Объркана съм… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм…
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1308 пъти
Здравейте, единственото което ще кажа, че съм момиче и съм тийнейджър от големия град
Още от години се познавам с едно момче.. то доста сериозно си ме харесваше, но аз тогава го отбягвах и избягвах неговите намеци за излизания навън и т.н.
около половин година той си ме харесваше,а аз още бях объркана, не знаех какво искам и просто не си пишехме… Но в последствие започнахме чест чат и така мина известно време излезнах с него доста пъти и така в продължение на месеци и най-накрая решихме да си станем. Откакто си станахме обаче, той подмята тук-там някои намеци за секс. Което е напълно нормално, но понякога ме кара да си мисля, че ме харесва само заради това!? Аз много пъти съм му казвала, че не съм готова затова и че след години ще стане, а той все прави намеци и шеги с цел да види как ще реагирам може би, не знам ? Много пъти съм му се сърдела заради това и той често ми се извинява като наистина се чувства гадно. И всеки път когато му кажа, че ми е станало тъпо той ми казва да си го избия от главата и тем подобни,
Вие имали ли сте такива случки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 48c4208009
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Важно е на колко точно си години-едно е, на 12, друго-на 17. Иначе, момчетата си търсят баш секс. След това, ще се похвали на всички както точно те е опънал. Ти решаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1983c6ca2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Зависи на колко си години. Но е важно ти да си готова. А той ще чака, когато решиш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c7c9154dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Доста момчета прилагат подобна тактика с постоянно 'увещаване' с цел да пречупят съпротивата на момичето, нищо че тя не е готова.

Самия факт че игнорира чувствата ти е достатъчно показателен. Цялото 'харесване' за това момче май е сексуално. Оттам идват и съмненията ти, защото подсъзнателно усещаш тези неща. По-добре не си губи времето, вероятно господинчото е преспал и с други момичета докато увещава теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29e5a1f107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мен така една ме въртя 2 години... След това се разделихме, и след година пак дойде да ходим, но много бързо стигнахме до старата ситуация и я отрязах окончателно.
Сега тя има 2 деца от 3 брака. Аз нямам брак, но от 20 години живея с 1 партньорка и имаме 2 прекрасни деца, вече големи.
Така че.. до човека си е. Все пак не прекалявай с търпението му, ако не искаш да го загубиш. Прекаленият светец и богу не е драг. Прекалената "принципност" и отлагане не води до нищо добро. Още си млада и можеш да формираш характера си. Ако го формираш по неподходящ и неприятен начин, никой няма да иска да бъде с тебе.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 87d4b053ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочети номер 3 още 10 пъти и вникни. Самият аз съм прилагал този прийом с жена ми например за анален секс. Врънках и , врънках и няколко години. Днес уж малко случайно натискам, утре, вдругиден, предразполагам, майтапя се, казвам, че съжалявам, ако видя, че се дърпа много. Днес така, утре така и на края тя склони, малко за да се оттърве, малко, защото я предразположих, малко от любопитство и на края пробвахме. То пък взе, че и хареса. След известно време пак почна да се дърпа и така. Той докато не му пуснеш, няма да спре да ти врънка. И да, много е вероятно да е с теб, само за да му пуснеш, на тази възраст особено често се случва. Човека иска да си натрупа някакъв опит с теб, а може би и да се хвали пред приятелите си. Ако те вече го правят и сигурно има усещането, че изостава и ще те врънка още по-настоятелно. По принцип ако едно момче наистина те обича, няма да те натиска много. Съгласен, че е гадно ад се възбуждаш ид а не ти пускат, но все пак би проявил разбиране, ако е свестен и те обича.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 309475e930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зависи от момчето попринцип не е хубаво да те пришпорва. С моя приятел като решихме да сме заедно един път така целувки прегръдки това онова и се стигна до тази част със с..с и му казах, че не съм готова той тогава ми каза, че ще ме изчака колкото е нужно. Наистина ме изчака! Да след това пак сме стигали до такива ситуации мислила съм си че иска да го направим, но той усещаше и ми казваше спокойно нищо няма да правим докато не си готова и пак си продължавахме с целувки и такива неща, но не ми е подмятал за с..с и ме изчака колкото е нужно. Заедно сме вече от 5 години и се разбираме перфектно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker