Обичам ли го, или ме е страх да остана сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам ли го, или ме е страх да остана сама
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3031 пъти
Незнам как да започна.. Момиче на 17 години съм. За 17 години съм видяла много неща в живота - хубави, лоши, трагични.. Преживяла съм и първата любов, несподелената любов - тогава са били много важни събития за мен, но сега като се замисля, дали защото времето минава, дали защото съм се променила, но гледам на тях като на уроци от живота.

Опитвам се да си припомня чувствата, които съм изпитвала тогава, но някак си не става.. Дори не мога да заплача вече. Промениха ме, признавам, много. Но това което искам да споделя сега е, и да ми дадете някакъв съвет е, че преди исках сериозна връзка, момче на което мога да разчитам, да знам, че ще е до мен. Е имам го, момче мечта, красиво, русо със много красиви сини очи.

Знам, че ме обича, не само защото всеки ден ми го показва, доказвал ми го е 73234783 пъти.. Но самата аз се чувствам толкова объркана, всички приятелки ми завиждат, казват че съм огромна късметлийка, че съм намерила момчето мечта, само да допълня: Не пие, не пуши и мога да се закълна, че не ми е изневерявал :).

Просто аз не се чувствам щастлива.. Някак си съм празна, нам че живота ми едва сега започва, че все още нищо не съм видяла от него, но знам, какво е да те наранят и не искам да му го причинявам, не мога да му го причиня.. Някак си не съм сигурна самата аз какво искам, какво чувствам, страх ме е, че мога да го загубя, а ще имам нужда от него.. Страх ме, че той ми е най-добрия приятел, страх ме, че може да е любовта на живота ми, а аз да пропилея шанса си заради едно съмнение. Страх ме е да го пусна да си отиде от живота ми, имам нужда от него.

Когато съм сгушена в него, чувството е толкова приятно, нежно, топло.. Не мога да си представя живота ми без него, без телефоните обаждания които продължават почти цяла нощ, милите смс-и. Чувствам се толкова объркана, а винаги си мисля за раздяла, защо го правя ;(.
Не трябва ли да съм най-голямата късметлийка, за това че го имам до мен, че всяко момиче мечтае за момче като него. Моля ви, споделете вашето мнение, защото имам чувството че вече ще се побъркам..

Обичам ли го, или ме е страх да остана сама..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: c14df67d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично аз смятам, че се страхуваш да не го загубиш. Мислиш си, че е идеален, но за мен това не е любов. Любовта е страст и желание, а не просто човек, който до те гушне ``Когато съм сгушена в него, чувството е толкова приятно, нежно, топло.. ``. Естествено има и друг вариант да не си открила истинските си чувства към него и при евентуална раздяла да осъзнаеш, че той е човека. Дистанцирай се за известно време от него, срещай се с други момчета(без да изневеряваш), разбери как се чувстваш и дали въпросния ти липсва. Ако разбереш, че искаш да си с него в моментите, когато си с друг, значи наистина имаш чувства към гаджето си и той е половинката за теб.
от:С, 18г

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a877a1065e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ^
Към #1, а това, че се страхува да го загуби според теб какво е? Не е ли признак на привързаност, любов ако щеш го наречи. Мисля че в момента, каквито и компетентни мнения да даваме, ще е просто налучкване. Ако си твърдо решена, че не искаш да го загубиш, просто се отдай на момента и не го разваляй. Ако пък той, и любовта му не са ти достатъчни, пробвай това което каза @С, 18г. Но задължително си изясни, така сама пред себе си, какво НАИСТИНА желаеш, иначе чувството на съмнение(дори да е измамно) ще продължи да те гложди, и вероятността нещата да се прецакат се увеличава.
Искрено твой,
Netherrealm

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker