Въпрос към момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към момичетата
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1468 пъти
Имам въпрос основно към момичетата. Защо някой път игнорирате дадено момче, не прекъсвате контакт с него, не го блокирате от социалните мрежи, отговаряте му на обажданията, но го отбягвате като преди това сте били почти неразделни?

Историята ми започна от лятото на морето, където се засякох съвсем случайно с едно момиче от училище. Аз съм на 17 а тя е на 15. Преди това само се засичахме в училище с погледи без да сме си говорели конкретно или да се познаваме. Виждахме се всеки ден на морето и накрая се заговорихме и станахме изключително близки. Започнахме да се виждаме често, да си споделяме разни теми, като и на двама ни беше приятно да сме заедно. Започнах да излизам и с нейната компания само и само да съм с нея, абе направо си бяхме неразделни. Разменихме си фейсбуците и телефоните и след морето се виждахме буквално през ден. Станахме много добри приятели, постоянно си пишехме, споделяхме си случки, излизахме и ни беше забавно. Всичко продължи 4 месеца, докато изведнъж охладня към мен. Започна едно частично игнориране към мен, като неможах да си обясня защо. Отговаряше ми рядко на съобщенията, като и звънях ми вдигаше но гледаше бързо да приключи разговора с разни оправдания. В училище като се видим говори с мен но имам усещането че нещо не е наред. Реших да е оставя няколко дена без да и пиша или звъня за да видя дали ще ме потърси. 2 седмици не ми писа и 1 път, нито ме търсеше в училище, нито се обаждаше. Докато една събота не ми звънна да излезнем. Когато се видяхме тя пак си беше същата като преди, оправдаваше се тогава че имала проблеми със родителите и, и в училище успеха и бил паднал и трябвало да се вземе в ръце. Аз си помислих че си внушавам и че може би наистина си има проблеми. Деня мина прекрасно като преди. На следващия ден отново не пишеше, не отговаряше, и в училище пак беше студена. Реших да разпитам общи познати дали евентуално не си е хванала гадже и заради това да ме игнорира, но не, научих че излиза със същата компания с която се събирахме без да ме викат. Което ме разстрои доста.
За този месец се видяхме само един единствен път и това беше. Започнах да страдам доста, да си задавам въпроси защо се случва това, каква е причината. Приятели ми казват че ако съм бил прекалено досаден може и заради това да ме е разкарала, но не е така, не съм я притискал или задушавал. Мина вече месец и аз не съм спрял да си задавам въпроса защо се случва това, каква може да е причината. Ще се радвам да чуя повече мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 955edb7556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно те е харесвала, но ти не си показал нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7e960fec2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм момиче.

Мисля си,че те е харесвала,но понеже ти никаква крачка не си предприел в един момент се е отказала и е продължила да си излиза със своята си компания без теб.После може да си е харесала някой друг за известно време и с него нищо да не е станало и да е решила да се види с теб за 1 ден за да си вдигне въшките пак ,че се е сдухало момичето,че никой не я иска.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c7b1f3cd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прави се на интересна, разкарай я. Няма смисъл да се преструваш на отчаян.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a409a51ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи гадно, но хората понякога писват. Просто изстиваш към тях без някаква конкретна причина.

А може и наистина да я задушаваш и тя да не изпитва нужда да разговаря с теб абсолютно всеки ден. След две седмици мълчание от твоя страна се е сетила за теб, звъннала ти е, излезли сте и сте прекарали приятно точно както преди. Това ме навежда на мисълта, че си важен за нея и си й близък, но не чак толкова. Когато си й досаждал нон стоп е била студена и дръпната, а когато си я оставил тя да те потърси е била както преди. Извод: комуникацията между вас й е в повече, или по друг начин казано, тя по-рядко има нужда да комуникирате помежду си, отколкото ти. Натрапвайки се, предизвикаш един вид защитна реакция у нея и тя се отдръпва още повече.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 92dcc813f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто те е потърсила, защото е нямала какво да прави.
Очевидно е, само трябва да излезеш за малко от ролята на нейн приятел и да видиш нещата обективно.

Много е лесно, когато човек не е обвързан с мисли, чувства или каквото и да е, а е просто страничен наблюдетел. Лесно вижда всичко... абсолютно всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker