Семейството ми се разпадна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Семейството ми се разпадна...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2355 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 12 години. Преди 2-3 години родителите ми се разведоха. Тогава бях малка и не разбирах от тези неща и общо взето не ми пукаше. След развода всички се скараха един друг и семейството направо се разпадна. Аз живея при леля, а майка ми живее на далеч а, баща ми в друга държава.

Проблема е че, всеки път когато стане дума за мен става скандал пред мен. Аз не съм много добре психически и затова не мога вече да го понасям. Стане ли дума за дрехи леля казва че, ми трябват а, мама вика че, не ми трябват.

Като кажа на тате да ми даде пари за такива работи той веднага се обаждаа на мама и тя ми звъни и почва да ми вика че, нищо не ми трябва откъде той зор и така на татък. Всички скандали стават през мен. А аз всичко това го търпя. Ужасно е! Какво да правя откакто започна това оценките ми не са както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: b02b16944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами нищо не можеш да направиш, освен да почнеш да живееш за себе си, да не ти пука. Излизай от стаята под някакъв предлог като почнат караниците. Оправи си оценките, те са само твоя отговорност и.... не се жени млада и зелена, постави си за цел един ден да имаш мирно и спокойно семейство, дай си време, поне до 30 и не прави грешките на родителите си!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 14bb8bb778
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си друга личност, ти не си като родителите си! Бъди разумна, остави ги да се карат и викат! Не се забърквай с глупости сега, когато ти е тежко! Съумей да бъдеш истински човек! Не пълни сърцето си с омраза към света! Вярвай в себе си! Жалко, че ти се налага да пораснеш малко по-бързо, но пък така ще имаш по-ясна представа за света!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4a21a614c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм така. Аз съм момче на 14 години и нашите са разведени от години, но тогава както теб не ми правеше впечатление, но сега като стане дума за мене винаги се карат и викат. Винаги когато започнат да се карат аз излизам от стаята със някакво извинение иначе започвам да се изнервям и викам. Не си го слагай на ума толкова, преди и аз бях така и г/д все още съм, но като стане дума излез от стаята върви на компютърът или излез навън. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5eaf8bed75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе как да излезе детето, като за него става въпрос. Не може без дрехи и без нищо. Лелята май най я разбира в тази ситуация. Мила аз ще те посъветвам да ги събереш ако можеш и да им обясниш как се чувстваш. Ако ти е трудно им напиши писма или имейл. На тази възраст да имаш психически проблеми си е направо страшно. В училищата има психолози-говори с някой редовно или с леля си, не дей да го таиш в себе си. Бъди смела и ще се справиш. Проблемите се дават на силните, на тези които могат да се справят с тях. Вдигни главата високо, стягай се в училище, за да може после и висше образование да следваш и някога твоите деца да нямат такива проблеми. Успех! И поговори с родителите си откровенно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker