Брутална постъпка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брутална постъпка
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1449 пъти
Ох, как да ви опиша моя проблем..
Преди половин година се запознах с едно много готино момче, което е в съседния ми клас.
Стана така, че случайно се спънахме един в друг в коридора в голямото междучасие и разбира се, се извинихме един на друг.
След този случай започнахме все повече и повече да се засичаме в коридора и накрая аз реших да се запознаем. Така и стана. Говорихме си много, разбрахме, че горе-долу имаме едни и същи интереси(съвсем малко отклонения имохме). Започнахме все повече да си говорим и накрая аз не издържах и му признах, че съм влюбена в него(знаех го още когато се спънахме).
А той, само като чу това, и избяга и си отиде в класната стая.
Аз се учудих защо постъпи така. Нима нещо лошо казах? Но реших все пак да не го безпокоя засега и си отидох в моята класна стая.
Когато излизах в коридора, го засичах, но той не ме поздравяваше дори.
Разбрах, че нещата няма да се решат с мълчание и бездействие.
Затова след няколко дни, когато пак го засякох в корирода, го попитах:
Здравей, Дани! Ще бъда кратка. Виждам, че ме отбягваш, откакто ти казах, че те харесвам. Но какъв е проблемът, за да го разрешим и отново да сме си дружки?
А той ми отвърна: Слушай какво, Александро! Мразя те! Не искам да си говоря повече с теб! И въобще не си заслужава жава да ти отговарям на малоумните ти въпроси! Аре, чао!

А бе, какво му стана? Най-човешки го попитах какъв е проблемът, а той ми говори глупости!
Какво да правя? Много съм разтроена!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: d21311246d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Изобщо няма смисъл да се занимаваш . Дори да ти се извини, зарежи

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b4204a9f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И да го харесваш и да не го харесваш, вие сте доста различни. Първо - жените са супер емоционални... за разлика от мъжете. Второ - вие се развивате малко по-бързо и се опитвате веднага да си намерите някакви партньори независимо, че абсолютно нищо сериозно няма да излезе от тази връзка на вашите години, но за това не можете да се сетите, тъй като не разсъждавате логично като мъж.
Слушай, аз съм на 30, не се бях сериозно замислял за жена доскоро, бих казал, че почти всичките ми отношения с жени назад във времето са били крайно несериозни и детински, като съм си позволявал дори да обиждам и да се държа надменно с момичета, които са ми били под физическото или интелектуалното ниво - нещо, от което сега се срамувам. Твоят приятел е също недорасъл за подобна връзка каквато му предлагаш. Вместо да ти благодари за вниманието и да ти каже, че те оценява, но не желае някакви по-различни отношения, той те е нагрубил, тъй като не знае точно как да се държи в ситуацията. По принцип много рядко съм виждал жена първа да споделя някакви чувства, това е крайно нетипично, твоят човек може и да се е стресирал.
Съветът ми е - изживей си детството без романтични драми и не се опитвай да насилваш нещата преждевременно, след време доста момчета ще се опитват да ти привлекат вниманието, ще има и време за споделена любов.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c3ce9bac7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам на колко е този, ама изобщо не е зрял. От такива момчета бягай! Пълен лигльо. Разбирам, че го харесваш, но все пак колко добре го познаваш? Ако не е много, просто може да е период и ти да си въобразяваш, че го харесваш. Но, ако наистина го - ами просто с такъв човек няма как да стане. Не знам защо така е реагирал. Може би нещо го е притеснило. Но просто не се занимавай. Ще го забравиш този. Следващия път дори не го поглеждай и поздравявай. Край. Аз така бих направила. Ще срещнеш по-свестен, спокойно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c3ce9bac7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не знам на колко е този, ама изобщо не е зрял. От такива момчета бягай! Пълен лигльо. Разбирам, че го харесваш, но все пак колко добре го познаваш? Ако не е много, просто може да е период и ти да си въобразяваш, че го харесваш. Но, ако наистина го - ами просто с такъв човек няма как да стане. Не знам защо така е реагирал. Може би нещо го е притеснило. Но просто не се занимавай. Ще го забравиш този. Следващия път дори не го поглеждай и поздравявай. Край. Аз така бих направила. Ще срещнеш по-свестен, спокойно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dd7ae9970d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Твоят възлюбен е някакво дете още, ти си по-голяма емоционално и психически спрямо него. Следващият път му кажи, че се държи детски и вече не го харесваш, да се успокои.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 993d7ab495
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момчето харесва друго момиче, а не теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: bc8dfa3aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ох, момчета... Ти нищо лошо и неправилно не си направила, даже напротив! Чудесно е, че си признала чувствата си, това се нарича достойна постъпка... А относно момчето - на по-дълбоко ниво съм сигурна, че просто се е уплашил от нещо, някак си не е могъл да възприеме факта... Той не мисли наистина казаното, не те мрази, повярвай ми, просто момчето не знае как да си покаже чувствата, не знае как да отвърне на това, че ти си му признала своите и естествено, изключително неприятна реакция от негова страна да каже тези неща, породени от страх най-вече...
Така че моят съвет е да не се притесняваш, вярвай, че всичко ще се оправи. Той ако е достойно момче, ще размисли и ще иска да поговорите като хората. А ако не, знай, че заслужаваш някой да те оцени и да ти отвърне по същия начин...
Всичко ще се нареди и ще намериш отговори и решения...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker