Аз ли изоставам или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли изоставам или...
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1541 пъти
Здравейте,
Аз съм на 14 и съм 8 клас. Забелязах, че от миналото лято някои от приятелите ми бяха започнали да излизат навън до много късно. Аз винаги съм гледала да се прибера преди да се стъмни, а те стояха до към 22 навънка. Зачудих се аз ли съм смотаната, защото все пак не всичките ми връстници го правеха, но ПОВЕЧЕТО. Помислих си, че това е само за лятото, но сега дори зимата някои от тях остават до към 23 и 24 часа, което вече ми е УАУ за 14 годишни, както уикендите, така и делниците. Тук се замислих и за родителите как ги пускат.
Някои от приятелите ми, които си имат гаджета ми говорят за смучки, как скоро възнамеряват да правят секс, как този се показал на онзи без сутиен и на трети му се надървил. Аз гадже нямам, ама винаги съм живяла с някаква принципа, че за секса е по-добре да се изчака и момчето и момичето да знаят горе-долу какво правят. Не е като да съм няква задръстената и да не схващам, че растем, ама нещо много бързо пораснаха някои.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: e680a7220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Здравей!

Аз съм момиче на 20 години и искам да ти кажа само да не бързаш да порастваш. Радвай се на ученическите си години, понеже отлитат ужасно бързо, въпреки че сега не го осъзнаваш.
Мен родителите ми допоследно не ме пускаха навън след като се стъмни, нормално е да се притесняват. Когато бях на 14 вечерният ми час беше 18 макс. Няма защо да се стресираш, повече от сигурна съм, че не изпускаш много.
Относно секса и т.н.- не се чувствай притинсата да правиш нещо просто, защото приятелите ти го правят. Знам, че е ново и вълнуващо, но момчетата особено около тази възраст далеч не са дорасли за подобно нещо. Не си струва, наистина. В бъдеще би се радвала да погледнеш назад и да си спомниш, че си го направила с някой, за когото те е грижа.
Също така, когато му дойде времето, не очаквай нещо изключително. Най- вероятно ще е неловко и тромаво и ще ви трябва известно време да осъзнаете какво ви харесва и какво не. Също така, не вярвай винаги на приятелките си, т.к. повечето момичета ги е срам да кажат, че не им е харесало- било то от страх, че може те да са виновни и да се опасяват, че им "има нещо" и затова не им харесва.
Прави това, което ти искаш, невасимо колко те притискат околните. Ако са ти истински приятели ще уважат желанията ти, а няма да се опитват да те променят. Пробвай нови неща, забавлявай се, но винаги го прави, защото ТИ искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ccd76a4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За секса, не гледай другите, всеки е индивидуален и решава сам кога ще го направи, не се тревожи. А за излизанките късно вечер е съвсем нормално за подрастващите да искат да се забавляват и да бъдат с приятели, сега са по-свободни и не виждам нищо лошо в това, имат си глава на раменете и могат да мислят за себе си. Ако ти си по-интровертен тип и не си по тези събиранки, изобщо не се притеснявай и не се чувствай като смотла. Някои хора предпочитат да си седят в тях и да излизат с максимум 2ма човека, и то които познават, нормално е, не се чувствай изостанала

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cc11f5a596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сега всички самотни лелки в сайта, които са такива, защото навремето са курвеели като описаните от теб ще започнат да ти обясняват как и ти трябва да правиш така, но всички хора с мозък знаем, че не е така. Те всичките ти връсници се друсат и пушат, защото и другите го правят ама после повръщат и припадат на 13,14г. и учителите им се чудят какво да ги правят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b0cbf8e286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Колкото теб съм. За мен е по-важно в момента училището, за всичко има време. В моя град връстниците ми са трагичен случай (не всички, разбира се) и затова когато се запозная с някой те ми казват едва ли не, че не съм "к*рва" като останалите, а за мен това си е до възпитание. Признавам си, че и аз се гримирам, но в рамките на нормалното и някой може да е останал с впечатление че съм като другите, но те не са ме опознали, за да видят, че не съм като другите. Много пъти са ми назвали че приличам на 16-17 годишна. Искам да си намеря приятелки, които мислят като мен, а не такива с голямо самочувствие и да пушат.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 07130ccc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 ти е дала много добър съвет. За секса изчакай ПОНЕ на 16 г. и го направи с човек, когото познаваш добре, с когото си заслужава да бъдеш. Няма възраст, на която да трябва да правиш за пръв път секс, така че изчакай подходящия.

Относно излизанията и вечерния час. Не бъди наивна и се прибирай преди залез слънце. Нищо хубаво няма да видиш и научиш по-късно. Напивания, псувни, наркотици, хулигани, сбивания, надути к*чки и к*рвари. НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ИЗНАСИЛВАНИЯТА СА ОТЖИВЕЛИЦА! И те се случват точно по това време на денонощието. Не си мисли като някои други, че "на мен никога няма да ми се случи това"!

Не слушай лицемерните и невъзпитани "приятелки/и", които те подучват, какво е нормално да правиш и какво не!
Тогава ще си в безопасност. А някой ден сама ще видиш, че такова поведение, каквото ти препоръчваме с н. 1, е било правилното и най-доброто за теб.

Търси си добри приятели.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c026e71f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Същите тези за които говориш ги припознавам с голяма част от познатите ми... По-голямата част от тях в момента са наркомани без никакви цели и амбиции, оставили са се на течението и живеят ден за ден. Бачкат като кариери, общи работници, чистачи и подобни професии, които според мен са с по-общ характер (не искам да обиждам никого, но това си е самата истина). Това което искам да ти кажа е, учи, развивай се, не ги гледай другите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9780bd3cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не си смотана. Те прекалено бързат да порастнат. То повечето ти набори(предполагам че си 07 или 08, но и двата набора са лапета според мен) стоят до 3 вечерта навън. Като бях на твоята възраст буквално мои съученици качваха сторита как 3 часа сутринта са навън с приятели. На мен ми е странно как родителите им дават, все пак аз догодина ще навърша 18 и съм сигурна че нашите няма да ми дават и до 11 вечерта да седя навън, но аз лично винаги седя до 8-9. А за гаджетата и смучките нямам думи. Странно ми е да видя 14 годишно лапе в сериозна връзка. Или пък тийнейджър като цяло. За секс да на говорим... Малка си за такива неща. Аз съм малка за секс(според мен де, нищо че според другите това е нормална възраст за започване на сексуален живот) но не и за връзки. Много искам сега да съм във връзка. Преди само от време на време исках да съм във връзка и ми ставаше гадно че всички останали са във връзки а аз 14-15 годишната никога не съм била. Може и да мисля така защото съм влюбена. Но си малка да седиш до късно вечер, да имаш гадже или да правиш секс. Радвам се че сдържише на годините си. Продължавай.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 98cf8872e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се срамувай, че си различна! Задай си въпроса какво прави едно 14-годишно дете късно в 11 часа? Най-вероятно правят секс, някои и може и да пушат...не бъди като тези момичета! Моите набори, всички си загубиха девствеността рано-рано на 13-14-15 години ... И сега много от тях са самотни майки и с доста бройки, което е тъжно. Никога не бъди като тези момичета, бъди себе си, излизай си, запознавай се..търси си човек като теб, когато пожелаеш гадже, но не подражавай на никой.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8444d3277e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За вечерния час няма какво да направиш, а за секса точно обратното. В днешно време не знам защо на всеки е натикано в главата, че колкото повече полови актове си имал, толкова по-готин ставаш или нещо такова. Ако наистина толкова много да правиш секс, намери си приятел (гадже), на което му имаш доверие и си сигурна, че го познаваш и изчакай поне до 16 годишна възраст. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker