Изгубена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубена съм
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1061 пъти
Здравейте. Момиче, на 17 съм.
Имах 1 година връзка с мъж на 36. Знам, ще кажете, че може да ми бъде баща. Но се влюбих в него, и той показваше винаги любовта си към мен. Бързо свикнах със семейството му, както и те с мен. Макарче майка ми беше против, аз останах до него.
Всеки ден след училище прекарвах времето си в неговия дом, той се прибираше от работа и вечерта прекарвахме заедно. Но с времето се появи тази гадна ревност. Може би ще напише някой, че съм давала поводи, но той ме ревнуваше от всичко живо. Отдалечи ме от приятели, от близки. Започна често да ме бие. Прощавах ударите, като уж бяха за последно. Простих изневяра.
Проблема ми е, че съм прекалено привързана към него и не мога да се откажа сама. Въпреки че имам достатъчно причини за това. Повтарях си, че щом ме обича, ще се промени. Но това не се случваше никога. 3 дни съм най-щастливото и обичано момиче, после цяла седмица обиди и шамари.
Не знам как да се справя с цялата ситуация, какво да направя за да се откажа от него. Защото знам че ако продължа, ще стане може би и още по-зле. Затова, моля за съвет. Какъвто и да е.
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 32a45aae86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш как да се справиш, но не искаш да го признаеш. И не очаквай някой друг тук да ти каже нещо различно от: Бягай, бягай с 200, бягай, докато можеш, бягай, докато не сме те чули по новините като поредната убита от ревност. Привързаността минава. Ще срещнеш няко добър и мил мъж и ще се чудиш защо си търпяла... Боят няма да спре, той няма да се промени и не, не те обича- изобщо, никак, съвсем. Никой не заслужава подобно нещо. Ти си жертва на първо място на психическо насилие и трябва, просто трябва да го осъзнаеш. Иначе има шанс никога да не се измъкнеш. Има реален шанс да умреш. Сподели на някого - майка ти най-добре. Близка приятелка, колега, дори съсед. Можеш да се справиш, стискам ти палци.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 948f6fce9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди в полицията с приятел или роднина, сподели с тя. ТИ СИ ЖЕРТВА на емоционален манипулатор.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c23c28f580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не споменаваш баща си. Без баща ли растеш? Ако е така, навярно с връзката ви се опитваш да компенсираш неговата липса и по-точно - недостига на любов, който си изпитала от това.
Само че никой мъж не може да запълни този недостиг, защото той идва от това, че ти самата не се обичаш. Ако се обичаше, не би търпяла това.
Помисли как би посъветвала приятелка, която е изпаднала в такава ситуация. Как би я убедила, че е ценна, че заслужава нещо по-добро? Какво би я посъветвала да направи? И послушай собствените си съвети.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 272a832b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай като дявол от тамян!
Затвори се при вашите, изключи телефони, интернет - всичко!
Два, три, четири месеца - колкото трябва.
Той НИКОГА няма да се промени! Не защото не иска, а защото не може... Фактът, че на 36 години е САМ, и се е хванал с незряла жена като тебе, недвусмислено говори, че НЕ Е ЧИТАВ! Иначе щеше да си намери жена сред връстничките си, само че при тях номерата му и един ден няма да минат, а не цяла година... Щеше да е създал семейство, ДЕЦА, за които сега да се грижи, вместо да се занимава с тебе, АКО беше човек, когото някоя нормална можеше да изтърпи... Да не мислиш, че не е имал гаджета на твоите години? И защо не е направил семейство с някоя? Винаги лош късмет? !

Имаш възможност още сега да научиш няколко от големите и горчиви уроци на живота. Очевидно обаче отказваш да възприемеш изводите от тях.
1. Човек никога не се променя (или поне не днес за утре)
2. Щом някой е останал до 30-и няколко-40 години сам, значи не е читав
3. Тръгнат ли нещата на зле, никога не стават по-добре, винаги става много, много по-зле. Е, освен ако няма взаимна воля и желание да се променят нещата...

Извод - никакво бъдеще няма твоята връзка.
Нито пък има бъдеще твоят "любим". Остави го и ще видиш как ще излъже още 1-2 непълнолетни момичета като тебе за година-две, докато се усетят, и така ще му свърши животът...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ea6e956577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Охо-о-о! Ти ли си пак бабишкерът на 62, дето винаги се представя за жени на различна възраст, на които все мъжете са им виновни и черни?
Я да тръгваш веднага по доктори (като всички "порядъчни" бабички, уморили дядовците си с лошотията си... ) - те да ти обръщат внимание, защото тук сред читателите нямаш бъдеще!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker