Харесвам го, но това ме кара да страдам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, но това ме кара да страдам
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1117 пъти
Защо трябва едно от най-хубавите неща да е ад за мен! За какво говоря ли? ! Харесвали ли сте си някога някой? Всички знаем онова чувство на пеперудите в стомаха, когато го/я видим, когато опитваме да завържем разговор, или когато вече се познаваме и излизаме! Хора, мразя да си харесам някое момче! МРАЗЯ! Последният път беше преди 2-3години и силно се надявах да не се случи отново, но ето че се.
Месец или два по-рано го видях, почнах да разпитвам и не след дълго се започна! Шансът да се получи нещо между нас е нула, кръгла нула. Не искам да го харесвам! Не искам да имам чувства към него! От всичко това само страдам! Не мога да си контролирам емоциите! Не искам всяка вечер да плача сама в нас! НЕ ИСКАМ! Емоциите ми контролират всичко! Ужасно е!
Споделих на приятелка с надеждата за помощ, но получих присмех в лицето! Надявам се по-опитните да ми дадат съвет, защото не мога да живея така!

Момиче на 16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: f77b0dce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет кой знае какъв няма. Или се опитваш да говориш с него или се примиряваш че няма да се получу. Както си видяла - спряла си да харесваш миналия и не е било края на света.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e9217953a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Разбира се, че ми е познато това чувство, харесвах едно момиче от университета в продължение на 6 години, все още я харесвам, но избягвам да мисля за това. Не исках да имам чувста към нея, тогава имах други приоритети, но винаги когато я виждах, нейното излъчване просто ме пронизваше и не, не беше мис България, но чарът й просто проникваше в мен и аз чувствах, че съм безсилен пред това, а винаги съм се имал за много корав. Спомням си чувството, когато слизайки заедно от автобуса, краката ми се подгънаха. В крайна сметка инстинктите за интимност и това да се привличаме от другия пол са заложени в нас и е трудно да се борим с тях, но ние сме хора и трябва да се учим да контролираме емоциите си. На тези години психиката ти все още се формира и е нормално да си подвластна на такива мисли, но има и много други важни неща в живота, не трябва да живеем само с едни и същи мисли. И все пак не е лошо от време на време да следваме чувствата си, защото подтиснатите емоции не изчезват, те остават дълбоко в нас и ни влияят.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a29af4f0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за отговорите! Разбирам много добре за какво говори номер 2! Надявам се скоро и при мен да отмени, да се науча до контролирам емоциите си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker