Не издържам вече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам вече!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1506 пъти
Аз съм момиче на 12 години и скоро ще ставам на 13. От 8 години съм в средно ниво на депресия, защото вкъщи постоянно има скандали, карат ми се за малки неща-като това, че съм оставила капачката на лекарството някъде и не мога да я открия а тя е паднала на пода, или без да искам бутна нещо... постоянно, когато някой влезе аз подскачам от страх, получавам сърцебиене. Майка ми постоянно ми крещи, сега ще ходи на психолог. Баща ми смята, че съм се отпуснала, а аз не спирам да уча. Баба ми е добре, но смята че греша за това, че се защитавам. Всички ми крещят. Преди 6 месеца ми се роди братче, сега като не говоря с т ях и се отдръпнах от тях те се радват само на него и не ме търсят... чувствам се ненужна, необичана и т. н. Когато бях на 10-11 годинки майка ми ме щипеше до припадък в центъра на града само, защото ме ядоса и ходех по-напред от нея... Много ме болеше. През повечето време плача. Не говоря много. Нямам търпение да отида на училище утре, за да, , избягам'' от проблемите и от вкъщи. Незнам какво да правя вече. Веднъж майка ми ми каза(преди братчето ми да се роди), отивам при една бивша приятелка и тя ми каза, че ако се роди второ дете, ще ме остави на по-заден план в лошия смисъл на думата. Мен ме заболя. Това е от 8-9 години! На 4 години счупих един живачен термометър и тя ми крещя 30 минути заради това. Под стрес съм и постоянно треперя. Не мога повече да издържа.

П. С. Моля ви, дайте ми съвети какво да правя! Не ме обиждайте, защото мисля, че този сайт е за да се помогне на човек в нужда, а не да го хейтваме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a15193f106
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това, което можеш да направиш, е да прекарваш повече време навън с приятели, за да си далеч от проблемите вкъщи и да стискаш зъби докато завършиш средно и да се изнасяш, защото когато дразнителят е вкъщи и си зависима от него, нещата са доста сложни. А докато си у вас да намираш утеха в някакво изкуство например. Те няма да се усетят сами, че грешат. Има ли някакъв начин друг да им отвори очите? Например някоя твоя леля или чичо? Помни, че това ще те направи много силна в бъдеще. Прегръщам те, защото просто не знам какво да ти кажа...
- Момиче, 19г.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f9bafc4977
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бягай от проблемите си! Отиди при вашите и им разкажи ВСИЧКО. Разкажи им как се чувстваш. Разкажи им какво ти е и какво мислиш. Кажи им, че вече не издържаш. Недей да криеш от тях това. Аз съм момиче и съм на 14. Имах подобен случай като твоя. Родителите ми са разделени, но въпреки всичко само се караха. Чувствах се виновна за всичко, а не бях! Точно на Нова Година през деня стана поредния скандал. Толкова много се разтроих, че 3 часа съм ревала, задуших се и повече от един час не можех да дишам нормално. Тогава ми дойде в повече и ми писна да мълча за всичко, затова написах всичко което мислех на баща ми и го дадох на майка ми да го прочете! От тогава те разбраха как ме нараняват, никога не им бях казвала тези неща. Бяха малко наранени, защото от една страна изглеждаше, че все едно им казвам, че не са добри родители, но мисля, че сега нещата вървят по-добре! Не мълчи! Кажи им всичко! Ако те е страх да им го кажеш, им го напиши както направих аз! Ще се радвам ако съм ти помогнала по някакъв начин!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ab1a6df16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иди в дом за сираци и помоли да те приемат. След макс седмица ще се молиш да те пуснат у вас !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1c04d4579f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много благодаря за отговорите ви!Отношенията ни се оправиха!Вече се чувствам по-добре!Благодаря на номер 1,2!И аз прегръщам вас!Не се притеснявайте,сега сме по-добре всички! Най-сетне!Послушах номер 1,и поговорих с всички.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1c04d4579f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря сърдечно на номер 1, 2!!!!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a15193f106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма за какво, радвам се, че нещата се оправиха. ^-^
От номер 1

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker