Тийн история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тийн история
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1373 пъти
Здравейте, момиче на 16 съм и си харесвам едно момче и учим в едно училище. Някой път като сме се разминавали и мисля че ме е поглеждал но може и да си внушавам. мисля че той ме знае, защото ме последва в Инстраграм първи. Нещата станаха странни и негов приятел ми писа и ме покани да излезем и се Съгласих защото не исках да съм груба. Някой път виждам момчето, което харесвам в училище дори когато не трябва, мога да видя на училищната програма, няма смисъл да ходи в тоалетната на долния етаж като на неговия има две и то нови и хубави. После неговият приятел ме покани пак да излезем с някои негови приятели (беше празник), пак се съгласих, но знаех че ще бъде там и така се оказа, тогава горе долу запознахме(колкото това може да се каже запознанство) той си каза името и аз моето. Рекоха ми да го поздравявам в училище, но в последния момент си глътнах езика, мисля че той забеляза, въпреки че се надявам, че не е. След това пак го видях и видях че ме гледа по-често. И приятелките ми казват че ме гледа. Не знам какво да правя, чудя се дали да се престраша и да го поздравя, дали ще е странно, и не знам дали ако тръгна да се опитам с него дали ще бъде правилно спрямо неговия приятел, с който излезнах. Моля дайте ми някакви съвети как бихте постъпили на мое място. Постоянно мисля за него и прости сега идва лято и да.... Моля и за съвет как да разкарам неговия приятел по мил начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 72f4d94b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да се държиш с приятеля му истински приятелски и му обясни, че е много добър приятел и т. н. Пиши на момчето, което харесваш да излезете и не се страхувай да го поздравяваш. Бъди по-уверена в себе си и дръж нещата в контрол. Вярвам в теб, нататък всичко ще се нареди, момчета бол.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b684d7ac3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:
Престраших се да го направя и се усмихнах и го поздравих, той реагира много бързо и също се усмихна и ме поздрави, ни наистина реагира бързо, аз изчаках момент в който да се разминем и изчаках да ме погледне, но ми се стори сякаш го очакваше, а сега се чудя дали да го поздравявам, когато го видя или да не. Сигурно ще кажете, че щом вече съм го поздравила трябва да продължа да го поздравявам, но не знам и не съм сигурна, от празника мина много време към месец мисля преди да го поздравя, и сега просто ми е странно изведнъж да започна да го поздравявам, не знам дори той какво си е помислил когато го поздравих, по принцип и други които бяха на този празник но не ги поздравявам. Но иначе не мога да му пиша да излезем, птиятелят му ше разбере (не че искам да го крия) и просто ще стане много гадно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker