Никога не съм имала истински приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не съм имала истински приятели
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 676 пъти
Здравейте! Аз съм на 12 години и никога не съм имала истински приятели. Всичко започна, когато майка ми ме записа в най-близкото училище до нас, защото, ако е по-далече ще е по-трудно през зимата. Отначало всичко беше наред, имах си най-добра приятелка, която взаимно се подкрепяхме. Бях малка (1 клас) и не разбирах, че тя не е такава за каквато се представя. С нея имахме още 2 приятелки. Те нямаха собствено мнение и постоянно я слушаха, постоянно ме изоставяха. Тормозеха ме, не знам колко ми отне да разбера, но се оказа, че тя ми е приятелка само защото и помагам за всичко... Не можех да стана приятелка с другите деца, защото още не бях толкова близка с тях. За щастие в 5 клас се премести (в 5 клас я нямаше). Бях толкова щастлива, че я няма. Обаче проблемите не свършиха... Останахме си с моите две приятелки, разбирахме се много добре, защото вече нямаше кои да ги кара да се караме. Веднъж докато играх един спорт в училище се сближих с друго момиче. Открихме много общо и станахме големи приятелки. Тя искаше да и пиша домашните понякога, но за мен това не беше голям проблем. Обаче тя разбра, че съм кротка и започна да ме върти на малкия си пръст, държеше се грубо и ми пишеше ужасни неща, използваше ме... И стнах по-близка с друго момиче, което също беше като мен. Но не мога да и се доверя за нищо, защото тя беше приятелка с първото момиче. Казва ми всичко какво се случва и се замисля дали и тя не казва всичко, което и казвам... Но това вече няма значение. След като се преместя (за 8 клас) искам да си намеря приятелка, която не е клюкарка, защитава те, добра е и най-важното да е истинска. Никога не губя надежда, защото тя умира последна. Ако и на Вас ви се е слупвало подобно нещо - споделете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8c66444279
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Би трябвало майка ти да ти е най-голямата приятелка.. Хората и някои деца са лоши и не очаквай много от тях. Знам как ти звучи, но аз намерих нсй-добрата си приятелка едва след университета. И то си е късмет, че изобщо намерих такава. Гледай на децата в училище като на компания и се пази от тях. Истински приятел е рядко срещано явление въобще в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3186f43a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж авторке в 1 клас имах най-добра приятелка и във 2 клас ѝ споделих, че си харесвам едно момче от нашия клас и тя веднага отиде при него и му каза и това беше първото предаване от нейна страна. До 4 клас бяхме приятелки, но тогава почна повече с други момичета да се среща. В 5 клас дойде една и с нея сега е НДП. Казват на всички от класа да не общуват с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9c3bbc0d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Такива неща се случват често, за съжаление, защото много деца не са възпитани. Това, обаче, не означава, че изобщо няма добри хора, които могат да ти бъдат приятели. Ще ги намериш, рано или късно, спокойно. Гледай да не се даваш лесно на използвачите и винаги да бъдеш себе си и да имаш собствено мнение! Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker