Много съм зле... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм зле...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 5993 пъти
Здравейте аз съм момче на 18 години и наскоро осъзнах колко сериозен проблем имам.
Имам кошмарен проблем, който не мога да определя кога точно е започнал значи проблемът е в това,че не мога да общувам със хора въобще не мога да се адаптирам към нормална човешка среда :X.Във училище бях аутсайдер не говорех с никой,седях си сам на чин бях незабележим за другите името не ми знаеха но като се кажеше- ония "ненормалника" се сещаха за мен. Обичаха да ме тормозят във училище докато един ден не пребих едно момче от класа.

От тогава нещата много се влошиха никой не ми говореше никои не ме закачаше от една страна добре, но от друга много зле загубих всякакви социални контакти. Някак си затворих се в себе си, затворих се за външният свят толкова зле станах, че даже на абитуриентския бал и на изпращането не си отидох, просто някак си животът ме изтласка извън главният път и ей така ден след ден ми се изплъзва живота.

Приятели нямам, гадже нямам през живота си не съм се докосвал до момиче бе много съм зле. Последните месеци ми избива много яко на алкохол и агресия, излизам навънка, взимам си алкохол и се напивам по пейки като някакъв клошар, прибирам се по нощите пиян карам се със майка ми и баща ми които са найстина чудесни хора и не заслужават такова държание от моя страна.

Не знам в стаята ми все едно война се е водила, всичко е изпотрошено като се ядосам започвам да чупа, да тряскам иска ми се да ударя някой, да му причиня болка. Направо съм много зле не мога да се контролирам вече, имах работа но ме изгониха защото се държа зле със хората и не мога да общувам. Просто откачам, побърквам се имам няколко скайп абоната по точно братовчедите ми когато пиша със тях и те ми кажат, че излизат на вън със приятели и гаджета направо побеснявам.

Сега сигурно ще кажете "ми излизай със братовчеди те си" но как да излизам като и със тях съм се държал като със боклуци и те въобще не ме искат във тяхната компания само по скайп ми пишат и то не всеки път. Всичко е много зле във университет не кандидатствах поради проблемът ми със общуването. Страшен злетак съм за това пиша тук и ако е възможно да ми дадете някакъв съвет какво да правя, чудя се дали няма някакви лекарства който оправят този проблем.

Просто не знам имам чувството, че в дъното на всичките ми проблеми е това, че нямам приятели, нямам гадже и не се забавлявам. Но как да имам като не мога да общувам, всичко е много объркано :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 83518d1829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изпаднал си в депресия по добре посети психолог.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e80aef869
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче, на 17. И аз донякъде се чувствам така като теб.. Ако искаш можем да се запознаем :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a0a9798018
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Първата стъпка е направена - осъзнал си проблема си.
Ето, днес имаме интернет - търси там начини за комуникация. Регистрирай се в сайтове за запознанство, във форуми и т.н., където за чатене ще си намериш хора. Явно в града ти хората не се отнасят добре с теб, може би вече си си изградил и име. Време е да почнеш на ново, а това става само с нови хора.
Аз например играя една социална игра Е-република ако се интересуваш от социален живот - това е играта.
Ако се регистрираш от този линк, автоматично съм ти приятелка там http://www.erepublik.com/en/referrer/Rajna+Kniaginia
ако минеш 10-то ниво, имаме си отрядче, ще ходатайствам - там сме към 15 човека, момчета и момичета, имаме си скайп чат-канал, като всеки си чати за разни неща с всеки, сам не можеш да останеш. Едното момиче сподели, че е израстнало по домовете, изобщо и лични неща си споделяме .
Има и други такива игри, но в България това е най-масовата май.
Друго - ТИ ЩЕ УЧИШ ЛИ, ЩЕ РАБОТИШ ЛИ????
Какъв ти е планът за живота?
Сподели.
Аз лично те съветвам да отидеш да живееш в голям и готин град (то само София и Варна са такива у нас) и да живееш с други млади непознати хора в едно жилище. Много правят така - наемат едно голямо жилище и си делят пространството, защото им е по-евтино, а и нямат хазяй!
Там можеш наново да почнеш, да създаваш от 0-та впечатления. Според мен, не си ненормален, просто имаш такъв имидж и хората се отнасят зле с теб. Напусни града си , напусни квартала си, щом си завършил!!! НАМЕРИ СИ РАБОТА, там 100% ще имаш контакт с колеги.
Успех, ще се справиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b18dbd8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че 3-тия коментар е правилен. НЕ СТОЙ В ИНТЕРНЕТ прекалено много време. Прави нови запознанства НА ЖИВО! Това е! Интернет-а само може да влоши положението.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 96ba6e6ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Трябва ти истинска и силна връзка едно момиче честно и стабилно и ще влезнеш в път иначе и аз по характер
полудявам по някога, когато съм ядосан но се научих да е сдържам .
Хектор

модератор - Хектор, можеш ли да ми направиш една услуга - не пиши повече на сленг, че ми създаваш работа, освен това си погледни настройките на компютъра, ако ти е удобно, има някакъв проблем, винаги една дума ти я изписва разделено - на два реда.
Мерси!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc24433690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не си зле и не е твой проблема. Другите са виновни щом са те дразнели и закачали и ти си изпаднал в депресия. Аз също съм така с разликата, че съм се опитвал да намеря приятели, но никога не съм намерил свестни такива и затова предпочитам да си стоя и да не обръщам внимание на никого. Лошото при теб е това с алкохола. Опитай се да го спреш-това ще ти е от полза.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 31a7a4ec76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам, че си Софиянец и, ако желаеш знам страхотен психиатър!
Сис

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3a9354befa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Много добре те разбирам пич. Направо историите ни са почти 1 към 1. Все едно четях за себе си. Това ти го казвам съвсем искрено, а не просто ей така. Аз съм на 19 години, момче. И аз тази година завърших и имах бал. Хич не ми се кандидатстваше за висше, но го направих заради нашите- за да не ги тревожа, и да не им навредя по някакъв начин. Ако не беше заради нашите, изобщо нямаше да се запиша в университет.

И аз като тебе бях аутсайдера, не знам защо. Просто бях срамежлив и явно съм се интересувал от по- различни работи. Не ме караха на дъската, почти никой от другите класове или учители не ми знаеха името- а цялото училище (за след 7-ми клас говоря) бяхме общо около 110 човека. Имам приятели с, които понякога излизам, ама не бих казал, че ми са истински приятели. Те са едни гадни лицемери, които ми се присмиват зад гърба, и мислят, че не ги усещам. Имам скайп, ама почти никога не ми пишат. Като напиша на някой нещо, и той се прави на ударен или разсеян.

И аз като тебе на моменти изпитвам много гняв, гняв към всички. Ще ти кажа само едно, не прибягвай към алкохола. Не си създавай още повече проблеми.
Ще видим октомври месец в университета как ще станат работите. Дано там ми потръгне с живота.
Желая ти късмет, и такива като нас трябва да се подкрепят.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 958ea04a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм с №6 и искам да ти кажа че и аз съм в същото положение само че при мен име един два лицемера които да ми се правят на приятели а всъщност ме търсят радко и то за да си убиват времето хах да не те занимавам с мойте проблеми аз се боря въпреки трудностите, направи го и ти и ако искаш може да станем приятели мисля че има какво да си кажем ако искаш си остави скайпа аз ще следя редовно темата :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ee89f290d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре е, че осъзнаваш проблема. По-добре е да общуваш с хора на живо и също да отидеш на психолог. Родителите ти може да ти помогнат в избора. Те виждат проблема и ще те подкрепят. Препоръчвам ти психолога да е жена, не заради друго, а защото ще улесни общуването ти със жени. Те са нежния пол и тяхната близост намаля нашата агресия. Може и да греша, затова се разрови в интернет повечко. Не го отлагай много :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2253733f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Благодаря на всички за съветите и препоръките наистина са добри но смятам някакси да се престраша и да потърся помощ от психиятър или психолог. За тези който ми предложиха приятелства и запознанства не искам да ви обиждам но наистина незнам дали във това полжение съм готов за запознанства.
Благодаря ви!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 65d900289a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Хайде стига спри с алкохола и компютъра това само те прави уязвим и те затваря. Моя съвет премести се някъде където не те познават и почни на чисто, поправи се дръж се с хората както искаш те да се държат с теб.

И аз бях изпаднала в такова положение и най-голямата грешка в този случай е да оставаш сам или без никаква работа и само да мисляш колко си зле и нищо да не правиш. Направи нещо. ЗНАМ, ЧЕ ТИ МОЖЕШ И ВЯРВАМ В ТЕБ!!! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 07fe7d0996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виждам това 7 години по-късно, но ако още имаш такива проблеми мисля, че е от алкохола. Ставаш по-нервен, особено, ако се напиваш редовно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker