На 14 съм и... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 14 съм и...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2017 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм и съм лудо влюбена в един 63-годишен мъж. Това нормално ли е? Казват, че любовта няма граници, но въпреки това ми се струва едновременно толкова нередно и толкова правилно. Въпросът ми е: струва ли ви се нормално да изпитвам чувства към толкова възрастен мъж? И не, не е въображение, хора, влюбена съм в него от 1 година и половина, положението е сериозно. Не мога да си го изкарам от главата. Той е много често в сънищата ми. Дори не го виждам често, но пак не мога да го забравя. Моля да отговорите честно и откровено. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 419dafe9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не е нормално

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 045fee0023
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мило дете, не е нормално, както казва и номер 1, ти си все още дете, а това е възрастен човек, на който половината му живот вече е изминал, вие имате толкова огромна възрастова разлика, че дори той може да ти бъде дядо, а най-малкото ти си малолетна. Все още ти е рано за любов, има време и за тези неща, ще му дойде времето и на това, НО не е нормално това, което ти описваш. Гледай момчета, чиято възраст е близка до твоята, но чак като изминат поне 2-3 години и не се увличай по големи и възрастни мъже, това е много несъвместимо.

Ж., 19

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ddb310d332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имаш психически прбплем според мен...на твоята възраст е нормално да харесваш батковци на по 20 и кусур години, но определено не е нормално да харесваш дядовци!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 137291fdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въй,момиче... И аз съм на 14,но...харесвам 28 годишно момче,защото все пак се познаваме откакто бях малка и го познавам като личност. Аз...нищо не ти казвам,но...с човек на 63 години? Не е ли...знаеш,нали? Предварително се извинявам,ако звуча грубо!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f9b8116275
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ж17. Не. Но ако имаш или си имала лоша(или никаква) връзка с баща ти е възможно това да е обяснението. Но това не е ок.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0d77ffe4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не нормално. Но е нормално, едно момиче/ момче на 14 години като пита нещо дали е ок и му кажат "не", въпреки това да прави каквото си знае. И какво му харесваш на "дядото"? Аз съм на 40 години и дори аз не заглеждам 50-60 годишни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c5162d29df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си луда бе,май главата ти нещо не функционира правилно,абе ей момиченче ти си само на 14 какви поредните малумщини измисляш!?
Горкия човек в затвора за подофиля ли искаш да вкараш а!?
Ти въобще осъзнаваш ли,че ти буквално можеш да му разбиеш живота от едно престъпление за което ти искаш да го предизвикаш.
Въй ти наистина си много глупава и нямаш логическо мислене и не можеш да го асимилираш,че този човек е вече дядо които вече не е 14 годишен,а е пълнолетен и при вяско нередно дело той е отговорен за совите действия и подлежи на същебен процес,а ти директно ще го вкараш в затвора човечеца!

Ти си дете бе!
И това което си мислиш не е нормално и както знаеш всяко деяние има последствия и за това,че възраста няма граници ти всъщност много грешиш и се заблуждаваш,а възраста за такива неща има граници, ти в случая си едно непълнолетно момиче и все още под закрилата на закона,а човека него вече го хваща и не се меси в такива ситуации защото е много фатално,че ако нещо направиш него не обвинят.

Въй колко много съм възмутен от днешното поколение като тебе и от вашето глупаво мислене,че чак дори няма и Бог няма да ни помогне от цялата бъркотия която ще направите в бъдеще като станете големи,просто цялата тази ситуация в която сме сега в България вие от от товето поколение ще доведете цяла България до гибел!

Та вие на 12,13,14 години вече пиета алкохол и пушите защото си въобразявате,че живота ви е сложен и изпадате в драми,а все още сте доста малки плюс това,че сте непълнолетни и се правите на големи,а единственото ви занимание е училището и ученето и само това трябва да бъде.

Мале,мале бегай да не направиш някой пожар,че ще се чудиш какво ще правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c5162d29df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си луда бе, май главата ти нещо не функционира правилно, абе ей момиченче ти си само на 14 какви поредните малумщини измисляш!?
Горкия човек в затвора за подофиля ли искаш да вкараш а!?
Ти въобще осъзнаваш ли, че ти буквално можеш да му разбиеш живота от едно престъпление за което ти искаш да го предизвикаш.
Въй ти наистина си много глупава и нямаш логическо мислене и не можеш да го асимилираш, че този човек е вече дядо които вече не е 14 годишен, а е пълнолетен и при вяско нередно дело той е отговорен за совите действия и подлежи на същебен процес, а ти директно ще го вкараш в затвора човечеца!

Ти си дете бе!
И това което си мислиш не е нормално и както знаеш всяко деяние има последствия и за това, че възраста няма граници ти всъщност много грешиш и се заблуждаваш, а възраста за такива неща има граници, ти в случая си едно непълнолетно момиче и все още под закрилата на закона, а човека него вече го хваща и не се меси в такива ситуации защото е много фатално, че ако нещо направиш него не обвинят.

Въй колко много съм възмутен от днешното поколение като тебе и от вашето глупаво мислене, че чак дори няма и Бог няма да ни помогне от цялата бъркотия която ще направите в бъдеще като станете големи, просто цялата тази ситуация в която сме сега в България вие от от товето поколение ще доведете цяла България до гибел!

Та вие на 12, 13, 14 години вече пиета алкохол и пушите защото си въобразявате, че живота ви е сложен и изпадате в драми, а все още сте доста малки плюс това, че сте непълнолетни и се правите на големи, а единственото ви занимание е училището и ученето и само това трябва да бъде.

Мале, мале бегай да не направиш някой пожар, че ще се чудиш какво ще правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 39abcd7554
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За любовта няма възрастово ограничение,щом си убедена в чувствата си може да го заговориш,а от това как ще се развие разговора вече ще трябва да решиш занапред какво да предприемеш.Бъди яастлива че си открила любовта и игнорирай завистливите езици тук и около теб,които ще ти наливат морал в главата,какъвто те отдавна нямат.Просто слушай сърцето си,то никога няма да те подведе.Бъди щастлива,миличка!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: da79aa39e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, авторке! Аз самата се влюбих в 67-годишен мъж, когато бях на твоята възраст. В момента съм на 18 години и все още имам чувства, макар и не толкова силни. Този мъж е моят личен доктор и го виждам от време на време. Знам много добре как се чувстваш. Когато разбрах, че имам влечение към него, бях супер объркана, постоянно четях в интернет и търсих за причини. Какви ли не неща не четох от рода на "daddy issues" или някакви психологични травми от детството. Лично аз нямам такива, нито пък ми липсва бащина фигура. Не слушай хората, които ти казват, че не е нормално или че има нещо нередно в теб, напълно нормална си си. Най-вероятно си се питала дали и възрастен мъж може да има такива чувства към теб, да, може, от личен опит знам. Другото чувство, което изпитвах беше притеснение и страх, че може би, ме влекат само такива мъже, които са на зряла възраст, а не мои връстници. С годините забелязах, че диапазонът на привличане е много по-голям, и спокойно, ще намериш и момчета на твоята възраст, които да те привличат по същия начин. Като съвет бих ти препоръчала да не се поддаваш на силните емоции (и аз имах сънища с него и то не един, два), остави времето да си покаже. Истината е, че коментар номер 2 е много правилен, че сте на различни етапи от живота, и той има съвсем други грижи. С толкова голяма разлика не бихте си паснали, а ако това се случи, би било временно, повярвай ме. Още нещо, което искам да прибавя е, че при много момичета се случва да харесват много по-възрастни мъже, както и обратното. Влечението е нещо много непредсказуемо. Например, аз се бях зарекла, че искам за в бъдеще задължително да съм с някои 10 години по-голям, но сега съм във връзка с момче, което е само 2 години и половина по-голям от мен. Надявам се, моят коментар да ти е помогнал.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6e932f2560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   не е нормално

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6fa2153617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не те знам как си се влюбила точно в него но изобщо нищо няма да се получи не само че разликата ви е голяма и е отвратително само да си го представиш а и той след някоя друга година няма да е на този свят а ти откъде го познаваш какъв ти е?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 322b15dc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   100% това е писано от педофил! Защо е одобрена такава история? А пък, ако си дете, горката ти майка. По-добре кажи на майка си, какво става с тебе, поне да знае! Този човек, може да ти бъде ДЯДО, осъзнаваш ли това?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5011228596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз мисля че не е много нормално. Разбирам че ти харесваш този човек, но си помисли за бъдещето си снего. И евентуално ако се ожените и имате деца си помисли какво ще стане като почине. Надявам се да ти бъда полезна!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b719bc9631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Добре, добре, разбрах, че не е нормално. И мен много ме притеснява възрастта и затова попитах. Дайте съвет как да се справя с това. Благодаря
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 80bef20e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм почти на годините на стареца . (59) 1962ри набор съм Нямам деца, но и аз щях да те харесам ако беше край мене . Голяма работа като те харесва .

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8039797b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 9 и 10, защо трябва да си толкова груб/а!? Детето просто моли за помощ. Няма нужда да му отговаряме по такъв начин и да се чувства подтиснато и да стане по-зле. Все пак трябва да се внимава какво говорим на тийнейджърите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker