Коя съм аз? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Коя съм аз?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2637 пъти
Коя съм аз? Или по-точно-какво съм аз? Би трябвало да се чувствам като жена-а усещам само болката и страха. Къде са другите-не знам-може би някъде дълбоко заключени.
Аз съм мълчалив човек-още от както се помня. И това много ми навреди в живота-мислех си-като мълча и се съгласявам с всичко ще е по-добре. Но уви...

Не се гордея с родителите си. Нямах търпение да завърша и да се махна от дома си. От този ад-тогава така мислех. Завърших 12 клас и избягах от дома си с първия срещнат мъж-за мен той бе като сън-красив висок синеок.

В началото вс като че ли бе наред-разходки из страната забавления. За мен бе перфектния... И насочих цялата си енергия и аз да стана идеална за него. И така неусетно се влюбих... А любовта е сляпа.

Една вечер пиехме в 1 заведение бира. След доста бутилки той започна да се заяжда ей така без причина и да ме обижда. Като си легнахме-продължи. Тогава за първи път той ме удари. Защо още тогава не си тръгнах? На сутринта не помнеше нищо и се извиняваше безкрайно и колко мн съжалявал и че това няма да се повтори. Умее да е мн убедителен. И така заживяхме заедно.

Роди се 1 дъщеря. Той си пиеше почти вс вечер-а почти не работеше. Аз се стремях да не го ядосвам и да изпълнявам вс. Понякога успявах-др път-не-и тогава имаше шамари и обиди.

А той не обича никого-мрази думата-приятел-а всъщност едва ли него някой би търпял и 5 мин-а аз глупачката-вече 16 г. -и не виждам изход.
Ако някой може да ми го покаже-да пише

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 69eff58d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам идея, какво би могла да сториш, освен да го оставиш. Много добре, че сподели историята си, за да могат да се поучат други момичета в твоята ситуация.
Желая ти успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 071a1f198c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Горката. Вземай детенцето и бягай. Не си пропилявай живота с този идиот. Знаеш ли какви мъже има!! Държат се прекрасно, носят те на ръце. Не е прекалено късно. Има мъже, които биха взели и теб и дъщеря ти. С този мъж пропиляваш живота си. Събери си нещата и се изнеси. Знам, че не е лесно, но с този изрод не те чака нищо хубаво!

Passion

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7b43b3d948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз по-скоро бих казала, че от историята трябва да се поучат всички бъдещи родители и да осъзнаят каква отговорност е раждането и отглеждането на дете. Защото всяко дете израстнало в семейство "ад" страда цял живот от последствията. Много често, за да избягат от така наречения "ад" децата се хващат за първия срещнат мъж и... резултатът е налице по-горе.
Авторке, изходът е един и ти много добре знаеш какъв е той.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8cdc11dadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина поучителна история, дано повече момичета да я прочетат. Доста си търпяла, но не съм съгласен, че няма изход. Кое те спира - финансова зависимост, навикът на привързаността или просто страх? Вземай си дъщерята и заминавай някъде, дори и при родителите си да е, не вярвам да ти посочат вратата и започвай новия си живот. От сърце ти пожелавам успех и занапред умната.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad59f0d3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ех, хора... ако искаше да го направи, досега да го е направила. За съжаление порадната мазохистична история, и как избират мазохизма си дори пред децата си, страшно е това...

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 055adfcd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ето ти още една история. МОя приятелка си имаше момиченци със един мъж, който не беше лош, но не беше готов за семейство, а той и сега не е - сам си живее. Но те след като имаха бебе, в продължение на 3 години та разбра, че той не може да поема никакви отговорности. Така че го напусна, премести се в друга квартира.

Момиченцето сега си има двама татковци - един роден, който посещава в събота и неделя и един доведен, който я гледа всеки ден и се грижи за нея по-добре и от майка и. Майка и ходи с приятелки, излиза и мъжът за когото се омъжва сега, поема всички грижи за нейната дъщеря и си живеят много добре. И ти ще се оправиш, само да решиш.

А да не пропусна да ти кажа, че новият съпруг на моята приятелка е по-млад от нея, и смея да кажа, че е много хубав. Много е работлив и върти къща и ги обсипва с грижи и двете.
Какво му е станало на твоя съпруг?! Един дявол/годспод знае. Дали той може да се оправи?! Кой знае!?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 22bb1a3c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пуста любов, горкото ти дете, ако нещата продължат така и тя ще повтори твоята грешка-ще пристане на първия срещнат за да избяга от "ада" знам, че не искаш да го напуснеш и никак няма да ти е лесно това, остава ти да му бъдеш робиня и да се стараеш да не го дразниш, щом той не иска да се вразуми

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 841d8c426e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тръгнала си с този мъж, както го наричаш "първия срещнат", за да избягаш от дома си. Хайде, тогава си била твърде малка. След това създаваш дете, макар че той ти е посягал. На какво се надяваше - да го промениш ли? Решаваш си проблемите по много безотговорен начин и се вкарваш още по-голяма беля.
Виж какво си написала в края на историята си :... "не виждам изход. Ако някой може да ми го покаже, да пише. " Каква отговорност могат да поемат чуждите хора за живота ти? Накои ще те упрекнат, че дълго си търпяла, други ще ти съчувстват, но никой не може да те хване за ръчичка и да те изведе от дома, в който те малтретират. Ти сама знаеш изхода. Махай се от там.

П. П. Апропо, тези съкращения, с които си нацвъкала историята си - 'вс', 'мн', '1 дъщеря', звучат като извадки от тийнейджърска изповед. Не е зле да пишеш с повече уважение към онези, които ще те прочетат.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e9e3211522
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жената търси помощ - можеш да помогнеш не като матякваш грешките и. Кой знае колко време и е трябвало, за да го изрече с думи. Важното е, че не трябва да търпи това - до коментаторката от 8-ми пост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 841d8c426e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще и ги М-атяквам, що не?
Щом е изтърпяла 16 (!! ) години тормоз и едва е намерила думи - поне да са извън тийнейджърския речник.
Не ми е жал. Толкова години нейното дете гледа как майка й угодничи на баща й, за да не яде тупалките.
И този зарАзен модел би могъл да стане част от бъдещето на още един човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker