Има ли смисъл??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли смисъл???
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 1900 пъти
Здравейте! Аз съм на 19, момче съм и уча в университет в София. Запознах се с една колежка, която е от моята група. Влюбих се в нея. Никога не съм бил така влюбен в човек, който не познавам добре. Мина време, писахме си, излиза ли сме няколко пъти, но заради ковид сме онлайн. Въпреки това сме излизали веднъж, два пъти. Купих и за рождения ден подарък, за 8 - ми март и дори без повод. Тя не е имала приятел досега и аз също. Исках вече да премина на друго ниво в отношенията. Поканих я да се видим в София, понеже сме от различни градове, за два, три дни. Тя го отложи за друго седмица, която вече е минала, но въпреки това се съобразих с нея. Купих билети за комедиен филм, пуканки и т.н., а тя нито се отпусна по време на филма, нито яде пуканки (изпитва срам да яде пред хората - не знам защо). За следващия ден бях организирал да идем на изложба, боулинг, разходка и накрая вечерта да идем да хапнем, като бях запазил вече маса. Тя каза, че щяла да се прибира в родния си град. Аз вътрешно побеснях. Нали се бяхме разбрали. След като чух, че няма да се изпълнява плана за следващия ден, просто я изпратих до спирката ѝ. Искаше ми се да я целуна, но понеже имах контакт с човек с ковид, реших поне да и призная. На спирката имаше много хора и просто щях да припадна от притеснение, гледайки красивото ѝ лице и усмивка. Тръгна си, а аз се чувствах като голем нещастник. Заек, който не може да направи едно нещо, като хората. Казах си, че ще и пиша и дори да правя грешка, поне знаех, че всичко е загубено. Писах ѝ, че ми е приятно в нейната компания и т.н., без да се обяснявам в любов. Тя го видя, а аз го изтрих и съжалих, че съм го пратил. От тогава тя не ми е писала и аз също. Искам да ви попитам дали има смисъл или някаква микро надежда да се получи нещо непреки моята грешка? Къде сгреших? Вместо да я забравя, аз още повече я искам. Един приятел ми каза да и пиша пак, но аз съм скептичен относно това и много бих искал да чуя вашето мнение. Това, което забравих да спомена, че тя самата каза, че с мен не се чувства толкова притеснена, както с останалите от групата и съм бил най - шеметния човек, който познава. Благодаря за отделеното време, за да прочетете историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 15 дни
hash: 60a34980d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Трябва да я поканиш в някой парк да се разходите първо насаме там по-лесно стават първите целувки.Нищо тепърва ще трупаш опит.Ако не си много прецакал нещата и пак излезете насаме задължително я водиш някъде без хора около вас малко шеги,закачки неволни докосвания и целувката ще дойде.Първи срещи по разни ресторанти,изложби и нз си какво никога не действат като по сладникавите филми които дават.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: fbc4797d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Нищо не си прецакал, всичко си е било приятно и спокойно, а тя явно има нужда от такава обстановка за да се почувства добре в компанията ти.
Възможно е просто да е имала личен мотив да прекрати визитата си или просто не се е получила химията между вас за нея.
Все пак не е трябвало да триеш съобщението, така изглежда, че е било момента емоция само.
Пиши и пак или и звънни и си поговори с нея без да задълбаваш твърде. Питай я дали би искала пак да се срещнете, но този път я ПИТАЙ и как би искала да прекара времето заедно. Направете плановете заедно, ако тя ти каже, да решиш ти, тогава планирал сам, но не без да поискаш и нейното мнение.
Много жени бихме прекратили още в зародиш ако има индикации, че мъжът иска да мисли и решава вместо нас...

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 48de25658e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе продължавай да и пишеш, питай я защо е решила да си тръгне по-рано, нещо притеснило ли я е, дръж се мило и възпитано, и така докато не те отсвири тотално или докато се съберете. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 6fa4ea0f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не е нужно да и купуваш подаръци или пуканки.
Просто бъди мъж и се дръж като такъв.
Недей да правиш комплименти и да и пишеш на минутката.
Показал си се в ниска светлина, за това те е отсвирила.

Недей показва на жена, че тя ти е единственият избор!!!!

И аз бях на твоите години така, препоръчвам ти канала в youtube: The33Secrets

Никога не поставяй жената на пиедестала!
Казвам ти го от опит.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 0ada572179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момче, виждам себе си в теб на 19, а в момента съм доктор на 27. Нека като брат с по-голям опит, който е сърбал много ядове с жени и уж свестни момичета, да ти споделя малко житейски опит и истини:
1. Не е твоя, просто е твоят ред да си с нея в момента (което според описаното в историята даже не е връзка, а деноминация в графа - ти си й мъжка приятелка).

2. Няма сексуален интерес към теб - ако имаше щеше да го разбереш, повярвай ми. Жените в голямата си част не карат мъже, които харесват истонски, да чакат за секс. Мит е, че не пускат на първа среща заради социалните предразсъдъци да не ги помислят за леки жени. Това просто означава, че те иска истински сексуално. Страхувай се от обратното - ако излизате вече 3-4 път и дори не сте се целували - означава, че те използва за помпане на егото си и емоционален тампон.

3. Ако те искаше нямаше да те избягва с глупаво извинения. Ако е нещо спешно и неотложно щеше да предложи друго време и място, а не да не те търси.

4. Най-доброто, което можеш да направиш е да pullback-неш и да не й даваш non-sexual attention. Ако те потърси, уговори среща и бъди достатъчно ясен какво искаш без да увърташ. Жените не са глупави, много добре знаят какво искаш и без това.

5. Все още си на 19 години - фокусирай се върху себе си и развитието си. Изгради кариера, вкарай се във форма, купи си по-хубава кола, изкарвай добри пари и си рекламирай работата в социалните мрежи. Няма да се отървеш пт женско внимание - жените са със стаден манталитет - искат мъже, които са желани от други жени - preselection mechanism. Никоя не иска нежелан от жените загубеняк, който се е хванал за нея като удавник за сламка.

6. Тръгни на фитнес. Изгради атлетично тяло и не го прави само заради жените ами ти да се чувстваш добре.

7. Никога, ама никога не поставяй жена както и когото и да е друг на пиедестал. Най-важен си ти и целите ти. Ако някой не те иска - прав му път. Развий abundance mindset.

8. Почети малко redpill съвети и гледай видеа в тубата. Има достатъчно коучове, от които има какво да научиш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 6670153a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има надежда. Пиши ѝ. Каквото и да стане, нищо не губиш. Може нищо да не стане, но може и да стане. Успех и светли Великденски празници!
Ж33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 6518eb278d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Абе пич, хвани я тая кощрамба и я мандръсай без да я питаш искаш ли или не, както прави истинския мъж, пък после ще я питам аз дали още не ме обича. Вие младото поколение олигофренчета така и не разбрахте, че жените са долни същества. Колкото повече им се подгъваш и им подгъзуваш, толкова повече се ебават с тебе и те правят на маймуна. Лицемерни, безпаметни, безхаберни, неблагодарни, не оценяват добротата и добрите жестове от мъжете, и най накрая се хвърлят на възможно баш най големия боклук, който могат да намерят, пускат му и му раждат деца, като същевременно на теб ти повтарят колко си "мил, добър, възпитан, грижовен, кавалер" и т.н. Ми че то точно това ти е проблема, бе!! Докато си миличък, добричък, сладичък и послушничък, всяка жена ще те върти на пръста си и ще те ебава, и изобщо няма да те има за мъж! Сега знам, че ще навалят много женски коментари, ама аз ти казвам като мъж на мъж, че докато не тропнеш с крак и не проявиш характер, и не й кажеш директно каквото си казал тук, не очаквай скоро да те огрее!

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 4878b29a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трябва да сте сами. А най-добре да влезе в играта и малко алкохол.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker