Страх ме е !! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е !!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1339 пъти
Първо да се извиня на модераторите,че пиша отново,но искам историята ми да е в тинейджърски,защото самата аз съм тинейджър на 16. Писах си с едно момче,попринцип се знаем и иска голи снимки,аз си ги направих,но не искам да му ги пращам ,но ме притиска много. Също така ми праща някакви линкове,но аз не ги отварям,защото ми се струват съюнителни,какво да правя? Възможно ли е да проникне в телефона ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: a394fe226a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Въобще не обръщай внимание на такъв мухльо! Веднага го блокирай, преди да си изпаднала в дълбока депресия! Говори с учител/родител по темата. Сигурна съм, че ще ти помогнат или поне ще те насочат как да постъпиш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8709ef7fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И за двете неща отговорът ми е не. Не отваряй непознати линкове, доста неприятности може да си навлечеш от едно цъкане на линк или цъкане върху реклами от типа на "пий тва да ти порасне..", "наоколо те чакат самотни майки.." и т.н. И за второто НЕ, не пращай снимки. Може да те изнудва, може да ги разпространи, може да ти смаже ако имаш по-слаба психика.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2165741f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Недей да пращаш снимки. Веднъж дадеж ли ги, не се знае момчето на кой ще се похвали. Шанса да ги покажи на някой, или по-лошо, да ги качи някъде го има. Не го слушай, че ти разправя, че не е такъв и са си само за него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a0cee65537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Блокираш и не си пишеш с подобни типове! Имайте самоуважение бе момичета, вие ако не се уважавате сами и не изисквате, никой няма да го прави.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8d055d1858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бягай далеч, виртуално имам пред вид! Спирай комунисацията веднага, това е митична схема - чичаци по потници се представят за перфектните младежи. Започвате чат, натиска те да пратиш голи снимки. Пратиш ли му, започва изнудването - я пари, я нещо по-страшно. Ще ти каже че ще ги прати я на родителите ти, я на съучениците ти. Вярно ли не си чувала за тази схема? Та това е класика!!Човека лови наивни тинейджъри. Може да звъннеш в полицията например, да дадеш на накой полицай профилът си, паролите си. Ще го спипат ако искат малко разнообразие. Колко ли деца е завлякъл...

facetious

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0c25c991a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не му пращай нищо и не отваряй линковете.Тези линкове са вируси

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9b5746a8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Права си да те е страх и си постъпила много разумно, че не си му изпратила снимките! :-)
Представи си ситуация, в която тези снимки се появят по "Facebook" и други социални канали или бъдат изпратени на твои познати. Не познавам момчето и до каква степен е сериозен, но след като те притиска за подобни неща съвсем не ми се струва стабилен. Та да не почне с тези снимки да те притиска и за нещо друго. В негови ръце те могат да се превърнат в инструмент за изнудване.
Аз съм мъж на 31 г. и също съм бил тинейджър. И знам какви глупости сме правили. А особено когато алкохол е намесен в играта и искаш да се направиш на голям пред някой друг, прагът на задръжките значително намалява. С други думи - нямай доверие в това, че някой младеж/тинейджър ще успее да опази голите ти снимки. Колкото и да е стабилен и добронамерен в това отношение все може да стъпи на криво.

Относно снимките в телефона ти и линковете, които ти праща. Ако не е чак толкова навътре в тази материя, едва ли ще успее да ти проникне в телефона. Така че няма нужда да се тревожиш излишно. Хипотетично е възможно, чрез тези линкове да се зареди програма, с която той да има достъп до галерията или дори да активира камерата на телефона. Ако толкова те интересува, може да се опиташ да отвориш тези линкове от публичен компютър (компютърна зала, ако има още такива). Добре ще бъде да изтриеш снимките от телефона, още по добре ще бъде да форматираш паметта на телефона (или картата), където са се намирали снимките.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b5ae043d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бе ти наред ли си да пращаш голи снимки на някого?
Телефонът ти е най-малкия проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c737b3146a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В никакъв случай не му пращай снимките, най-добре ги изтрии и не си прави такива повече! За твое добро е, послушай човек с по-голям житейски опит от теб. Браво, че не си цъкнала и линковете, има един инструмент, IP Grabber - с него може да види от какво устройство влизаш, кой браузър, откъде, кой ти е интернет доставчика, твоето време и други неща, а това далеч не е всичко. А за снимките - гарантирам ти, че ще ги разпрати на познати, а може и да те изнудва с тях. Надявам се модератора да публикува този и останалите 9 коментара, изчакващи одобрение, поради същността на темата. Успех, момиче, не се занимавай с този и не му пращай нищо!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b5e000ff6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е възможно!Успокой се и го блокирай!И не се занимавай повече със него!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8c328e346c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С какво те притиска ? Изнудването и принудата са престъпления. Сподели с родителите ти и не се срамувай. Много по кофти е да направиш глупост, за която да съжаляваш години наред.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b0e698692b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Спокойно. Проблема е че не можеш да знаеш дали е момче или някой чичка. Мисля, че не може да хакне толкова лесно телефона. Това с голите снимки мисля, че доста хора на около тази възраст го правят. Вного е важно да не си снимаш лицето и ако имаш отличителни бези по тялото.
Така никой няма да може дапдокаже, че си ти и не може да те изнудва. Аз на твое място не бих се занимавала с това момче, ще го блокирам или игнорирам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 76b8a55354
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Кой нормален човек изпраща голи снимки? И защо? Очевидно си и от малко населено място, нали? Искаш да гръмна всичко ли? Да ги видят всички или? Поне ако пращай има опция само да ги види и веднага се изтриват след това. Марко акъл бе момиче, не страх, акъл. После ще има да се тръгваш, как може? И сома ще си виновна.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e9220a3ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Надявам се, коментара ми да е одобрен на време!

Не знам на каква възраст е той, но определено го РАЗКАРАЙ! Никой, ама никой няма право да ти иска голи снимки! Каза,че те притиска, абе ти родители нямаш ли? Майка, баща? Ако се наложи отивай в полицията! Пратиш ли му такива снимки, бъди сигурна че ще ги видиш в някой сайт за възрастни. Дори може да те изнудва заради тях с години! Този трябва да го осъдиш за сексуален тормоз! ДА,напълно е възможно с тези линкове да проникне в телефона ти, и в компютъра ти, от личен опит ти го казвам.

А ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО говори с родителите си, за да бъде спряно това навреме. Ако е пълнолетен може и за педофилия да го осъдиш и за сексуален тормоз!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 978952aa53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря на всички вас. Блокирах го. Дано не ме намери повече. Бяхме познати, та затова ви питах и снимките изтрих. Имаше един коментар да ги форматирам, какво означава това?


Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2bee82ac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Със сигурност не пращай нищо!От опита на приятелки знам,че винаги тези снимкк се разпростряняват и то се случва и в страници в инстаграм или групи в телеграм.Не си причинявай такова унижение щом иска това от теб значи не е правилния!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker