Има ли надежда ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли надежда ?
преди: 4 години, 12 дни, прочетена 783 пъти
Здравейте! За пръв път пиша тук.
Момиче на 19 години съм. Преди около 2 месеца е запознах с момче, всичко беше наред, тръгнахме, бяхме прекрасна и щастлива двойка.
Преди около седмица той ми съобщи, че иска да се разделим, защото е попаднал в емоционална дупка, трябваше ми 1 ден да разбера, че става въпрос за бившата му приятелка, с която е бил 5 години, връзката ни му е запомнила за нея и той в момента се намира в затворен кръг. Каза ми, че е мислил, че е готов за връзка, но съжалява, че ме е забъркал и наранил. Няколко пъти писах, търсех, видяхме се 2 пъти, но на втория път той беше окончателен, че иска да се бори сам с това негово състояние. Казах му, че ще го чакам, ще му дам време, той не пожела, но накрая каза, че ако намеря друг, през времето което него го няма, да не го изпускам, аз казах, че не искам, и бам - на следващия ден видях, че съм блокирана, попитах го защо, казах му следното "не виждам проблем, ако ти изпитваш всички тези неща към мен да продължим напред? " Той ми звънна, питай го дали ги изпитва тези неща, първо той каза да, след това каза, от части, накрая каза не и бе блокира навсякъде! Въпреки че аз съм го писала милион пъти дали наистина изпитва тези неща, отговорът винаги беше да. И сега според приятелка той е казал, че не е било истина, за да се откажа от него и да продължа живота си, без да го чакам.
Но аз не искам, знам че не е било лъжа.
Изкажете мнение, според вас, има ли шанс да се върне? Аз също го притисках когато той каза, че иска време. Сега ако го дам, според вас има ли надежда? Защото ако двама души се обичат, били а щастлив, нищо не би попречило, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 76310104b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са глупости мила гледал е да те използва и вече си му омръзнала и се чуди как да те разкара...Не го търси повече дори и да ти е трудно и мъчно...Ще го забравиш!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 7471027a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако толкова те обича ще е с теб. Най много сега да си хване друга. Продължавай напред и не се занимавай с тоя повече според мен, но ти си знаеш. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 0c21021e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абсолютно оправдание, моля те изобщо не си хаби времето да го чакаш този - нито е пораснал, нито е измислил нещо оригинално. Не те обича, но начинът по който е искал да скъса с теб и да излезе невинният объркан е брутален.Абсолютно хлапе ! Моля те, направи го за себе си - намери си някой, който иска да е с теб и те оценява във всички аспекти,не хлапак който се опитва да прекрати връзката ви като се изкарма емоционално объркания. Явно си влюбена доста щом пишеш тези неща и не осъзнаваш истината. Той ако беше по-адекватен и се държеше мъжката би могъл да каже истинската причина, от друга страна да приемем факта, че е истина историята, която ти предлага. Ами замисли се, ако наистина държи на теб и връзката ви е истинска, то с появата на този проблем, с изпадането в тази дупка - мисля,че би се обърнал към теб, има ли чувства към теб, то трябва ти да си му упората, да държи на теб и да се опита заедно да преодолеете това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: 3cffd898ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На сила хубост не става. Просто го оставяй!

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: f20d884a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен той е прекъснал вашата връзка защото за 2 месеца ти не му си позволила да правите секс и той повече не иска да си губи времето с теб. Да се въздържаш една или две седмици е ок, но да го измъчваш два месеца без секс е направо мазохизъм към него от твоя страна. Вие младите момичета си мислите че като не пущате скоро и момчетата ще се влюбят във вас. Голяма грешка правите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker