Накъде да поема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Накъде да поема?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 години и не знам накъде да поема. Тази година се преместих в по-голям град ( само да уча) на квартира, почти без да познавам никого. Не ми беше много лесно например да търпя когато се бъзикат с мен (селянин, такива работи, което всички знаят, че не е така ама... като искат да се напраят... а аз мога да ги затапя лесно ама се сдържам..).

Сега ще има още едно момче при мен и той от стария ми град . Обичам или "обичах" спорта.. В миналото училище толкова се бях вманиачил в тениса на маса, че от най-слабият за 1 година и нещо станах най-силния до 12ти клас. От 1ви клас тренирам в отбора по футбол без прекъсване и последните 2 години бях ненадминат. Много обичам и волейбола, даже преди да се преместя тренирах понякога и с отбора до 12ти клас.

Така де в по-големия град ми предлагаха да си дръпвам, напивам и така да съм си дръпнал 10 пъти за 9 месеца и да съм се напил 3-4 пъти, което за първи път ми се случи. Последният път на един рожден ден сестра ми ме видя като си дръпнах един пат е така просто на 7-8 чаши бира. И ми каза там ако се повтори, ще каже на нашите (тя е по-голяма от мен).

Сега като почна лятото пак започнах спортовете.. например с един дето играхме тенис на маса някой път ,сега пак започнахме, но как да кажа 1 година не бях играл и се опитва да се хвали , че аз дето ги оставах на женско повечето маниаци сега ме бие едва едва.. Отслабнал съм и в футбола и не е същото.. няма го чувството да си най-добрия.

Баща ми веднъж ми се закани , че ако разбере, че пуша за момента не отговаря.. Та чудя се да хвана ли цигарите и водката и така.. без това не ме бива много вече в това, което обичах да правя.

Знам какво ще ми предложите, но не знам защо! Обосновете се моля.. Дайте примери или нещо, което да ми помогне да избера какво да направя..

Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6d2b535ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш на къде води единия път, знаеш на къде води и другия... Знаеш какво се получава в дългосрочен план. Ако ти се занимава с кракосрочните неща, които в дългосрочен план не изглеждат добре, твоя си работа. Просто бъди рационален.
Лола

П. П. Няма такова нещо като колебание. Ако се замислиш колко решения среща мозъка ти на ден(само за да напишеш една буква, да стъпиш напред или на страни... ), ще видиш, че всъщност решението си го взел, само дето то не ти харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 518381e092
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лола какви глупости пишеш пак. Само си мислиш че те бива в много спортове. Истината е че за да си добър в даден спорт трябва да си напълно отдаден и дори не трябват да ти минават и помисли като пиене пушене. Така че сам си прави сметката. Макар че не ти е късно да почнеш сериозно даден спорт като главното правило на успеха е да не даваш и за миг да губиш мотивация или да си казваш че ти е омръзнало..... и сега като се замисля си изгубих четири мин. с тебе тцтц

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9ff0d4d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много добре знаеш по кой път да тръгнеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5732cf8b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (Автор) Към номер 2: загбул си си времето, еми все пак това е spodeli.net значи всичко тук за теб трябва да е много интересно etc да не ти е скучно, то да не сподели нещо човек тука. Все пак е анонимност, незнаеш кой сам и така нататак. КАЗАХ ЧЕ МЕ БИВАШЕ и по твоята логика точно така стана. Като почнах да мисля е за такива работи всичко се обарка и както казах не е както преди. Чети по внимателно преди да пишеш!

И, ако други смятат да пишат че са си "изгубили" времето по добре си го спести.
Към номер 1 : коментара ти ми помогна до някъде, мерси. И това че "проблемът" ми вече е споделен ми помага да го преодолея ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9a58fbef61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като момиче на твоите години, ще ти кажа, че всеки знае по кой път трябва да поеме, просто трябва да го приеме. Живей за мига! Днес си добър в едно, утре в друго. Ако вчера си бил номер 1 във футбола и в тениса, днес ще си с най-готиното момиче в училище и така. Това е живота- непрекъснати обрати. Просто оценявай всеки миг и не мисли за това какво ще стане утре или какво ще кажат другите. Важното е да бъдеш себе си и да правиш това, което искаш и което ти харесва.

Smiling girl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker