Не се харесвам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се харесвам.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1330 пъти
Здравейте. Пише ви 15 годишно момиче. Мисля да започна направо с историята, не искам да губя времето ви с обяснения.
Като малка бях страшно пълна, но винаги съм била висока. Не знам дали е заради височината, но раменете и таза ми са доста широки. Всъщност повече ме притесняват раменете - твърди широки са за момиче. Според доста хора съм красиво момиче, когато се погледна в огледалото не виждам нищо хубаво в лицето си. Смятам тялото си за несъразмерно и твърде голямо за килограмите и ръста ми - висока съм 178/180 и тежа между 63 и 65 килограма. Знам, че така или иначе тези килограми са страшно много, но се виждам в огледалото сякаш съм 85-90 килограма. Смятам се за несаръзмерна, тъй като ребрата ми се четата, корем почти нямам, но както казах преди малко таза ми е широк, дупето - голямо, а краката смятам за дебели. Не мога да се приема, не мога да се харесам. Гледам се в огледалото и ми се плаче. Случва ми се по няколко пъти дневно да ме заглеждат, по-склонна съм да вярвам, че е заради отвратителното ми и дебело тяло и ужасно грозното лице, отколкото да заради това, че някой ме е харесал. Като малка много ми се подиграваха, всяка вечер, когато си легна, си спомням за тези обиди, след това много често плача час-два, просто защото не мога да ги избия от главата си, има дни, в които ме е срам да излизам на улицата, защото се чувствам като най-грозното, дебело и отвратително същество на тази планета.... Как бих могла да вдигна самочувствието си поне малко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3a3fc06bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почни да ядеш качествена храна и тренирай и нещата ще ти се получат. Има мн инфо в нета- който търси намира

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7a625ae198
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен и според описанието, което даваш, имаш хубава женска фигура с добре изразени рамене и таз. Човек може да те загледа по ред причини, но не е невъзможно да е защото те харесва. Няма как коренно да промениш структурата на тялото си, но винаги можеш да наблегнеш да хранителен режим и фитнес, за да работиш върху проблемните зони и да подобриш даденостите.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 51a2456b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Не се харесваш, защото не си твой тип. Това е нормално и често срещано, така че не се притеснявай. Важното е да срещнеш човек, за когото ти си негов тип. :)

Имаше един готин сериал "Алф". Сигурно си го чувала. Та съседката на семейство Танер, жената Ачмонек, видя веднъж Алф на прозореца и гледайки го с учудване и лек страх, попита мъжа си: "Съществува ли нещо средно между кенгуру и мравояд?" А той и отвърна: "Спри да се анализираш!"

Та и аз това да те посъветвам. Спри да се анализираш и се наслаждавай на живота. Ако нещо в теб не ти харесва и можеш да го промениш, промени го. А ако не можеш, живей си живота, какво ти пука? Не всички са перфектни. Важното е да си намериш някого, в чийто очи ти си перфектната.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 812ac52564
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По това което описа разбирам, че наистина си красива. Голямото дупе и малката талия са желано нещо от всяко момиче. Не спомена размера на гърдите си но щом си с широки рамене и голямо дупе тясна талия фигурата ти е перфектна. За лицето е въпрос на вкус. Килограните ти са повече от нормални за ръста ти.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f5ebe39cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе момиче, ти луда ли си? Отношенията между хората са на база разум, душевност. умения. Я, махни тази комплексарщина. вероятно си едно хубаво момиче.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9e58952c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По описанието ти си перфектна!Изобщо не се притеснявай за лицето си,сигурна съм ,че си красива!Няма как другите да те харесат,ако ти сама не се харесваш!!!Престани да говориш глупости за себе си и НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА НИКОЙ да те мачка!Бъди себе си и се гордей с това,което си!Човек е създаден да е такъв,какъвто е,а не да се старае да се променя!Вярвай в себе си и ще видиш,че щом се приемеш и започнеш да се харесваш и другите ще започнат да го правят!А ако след това има някой,който все още те обижда просто ѝ свали екстеншъните и тя сама ще млъкне;),(просто предполагам,че е „тя”)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker