"Приятелска" афера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Приятелска" афера
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 883 пъти
Постъпих ли правилно или по-точно как трябваше да се постъпи на мое място в такава ситуация? Една моя приятелка има private account (само за близки приятели) в инстаграм. Проблемът е, че нашата приятелска групичка излязохме заедно, снимаме се и тя за пореден път не ме пита като качва определени снимки с мен. Те и другите са на снимките, но знам, че и тях не е питала. Вече за кой път го прави и аз си затварям очите за това, но този път не можах. Качи няколко снимки в които сме почти всички, но аз изглеждам отвратително на нея и в сравнение с тях съм най-зле, толкова, че не можах да заспя и ѝ се обадих да ѝ кажа, че не ми харесва. Викам си хайде няма да съм дребнава ама тя дори не ми уважи мнението, че да ме пита поне или да беше избрала някоя по-приемлива снимка - толкова много други имахме. И направих компромис (може би дори със себе си) и ѝ казах че като толкова ѝ харесва поста, те и без тва са го видели всички както каза тя, НЕ да го изтрие, а да го архивира. Все пак тоя профил го беше направила, за излагации, но никой в профила ѝ някога не е изглеждаш толкова зле, даже почти никоя няма излагаща. И ѝ казах, че държа на имиджа си и не искам да ме изкарват някакъв клоун. Много ме изразни, когато ми каза дразнейки се, че другото момиче на снимките щяло да се разсърди защото тя пък се харесвала. Аз ѝ казах, че ще говоря с нея и тя трябва да разбере. А пък оная е много проклета - изобщо не ме зачита и даже сме скарани, защото ми писна от нейното фалшиво приятелство. Тя ми каза, че в каквито взаимоотношения сме в момента много съм щяла да се разбера с нея ама никак. И после се замислих, че тва са си наши работи, а оная ѝ е клюкарила вместо да ми се извини за тва как постъпи с мен и че трябваше да ѝ кажа, че на нея и без да ѝ се обяснявам много, тя трябва да уважи мнението ми, ако толкова ми се пишат приятелки. Толкова се уговаряхме и тя се прави на раздразнена и аз ѝ казах накрая, че ако наистина ми уважава мнението, както тя самата каза, ще архивира поста. Тя отначало каза, че не иска, което ме шокира, защото си противоречи, че ме уважава, ама в крайна сметка уж се разбрахме и раздразнено си казахме лека нощ. Уж сутринта щяла да го направи, но аз не вярвам. А пък с тези хора няма как да ги зарежа напълно, защото се виждаме всеки ден - учим заедно и искаш не искаш трябва да се поддържат някакви взаимоотношения, защото за мен са детски работи да се сърдим и игнорираме. С такива хора как трябва да се държа и постъпва според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ff772e3978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Само едно мога да ти кажа, те не са ти приятелки. Ако те не те уважават и не зачитат мнението ти, защо ти ще го правиш? Трябва да имаш достойнство. Намери си нови приятелки, които ще те уважават и няма да правят неща без твоето съгласие!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a978ed0ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами има конституция и правилник (поне в повечето училища) и би трябвало според правилника, никой да не може да те фотографира и публикува без твое съгласие. Идеята е да ги заплашиш първо с това, а ако не подейства, което ме съмнява се оплакваш на класната. Ако е читава ще ти обърне внимание. Постъпила си правилно. А и по - добре без фалшиви хора няма смисъл от тях дори и да са от класа ти. За какво ти са най - много да ти правят мизерии с извинение.
П. П Пиши какво е станало. И успех.


От някой с добри намерения

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker