Срам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам.
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2979 пъти
Здравейте! От известно време ми липсва вяеата в себе си, започнах да се притеснявам много от околните, изпитвам срам и неудобство от хората, страх ме е, че ако станат по- агресивни към мен, няма да успея да се защитя и ще покажа слабост.. Каква е тайната на това да си уверен в себе си и да не те интересува мнението на околните? И как да скриеш от останалите този проблем? Как да станеш по- агресивен и да накараш другите да те уважават? Как да станеш по- нахакан?


Ани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8fdf1fca7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много лесно, контрол над ума.

"Как да станеш по- агресивен и да накараш другите да те уважават? Как да станеш по- нахакан? "

^^Тази чест те съветвам да не правиш, отблъскващо е.


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 39f94442eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да не ти пука от хората-и те си имат слабости. Учи, спортувай, постигни успехи и се гордей със себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f15c6f8b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен не е до това да бъдеш агресивен. Хората могат да те уважават и без ти да си агресивен към тях и без та да изпитват страх от тебе. Въпросът е да имаш свое собствено мнение и да го отстояваш. Да вярваш, че не си по-малко от другите и като има спор да си готова да защитиш мнението си. Не да си както се казва като фурнаджийска лопата - сега да, ама утре не. Не винаги сме прави в мнението си и трябва да можеш и с достойнство да можеш да признаеш грешките си, но не и да отричаш, че си ги направила. Когато си готова да направиш изборите си, да понесеш последствията (примерно от думите си) и да не отричаш стореното, а да можеш да признаеш грешката си пред себе си и пред другите, тогава ще те уважават. Както се казва да си честна и с достойнство - но агресията не е решение.
Ана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a79f5d6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първата стъпка е, да го скриваш от околните, защото те те възприемат така както сама се представиш. Аз толкова добре се справях с тази роля, че имаше момент, в който непознати ме смятаха за надута дори и после много се изненадваха като се запознаем и откриваха, че съм съвсем друга. Е, не трябва да се прекалява :) Ако се притесняваш от мъжките погледи, докато вървиш по улиците например, изправяш гръб, вдигаш глава и гледаш напред, все едно дори не ги забелязваш, а през това време за да не губиш самообладание, си мислиш за нещо, което харесваш в себе си. Ако си в нова компания, не говори много още със запознаването, първо огледай обстановката, проучи характерите и тогава ще можеш да се впишеш по-точно, а и ще имат някакъв респект от теб. Ако се случи да те нападнат с груби думи или поведение... това е любимата ми част, много съм добра в това :) Убий ги със самообладание, това страшно ги изнервя и те признават! Пример - бившата приятелка на момче, с което наскоро се бяхме запознали беше много злобна и въпреки, че не го искаше за себе си, се опитваше да ми прави много проблеми, за да ни раздели. Звънеше ми по телефона да ми каже, че в момента е с нея, дойде дори на мястото, където работех едва ли не да ме предизвика да се бием, а аз и казах, че като толкова си го иска да си го взема, мъже много :) Нямаш идея какви очи ококори и как замлъкна, просто нямаше какво повече да каже. След време казала пред наши общи познати, че ми се възхищава на самообладанието. Ето така я победих, иначе нямах никакъв шанс, защото не мога да бъда злобна колкото нея. По принцип съм много чувствителна и ако ми кажат две груби думи и страшно ме нараняват, но не им го показвам и така се губи смисъла на техните нападки и спират, а аз самата не мога да се принизя до такова ниво да викам и да обиждам. Според мен не трябва да се опитваш да бъдеш агресивна, щом не ти е в природата, бъди с желязно самообладание и над нещата, така ще получиш уважението на другите и увереност в себе си. Ако се сещаш за някакви по-конкретни твои ситуации, можеш да ги напишеш, за да приложим съответната тактика ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6da826d977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ви Благодаря на съветите, наистина! Номер 4 специално благодаря за подробния отговор! Например днес, бях да гости на една моя близка приятелка, тя живее заедно с приятеля си, който аз не познавах до тогава, останах до късно и той се приобра, след което се запознахме. Чувствах се ужасно неудобно и неловко, незнаех какво точно да кажа, кога и как да се влкучя в разговора, как да застана и т. н. В такива моменти как да се държа?
Ани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker