Направих глупост и май съм би. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих глупост и май съм би.
преди: 13 години, 14 дни, прочетена 5964 пъти
Здравейте... Ще карам направо. От две години ходя с приятелката ми, заедно сме от 9ти клас и много се обичаме. Никога не сме си изневерявали или подлъгвали, но така стана, че оплесках работата жестоко и съм тотално объркан. Нямам идея какво да правя. Бях на купон по случай рождения ден на най-добрия ми приятел. Тя си тръгна по-рано, защото й прилоша и аз я изпратих до тях, естествено, но се наложи да се върна, защото приятелят ми ми се обади с думите, че нещо е станало и има нужда от помощ. Идеята беше да видя какво е станало, като си мислех, че я някой от пияните кочове е испочупил апартамента, я нещо от сорта, но друга се оказа работата. Каза ми, че имал да говори нещо сериозно с мен, ама беше и той подпийнал, заваляше думите и се клатушкаше. Музиката дъднеше и решихме да отидем в стаята на техните, за да може да се чуваме.

Мислех, че ще ми споделя за мацката, по която твърдеше, че си пада. Отначалото всичко беше ок. Седнахме, пита ме как е гаджето ми, стана на въпрос за купона и за момичето, с което се натиска по-рано. Но изглеждаше много странно, сякаш се колебаеше и искаше да каже нещо, ама не му стискаше. Аз почнах да човъркам, много ясно. Та той ми е като второто ми аз! И тогава от нищото ме награби и започна да ме целува! в първия момент бях тотално втрещен и го отблъснах. Той каза, че съжалява и че има чувства към мен. Беше започнал да плаче, което направо е невъзможна гледка за човек като него. Главата ми се завъртя, не знам от алкохола ли, от какво, но просто изведнъж тотално престанах да мисля. Целунах го, отвърна ми и съвсем не свърши до там. Преспахме заедно. На сутринта си тръгнах преди да се събуди и от тогава се отбягваме взаимно. Не съм казал на приятелката ми, правя се, че всичко е екстра, но тя вижда как престанахме да си общуваме и непрекъснато се чуди как да повдигне въпроса, за да разбере защо "сме се скарали" и евентуално да ни сдобри. А аз не знам какво да правя! Обичам я много, но от онази нощ не спирам да мисля за него. Той ми е по-близък и от наще, израстнали сме заедно, не искам да го загубя като приятел, но се боя, че това не е всичко. Влюбвам ли се? Възможно ли е изобщо да продължавам да обичам гаджето си и да мисля само за него... Моля ви, дайте ми някакъв съвет! И, аре зарежете тролщината, ако някой има намерение ад повдига темата за гейщините и подобни. Никой не е тръгнал да се държи като момиченце или да си слага червилото на мама тайно ;/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 13 дни
hash: 7a7b0fcaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не се плаши - човешко е. Не мисли сега в такива стериотипи - би, хетеро, хомо - мисли за хората като хора.
Изясни си чувствата първо към приятелката ти - желаеш ли я изобщо, връзка по навик ли е това, какво си чувствал и чувстваш към нея.
В никакъв случай не ? казвай за случилото се - ядосана жена може да те унищожи!
Друтото обаче е, че така, имайки такава тайна от нея, връзката ви се обезсмисля и според мен явно не е такава загуба, ако и без това си намерил човек, който ти дава всичко.
За приятеля ти - ами не си гей или би, ако го харесваш или си влюбен в него. Поне не автоматично. Може тук да става дума само за конкретния човек, може дамо той да буди такива чувства у теб като мъж, но преди всичко да го обичаш като човек.
Според мен не бива да го губиш поне като приятел, но това значи да говорите за случилото се поне веднъж. Съветвам те да му признаеш чувствата си (само ти знаеш какви са) и да не си поставяш граници заради пола му - може това да е голямата ти любов.
В такъв случай скъсай обаче с момичето.
Или ако избереш нея, кажи му, но не знам до колко има шанс поне за приятелство с него и ти можеш само да си отговориш на въпроса, дали можеш да живееш без него до себе си.
В никакъв случай не опитвай паралелна връзка и с двамата - ще страдате много всички!
Само ти знаеш, какво трябва да направиш, но не протаквай - слушай инстинктите и сърцето си!!!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 0885ffc77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от Автора

Благодаря за коментара, номер 1. Сериозно не очаквах някой наистина да ми напише нещо полезно. Ще се опитам да се изясня с него. Днес се видяхме на тренировката и той продължава да отбягва и погледа ми даже. Много ми е гадно и най-тъпото е, че всички започнаха да го забелязват и да повдигат въпроса. Става много странна ситуация, но мисля да му звънна и да се разберем довечера. Объркан съм и обичам и двамата, но ме изяжда тоя игнор, който ми хвърля...Просто той е единсвения човек, на когото мога да го кажа.

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 7a7b0fcaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ами страх го е, че можеш да го отблъснеш, да го помислиш за гей и така нататък - поговорете си и решете двамата как да продължите. Не сте гей, повтарям, просто сте се влюбили един в друг, това е станало най-вероятно. Такъв опит имат доста мъже на вашата възраст, ама не го афишират много-много, а после си живеят пак като хетеро...
Ако решите да продължавате и като любовници с него, не е нужно навън да афиширате такава връзка, още повече, че тук най-вероятно не става дума за гей-влечения, а просто само между вас двамата си - луда работа. Но в такув случай трябва да скъсаш с момичето на всяка цена!
Ако си влюбен обаче в приятелката си, остани с нея и обясни на приятеля си, че е било само една заблуда от ваша страна, плод на алкохола и искаш да си бъдете приятели - мисля, обаче, че той те обича и ще му е страшно трудно.
Не се влияй обаче от пола при решението си - питай се - кой обичаш и в кого си влюбен. Ако си забраняваш нещо, защото било гейско например, ти в крайна сметка няма да успееш да се пребориш с това нещо и накрая ще нараниш сумати народ - има много хора, който си имат жени и са с мъж иначе! Това е много лицемерно и не е честно към момичето.
Ако връзката с нея се е изчерпала, а ти сега се влюбваш в него - избери любовта, изживей я и виж какво ще стане. Обикновено на тази възраст и без това няма връзка за живота, но поне ще си изживял честно една любов и няма да си лъгал никого - а какво става между вас двамата, си е ваша работа! Няма нищо гнусно, осъдително, щом го искате и двамата. Не робувай на предрасъдъци и слушай сърцето си!
Можеш ли без него в живота си? Можеш ли без нея? Избери най-доброто за себе си! То ще е и най-доброто решение по принцип, защото няма да е лицемерно и ще даде пространство и време на останалия човек (той или тя) да си намери друг партньор!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 3e252cd497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също съм в подобна ситуация и напълно си обеснявам поведението на твоя приятел.
Отбягва те, защото:
страх го е от случващото се;чуди се дали ще си останете приятели без да има промяна в отношенията ви след случилото се.
Ако и ти изпитваш нещо към него, "седнете" и се разберете и най - важното не разваляйте приятелството си заради това.

Между другото евала му правя на момчето, че ти е признало какво чувства към теб.


jensen

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 944f96dd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, не знам дали е някакъв напредък, но поне се разбрахме да се видим и да говорим утре лице в лице. И имах до последно чувството, че няма да ми вдигне телефона... А в скайп е твърде тъпо и бъзливо да се обясняваме според мен.
Благодаря ви много за мненията, не е за вярване, че намирам сериозни съвети и подкрепа в такъв сайт!

 
  ...


...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 944f96dd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   пак от автора

jensen в момента си в периода на отбягването или си оправил вече нещата?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 3e252cd497
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм в периода в който ме е страх да му призная какво чувствам. Просто не искам да го загубя като приятел и затова не предприемам никакви действия.


Jensen

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: b47fc418a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Кара ме да се замисля и за моя приятел. Не вярвам да е решил, че ме харесва за една седмица, а никога нищо не съм забелязвал. Едва сега се замислям за разни дреболии, които не са ми правели впечатление преди. Това е супер гадно. Късмет и в твоя случай. ;/

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: b47fc418a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Абе уж постих преди час, но нещо не излиза поста...
Иначе, успех ти желая и на теб. Сега като се замислям това е много гадно и се чудя от колко време продължава всичко. Трябва да съм бил супер сляп, за да не забележа нещо ;/

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 76bed70ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се притеснявай, бе, човек :) Ти си бисексуален! Щом можеш да бъдеш и с единия и с другия пол. Щом може да обичаш всеки човек, независимо от пола му. И си един от малкото, които осъзнават, че са бисексуални. Повечето мъже или залитат и казват, че са гейове, или отричат всякаква възможност да бъдат с мъж. Направил си глупост, защото си изневерил, а не защото си спал с мъж. Но предвид, че досега дори не си знаел, че си бисексуален и нещата са се стекли по толкова объркан начин, мога да те разбера.
Виж сега, ще бъда съвсем откровена. Тъй като аз също съм бисексуална, знам, че ние не сме нито от едните, нито от другите. Хомосексуалните ни мислят да предатели, хетеросексуалните ни заклеймяват като хомосексуални. А сме много хора така. За теб, като мъж, ще е малко по-трудничко предвид съвременното отношение към това. Но това те освобождава, не те затваря. Че си бисексуален говоря. От днес нататък ти ще знаеш, че полът на някой не е ограничение за теб, но може да е ограничение за човека, с който искаш да бъдеш. Ето сега например, ако я нямаше приятелката ти, полът на двама ви можеше да се окаже пречка за приятеля ти, ако ти продължаваш да гледаш на връзката мъж -мъж по негативен начин.
И нещо друго, много хора (най-вее хомо), се случва да ни мислят за полигамни. Но полигамност и бисексуалност са 2 различни неща. Аз например ако имам мъж, съм си само с него. Ако имам жена, съм само с нея. Докато има хора, които не могат с един партньор, а ако се окаже, че са и бисексуални, ходят наляво-надясно да се е*ат с жени, мъже, всичко... И от там на нас -бисексуалните-ни лепват име на полигамни! А повечето полигамни даже са хетеро хората... Но иди им го обяснявай... о. О

 
  ...

...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 6a1b57d1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не си гей нито би най обикновен тийн си си. Нормално е за твоята възраст да опознаваш сексуалноста си. Под влиянието на алкохола и душевната приятелска връзка е станало. Е станалото станало говори с момчето все едно нищо не е станало грешка било и толкова.
Не казвай това на жена в никакъв случай!!! Ние жените трудно го приемаме пък и ако се ядосаме ще го използваме срещу теб а не вярвам да искаш това.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: a7c7364f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   здравей, аз съм момиче, но и на мен ми се е случвало. само че при нас стана малко по-постепенно и аз честно казано очаквах да се случи... най-странното е, че си просто с човека, когото обичаш. Аз не съм експерт по лезбийско порно или нещо такова, даже не се интересувам да чета за ерогенни точки и тем подобни, но когато съм с нея, някак си всичко се получава от само себе си. когато си близък с някого, обикновено не го възприемаш изобщо по такъв начин, но ако се стигне до физическо привличане, изживяването е невероятно. Не си блъскай главата дали си би- или хомо. подобни неща се случват на много хора. нормално е, да си привлечен към човек, който ти е близък и сексът с него да те изпълва изцяло. не се притеснявайте от това, което се е случило. ако съдя от моя собствен опит, сексът с нея беше толкова разтърсващ, че се принудих да скъсам с приятеля си. просто не можех да се спра и да не бъда с нея. когато сте приятели, е изключително трудно да се отбягвате за дълго и след това поне при нас неминуемо стигахме отново и отново до секс. изобщо не съжалявам, че бях с нея. след около година в живота ми отново се намери място за момчета, нещата се промениха и за двете ни. никога не съм се тормозела с би/хомо размисли и съмнения. всичко ще се нареди и при теб. бъди открит с приятеля ти, не се притеснявайте от това, което ще се случи или няма да случи между вас. гледай да щадиш приятелката си обаче. аз бях доста откровена с тогавашния ми приятел и той го прие като упрек/обида/унижение, а на практика нямаше нищо общо с него, просто така се случи. така че без паника. нищо чак толкова ненормално не се е случило и то със сигурност не определя генерално твоята сексуалност.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 99e1713b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще живея за мига! Видяхме се, теглих му думите от устата с чингел в началото, после доста разговаряхме. Призна ми, че от година е осъзнал, че чувствата му към мен са повече от приятелски. Аз го целунах и решихме да се пробваме. До края на другата седмица ще намеря начин да скъсам с гаджето си и както ми казахте и вие-нямам никакво намерение да й казвам истинската причина. Вероятно ще го направя под претекст, че съм се изморил от връзката и ми е нужна почивка, колкото и нечестно да е спрямо нея. Просто с нея вече я няма тая тръпка, която откривам с него, въпреки че още я обичам. Има нещо страхотно в това да се криеш и да знаеш, че правиш нещо уж нередно. и така.. ще видим до кога ще я има, и дали ще го бъде. Както беше споменато вече- нищо няма да загубим, ако пробваме. Благодаря за коментарите, хора!

от вече не толкова обърканият Автор :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: a61e3872a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Тогава, добре дошъл в отбора ни :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 3e252cd497
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Честито!!! :) желая ви безгранична любов.


Jensen

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker