Харесвам го, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, но...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2655 пъти
Здравейте!! Случайно открих този сайт и понеже се нуждая от съвет, реших да споделя проблема си!!

Аз съм момиче на 17 години и все още не съм имала гадже. Може би, защото не съм толкова красива, колкото моите приятелки!! Малко съм пълна и нисичка. А моите приятелки са високи, снажни, стройни и вече са сменили поне по 1 момче!!

Винаги когато харесам някое момче ме е срам да му го покажа или да разкрия чувствата си!! Страхувам се, че той може да ми се изсмее в лицето, защото съм дебела.

Сега (за кой ли път) си харесвам момче, което е една година по - малко от мен. Когато го видя усещам пеперуди в корема си. Направо ми се подкосяват краката... Той е висок, красив, умен, но и той като мен е супер срамежлив.

Миналия месец бяхме заедно на екскурзия! И няколко пъти разговаряхме (предимно за оценки и училище), но само и това! След екскурзията се опитах да му намеря фейсбук - а или скайп - а, за да се пробвам от разстояние да му се разкрия. Но се оказа, че няма фейсбук. Срам ме е да попитам някого за скайпа му, защото веднага ще тръгнат слухове, че го харесвам (което си е истина :) ) и съм убедена, че ще стигнат и до него. И когато го срещна ще ми е супер неудобно.

Наистина вече не знам какво да правя!!! Може би пък още съм малка за такава връзка, не знам!! Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ме посъветвате, защото аз не знам как да постъпя!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3af083983d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 17 си. Не си малка за връзка. В случая, той е малък. Но ако и той те харесва, какво пък толкова, без проблем може да сте заедно.
Защо не помолиш някоя от приятелките ти за помощ с намирането на скайпа му? Съмнявам се да се срамуваш от тях.
Все пак браво! Решила си да предприемеш нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9c86c80554
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Действай смело :) Поискай му скайпа, започнете комуникация, всичко с времето си, пък може да стане нещо не мислиш ли? Не се притеснявай от външния си вид, все пак любовта е сляпа :) Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2ef0bc0fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер2 е права, искай си ги от него, щом си разменяте нещо повече от здравей го питай. не споделяй с приятелките си, нека нещата си стават м/у вас

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cac740185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво да ти кажа, животът е много несправедлив и жесток. Аз съм на 20 години и не съм имала гадже защото, когато последно харесвах момче и му признах бях на 16, а той ми каза "Не си мой тип". В детските години (на 11 бях) харесвах друго момче и ми каза "Бих тръгнал с теб, ако беше на половината".

Понеже много боли от несподелена любов и особено, когато те удрят по най - болезненото място, си наложих идеята, че никой не би ме харесал и не позволявам да се влюбвам, но не ми е лесно на тези години 1 път до сега не съм била важна за нито 1 момче! :( Не съм грозна и ми се е случвало да ми каже момче "Ехх, ако отслабнеш ще си най - готината", но то не се отслабва току - така. Направи си сама изводите, за да не плачеш после като мен след признанието.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 92ac3375b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм като вас досега не съм имала приятел... но има едно момче в училище което много харесвам даже сме в един клас, но много ме е срам да му призная чувствата си

Още от миналата година съм си го харесала, но той тръгна с моя съученичка и ми беше много гадно да ги гледам. И затова се реших да направя нещо със себе си... свалих 9кг., но той пак не ми обръщаше никакво внимание

И сега в събота сме на купон и не знам какво да направя, за да му се харесам :)

Моля ви се помогнете ми!! Благодаря ви предварително :):)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d7a5ab2020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо.. браво за това, че се ослушваш за някого и си си харесала.. Според мен това как изглеждаш отвън, няма абсолютно никакво значение а важно е това, което представляваш отвътре какъв човек си, какъв характер... поискай му скайпа - в това няма нищо срамно само 1 скайп е.. и започнете да си пишете за общи неща - за училище, за музика, за общи интереси.. да си говорите за разни неща, а не още на първия чат да признаеш чувствата си.. това ще го изплаши и няма да иска да ти пише.. Така, че успех ако пък не стане както трябва.. - остави, животът е пред теб и това е само началото! Успех :)
Nell ^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker