Искам да намеря приятели с подобни интереси (кпоп, алтернативни) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да намеря приятели с подобни интереси (кпоп, алтернативни)
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1198 пъти
Здравейте, момиче на 17 съм. Принципно не съм от хората с много приятели, много общителни и така нататък. Имам 2 приятелки, отделно хора в класа, но с тях се виждаме само там, много рядко и извън училище. Та тези две приятелки, с едната се познаваме от деца, другата сама се запозна с мен. Но работата е там, че приятелството ми главно с едното момиче е много токсично. И с двете нямаше нищо общо. Искам нови запознанства. Хората сякаш имат по много приятели, като излизам виждам все групички от по 5-6 човека и все се чудя как за Бога са се намерили. Как да намеря хора с подобни интереси? Срамежлива съм, живея в къща, което значи, че не мога да все запозная с хора от блока или съседния, около мен няма такива. В училище няма хора, с които да си приличаме. Като видя някое готино момиче по улицата с интересен стил все е с още хора, а и ми се струва странно да се запознавам просто така вече на тези години. Моля ви за съвет, как да открия своите хора. Благодаря ви и моля, без хейт :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 924470ca19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесвам кпоп и имам като твоя проблем. Преди имах повече приятели, обаче се оказа че са използвачи.. Както и да е. В кпоп групите влизат доста фенове и можеш да се сприятелиш с някого. Вече не влизам там, но преди там намирах с кого да си пиша. Като цяло много по-лесно ми е с онлайн запознанствата, отколкото на живо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a46f4b0c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има голяма разлика между компания,, с която да излизаш на кино и приятели. Истинските приятели се намират трудно в живота и си е късмет дори ако имаш един такъв. Ти, доколкото разбирам търсиш по-скоро компания за излизане. Запиши се на нещо - танци, клуб по интереси, където има хора с твоите хобита или интелект и там ще срещнеш .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: be32afd3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви :)
От авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 499e6f6c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не съм имала много приятели, а повечето, които имам нямат същите интереси като моите. Също ми е трудно да заговарям хора, дори и да искам. Затова опитах да се запозная с няколко човека в социалните мрежи и с един от тях станахме много добри приятели :), докато с другите си писахме малко. И просто пробвах. Ясно ми беше, че няма да си пасна с всеки, но ще намеря и такива, с които да бъдем приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 74681d9fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също като теб слушам кпоп и съм изключително срамежлива, и аз като теб нямам много приятели а ми се ще да си намеря нови... жалко, че не можем да обменим информация. :'(

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 835e665f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като чуя кпоп и тръпки ме побиват! Особено като видя момче което подръжава на тия корейски джендъри ми идва да го натупам! По -добре смени жанра например метъл, в Бг повечето не разбират "гейпоп" културата и можеби за това не си намираш хора със същите интереси..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1ad92cc1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 6, не критикувай че някой харесва различни неща. Метъла е хубава музика, но зависи КАКВА Е, харесвам нежни метъл балади, но другата половина от метъла е АД! Метала е агресивна музика, там крещят и се клатят като наркомани. Но има и хубави метъл групи но са твърде малко, има навсякъде нещо хубаво,стига да знаеш къде да търсиш, и до усет опира това..

Авторке, какви интереси имаш освен този стил музика? В фб има много групи, пиши си всичките интереси в фб, и ще ти излязат много групи по-всякаква тема, и така ще имаш шанс да се запознаеш с добри хора. Можеш да напишеш групи на корейски изпълнители, и там да намериш хора като теб. Аз такава музика, не съм слушала. Но аз слушам, от всичко по-малко. Намери хора с твоите интереси, и да се надяваме, че ще имаш късмет, и един ден ще се видите. То това е целта на интернет, да се запознаваме и срещаме. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4a916d1a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момиче почти на 17. Имам подобни интереси като твоите. Не харесвам много кпоп, но алтернативният стил много ме кефи. В училище всички са basic(няма лошо в което), НО какъв ми е проблемът с тях? Те мразят алтернативните хора. Викат им сатанисти. Което няма логика. Това че ги кефи този стил нищо не определя. А за кпоп да не говорим. Същите са като номер 6(не го слушай между другото, хора като него са страшно ограничени), викат "Какви са тея гейове? " "Пак ли тея гейски истории... " и тем подобни. Аз харесвам някои кпоп песни, но просто не мой тип музика. Също съм страшно срамежлива и аз. Отвратително е понякога направо. Жалко че не можем да се запознаем.

Но съвет от личен опит: Запознай се с някого онлайн. Имам много яки онлайн приятели. И те са същите като теб(алтернативни и обичат кпоп) и такива хора са приятна компания. Но внимавай! Не е много безопасна опция.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2ce244d393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И според мен по-голяма групичка, които се движат не е гаранция, че чак са приятели. Кпоп и кдрама фенка съм от много години. В класа ми имаше още 2 момичета като мен, главно си общувах с тях, но почти не сме се движели навън заедно. Мога да ти кажа, че е малко по-трудно да си намериш такава кпоп компания на твоята възраст (обикновено в днешно време виждам по-малки деца в групичка да слушат кпоп). Моите приятели не слушат кпоп, но ако държиш при теб да е така, дано да имаш късмет. Предполагам във фейсбук си в кпоп групи, опитай да се запознаваш с нови хора, може да има от твоя град.
Ж21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker