високо и вместо да се чудиш само им се присмей. Какво ти дреме, какво ти казва и си мисли за теб, някакво недорасло, "мислещо" с долната си глава лапе.
Съгласна съм с доста от коментарте, ако пък искаш с усмивка им кажи, че може да си курва, ама не и тяхната и че не се занимаваш с деца, които не знаят пикае ли им се или им се...
Но тогава ще си като тях, затова аз лично просто бх им се присмивала всеки път, то и без това има една приказка, че пред простотията и Бог мълчи!
Пък лятото може да си хванеш някой батко и да ги натупа здравичко догодина хаха, това беше шегичка:)
Успех и хубаво лято и не си причинявай негативни емоций, с коха, които не заслужават вниманието ти по никакъв начин:)

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 37920375a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам същия ''проблем'' като твоя..!! Но аз съм от тези който не се дразнят от някъкви идиоти който нямат какво да правят и си измислят страшни тъпотии.. Игнорирай ги, ако можеш дори и не ги поглеждай..!!!! ;) Така те ще се дразнят повече от тебе..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 56a026aeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хора грешите.

Те не те наричат така, защото си ги предизвикала н с нещо, така те наричат, защото са съдисти и обичат да дразнят хората и да гледат как реагират. Надявам се ти да не показваш, че се обиждаш пред тях, защото те като видят, че страдаш ще продължават. Прави се, че не ти пука. Ако не те е страх и имаш чувство за хумор можеш да ги затапваш със сарказъм.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e0b9fa98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   хе хе хе извинявай че се смея ама тия хлапета ще ме скъсат от смях-големи експерти, пък и носовете им големи сигурно щом надушват курвите от далеч... ха ха ха те наистина ли са на 15, кажи им че са много демоде, на 15 момчетата вече са зрели и знаят как да си искат от едно момиче, а тия трикове за курвите ги прилагат 13 годишните, къде не знаят какво означава тази дума

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c1ad9e7ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм 6 клас и имам същия проблем. Всеки ден ме питат каква ми е тарифата и т. н. Напълно съгласна съм с № 13 и 14. Колкото повече им обръщаш внимание, толкова повече те дразнят. Това е тяхната цел, да те предизвикат или да те наранят. УСПЕХ!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ce40812436
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Точно защото всички дават, а ти не даваш започват да се заяждат. Аз съм за игнорирането. Не можеш да се занимаваш с всеки простак. Ако прерастне във физически тормоза, задължително трябвяа да отидеш при директора, да кажеш на родителите си. Даже мисля, че и сега трябва да говориш с родителите си. Трябва да са наясно пред какво се изправяш всеки ден. Също така можеш да говориш с класната. Справих се с една к*чка като я игнорирах тотално, даже си спомням когато не и отговарях започваше да рира в прахта с крака :D Беше доста смешно. А какви са тия приятели, които ти говорят така!? Я ги изрежи всичките от живота си!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 527b5cebf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ей мацко и на мен така ми викат поради простата причина, че винаги ходя с много големи мн съм надута фрашкана съм с пари имам татос а съм само на 13 и се водя с едни от наи известните от моя град само едно мога да ти кажа изобщо да не ти пука. ;]]

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c73bb0636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Мммм дааа, 17 хубаво е да си живееш живота на високи обороти. Нали знаеш обаче, че силният огън гори шумата по бързо от слабия, да не изгори и твоя живот така бързо.
Лола
П. П. Винаги съм обичала да казвам: Ти нямаш пари, родителите ти имат, ти ще имаш като си ги изкараш сама ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker