Нямам приятели,самотен съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели,самотен съм.
преди: 2 години, 20 дни, прочетена 1224 пъти
Здравейте аз съм на 15 години и искам да споделя моя проблем.
Аз спортувам, ходя на уроци по математика и имам нормален живот.А относно проблема ми е нямам приятели, няма с кой да изляза, да споделя нещо и да се забавлявам.Виждам другите от училище имат с кой да дружат да комуникират, пък аз се мъча и тъгувам.Истината е че ми празно без някой друг до мен, без приятел. Много ми е неприятно да гледам другите да излизат с другари, а аз излизам сам с колелото и да се разхождам,но това го правя, защото ми е станало скучно и защото не е полезно да се застоявам вкъщи в хубавото време.


Аз съм от град Варна, бих се радвал с някой да създадем приятелство и да се опознаем.


Благодаря на всички, които са изчели историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 18 дни
hash: a15a232b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей! Почти колкото теб съм. Първоначално и аз разглеждах себе си като "Берлинска стена" между характера си и хората. Дълго време бях в период на депресия, породена от странични фактори и вторичен продукт от нея бе мнението ми, че обществената сфера е против хора като мен. В момента, месеци по-късно излязох от тези тъмни монотонни дни и си хамерих сравнително много приятели и възвърнах връзката си с други. Сега имам няколко приятелски компании, като голям процент от тях са в училище. По време на прехода си от изолация към социалност разбрах няколко фундаментални принципа за привличането на хора. Лошото самочувствие отблъсква хората, затова демонстрацията му е основен елемент в промяната на социалния баланс. Самоувереността не се изразява в хвалби, а в усмивка, хумор и език на тялото, който загатва за вътрешна свобода. Опитвай се да разчупваш обстановката, когато прецениш, че е нужно. В повечето случаи дори и най- малко забавната шега върши работа. Самоиронията, докато не е отчаяно самосъжаление, е ефикасен инструмент за привличане на позитивно внимание. Можеш да правиш остроумни шеги по време на час, стига да не уронват авторитета на учителя, както и докато водиш кратък разговор с познат. Проявявай искрен интерес към останалите (хобита, и.т.н). Бъди добър слушател и ги насърчавай да споделят неща, за които могат да говорят свободно и им е интересно да разказват. Вместо несъстоятелни ласкателства,заслужени комплименти на хората, с които общуваш, но не се подмазвай, сипейки на всяко изречение хвалби. Събуди интереса им с твое потенциално добро качество/талант. Накарай човека, с когото общуваш да отвори съзнанието си за теб признавайки искрено неговите дадености в посочената сфера. Понякога сарказмът, отнесен към Правилния, без да е дебелашка смешка, го кара да се чувства специален. 1 - 4 са напълно прави. Номер 5, ти също можеш да изградиш социални контакти, просто не бива да се ограничаваш. Авторке, съветвам те да следваш тези стъпки, ако искаш да постигнеш моя успех. Btw вероятно си видял този коментар и под друга подобна история. Зная колко е болезнено да си изолиран, ако имаш въпроси, пиши.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: ebb49c082a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Сейм

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 9626b55600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Напълно те разбирам, аз съм на 20 и имам две приятелки, като и двете са от училище. С времето установих, че ми е все по-трудно да създавам истински и трайни приятелства. Съвета ми е докато още си в училище да откриеш твоите хора. Със сигурност има някой, който споделя интересите ти и ще си допаднете. Не се отчайвай, още си много млад.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 4724c9df0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря за съветите и помощта

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 6eccbe16e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, аз също съм така, много подобно...Момиче на 14 съм.
Аз дори и да имам някакви приятели, пак се чувствам самотна, неразбрана, по-различна, като душевност и виждания за света...И сякаш никога не съм могла да се впиша в съвременното тийнейджърско общество, така да го нарека...Просто е неизбежно. Е, аз съм тук, ако има нещо, винаги ще отговоря

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 04626834e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей, авторе! Аз съм на 39 и също съм от Варна! Ако не този, поне другия месец отново започват вечерните концерти на сцена "Раковина"! От 18.00 до 19.00 часа! Пеят различни фолклорни състави, а и миналото лято се запознах и с Кичка Христова, по-миналото лято се запознах и със Снежана Георгиева, която работеше в бившето радио "Атлантик" през 90-те! Ако искаш, ела някоя вечер и ще ме познаеш по това, че снимам концертите с камерата си! Другите забелязват това и си обменяме разговор! С удоволствие ще се запознаем!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 4724c9df0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 5, и аз съм така, благодаря за отделеното време за коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker