Какво ми има? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво ми има?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1037 пъти
Здравейте!
Вече и аз не знам в мен ли е проблема или в другите около мен.
Май месец ще навърша пълнолетие и колкото по-голяма ставам, толкова повече не мога да разбера хората от които съм заобиколена (говоря главно за училище).
Започвам да си мисля, че щом нямаш профил в социалните мрежи, си никой, все едно не съществуваш. Лично аз нямам никакви такива регистрации и не ги смятам за нужни, не са в мой стил. Не разбирам как може да имаш сто приятели в мрежата, а в действителност да си сам, най-много с един-двама. Лицемерно ми е.
Нямам никакъв опит и с гримирането. Познавам много момичета, които се гримират още от 5 клас и просто не го намирам за нормално. Единственото, което си позволявам, е балсам за устни, или някакъв гланц. Даже и очна линия не мога да си сложа, не че имам и интерес :D. Нямам си и грам представа за неща като пудри, ружове, фон дьо тени и други подобни, чувала съм ги само като имена. Понякога си лакирам ноктите, и то е много рядко- един път в месеца.
Косата си я къдря супер рядко-да не кажа почти никога, и повечето си ходя с пусната, връзвам се по-рядко. Облеклото ми е нормално-блуза и дънки, понякога нося и клинове.
Не искам да осъждам никого, защото не съм идеална, а и не се старая да бъда, но ми писна да виждам дори по-малки от мен момичета със сто тона грим и изкуствени мигли. Същото важи и за разголеното облекло, особено деколтетата. Това не е за мен.
За другите, аз съм с мислене тип "лелка". Може би за някои щеше да е обидно, но не и за мен. Не понясам присъствието на много хора на едно място, сами разбирайте, че места като дискотеки и подобни на тях барове и клубове не са ми по вкуса. Не пуша цигари, защото мразя както тях, така и цигарения дим. Баща ми е пушач и е ужасно, когато си на масата, някой да пуши насреща ти, докато се храниш. Техен върл противник съм им. На същото мнение съм и за алкохола и тем подобни от сорта на наргилета и други глупости.
За да е пълна идилията, все още съм нямала и приятел, тоест девствена съм, нещо ужасно срамно за хората, от които съм обградена почти цял ден. Едва ли не съм като прокажена. Не ми се нравят връзките за месец-два, че и седмица. Скоро беше "Свети Валентин" и какви ли не неща не чух. Да, нямала съм гадже, а и не искам да имам скоро. Не го търся. Не ми допадат момчета тип "нацепени батки", които не могат да свържат две думи в изречение. Знам, че сигурно ви е прозвучало надменно, но ако вие самите бяхте на мое място, щяхте да ме разберете. На първо място за мен е образованието.
Скоро ще завърша-остана ми наистина малко-година и половина някъде, до така прословутия "абитуриентски бал", за който изобщо не съм си и помисляла. Даже смятам и да не ходя, защото не искам да си пръскам парите за глупости, особено като знам, че с поливината ми "клас" нямам нищо общо и не мога да си кажа нищо. Рокли, гримове, всичко това за мен е един парад на суетата, от който искам да избягам. Но за съжаление това събитие е станало тема номер 1 в класната стая.
Извинявам се за дългите ми разсъждения, не задължавам никой да ги чете докрай, но просто исках да споделя с някой. Всички около мен се интересуват от външния вид, нощния живот и гаджетата, а не мога да намеря някой, който мисли за бъдещето си под форма на образование и работа. Да, малко по-затворена и скромна съм, но и просто нямам с кого да разговарям. Гледам всичко случващо се като страничен наблюдател от редовете на една публика и се чудя в мен ли нещо не е наред, или пък аз съм ненормална?
Моля, споделете и вие какво мислите!

Приятен/на ден/вечер! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: bbb05516df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да имаш проблем с всички, вероятно проблема е в тебе.
Ти се, да го кажем ядосваш, че другите не те приемат и осъждаш изборите им, но ти правиш абсолютно същото. Макар, че отричаш да си ги съдила: "Познавам много момичета, които се гримират от 5кл. И НЕ ГО НАМИРАМ ЗА НОРМАЛНО"; "Не пуша цигари (... ). Баща ми е пушач И Е УЖАСНО, КОГАТО СИ НА МАСАТА, НЯКОЙ ДА ПУШИ СРЕЩУ ТЕБ. " (имаше и още няколко, но не ми се цитираше повече). И те питам с кой акъл очакваш по тоя начин да си намериш приятели или там по какъвто начин би гледала на тях? Какво пречи на едно момиче, което се гримира, да държи на образованието си и да и пука за бъдещето и? Какво пречи на твоят съученик събота или неделя да иде на дискотека, но да слуша в часовете? Не казвам да водиш същия начин на живот, щом не е твоето нещо, а да се отървеш от предразсъдъците си. Това, че баща ти е пушач, прави ли го безотговорен родител?
Относно баловете, завърших миналата година, и тая еуфория е във всеки един клас. На мен лично също ми е било странно защо е цялото това нещо. И с или без мнението и одобрението ти, те пак ще се радват за бала и пак ще си харесват същите неща.
Бях чела някъде един цитат: Когато кажеш на някого да не харесва дадено нещо, той няма да спре да го харесва, а ще спре да харесва теб.
И ако мислиш, че само ти си от каймака, че само за теб образованието е на първо място и че само ти си надрастнала толкова набора си, си се объркала.
п. с. : "исках да споделя с някоГО"
- скорпион.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bbb05516df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай да се поправя, преди да ме заклеймиш като неграмотен провал, неинтересуващ се от образованието си: "За да имаш проблем с всички, вероятно проблемЪТ е в тебе. "
Също и не всички се интересуват от външния вид, нощния живот и гаджетата, гарантирам ти го. Или не търсиш хора с твоите разбирания на правилното място, или си вадиш преценката на твърде повърхностно ниво.
- скорпион.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker