Просто моите мисли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто моите мисли.
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1127 пъти
Здравейте! Аз съм на 16.Имам мрачни мисли и понякогами искам да ги споделя накъде за себе си. Е днеска се реших да съм редовна тук. Напоследък си мисля за едно нещо. За това колко самотна съм всъщност. Наистина много самотната. Чувствам празнина в себе си когато остана насаме с мислите си. Сакаш нямам никого. Имам2 приятелки които все повече не ги смятам да такива, не защото са от онези двулични приятелки. Не, просто сякаш се отчуждаваме и понякога не искам да си говоря с тях и като се замисля... Аз нямам с кой друг да говоря. Аз не съм асоциална или поне не се чувствам така. Говоря с хората и даже в повечето случаи аз ги заговарям първа без да се притеснявам. В добри отношения съм с всички, просто не всеки ме кефи като компания за излизане или да си приказваме защото с повечето хора просто нямаме допирни точки. И знам защо се случва това. Защото не съм в правилното обкръжение за мен. Но няма как да го сменя. Колкото и да се опитвам или да умувам няма как да стане и се примирявам. Повтарям си че и 2 са достатъчни щом са истински,но напоследък не мисля ,че така да се изразя, сме съвместими. Сякаш все повече нямаме какво да си кажем и някак си ги чувствам далечни. И това ме кара да се замислям. Че когато те не ми вдигнат,примерно а ми трябват, аз нямам на кого друг да звънна.
Също се чувства мега тъпо когато видя известие в инста и си кажа че някой ми е писал,но тъжната истина е ,че е просто някой ,който следвам е споделил стори или нещо подобно. Чувствам се мега тъпо ,защото въпреки факта че знам ,че никой не ми е писал,имам постоянно някаква надежда. Може би си задавате въпроса" тогава защо не пишеш ти на Някой?" Добър въпрос. Не пиша ,защото не можем да задържим някакъв разговор. Същото и когато говоря с някой познат/позната. Ограничаме се се в няколко изречения,защото то просто няма какво да си кажем. В социалните мрежи не е по различно . Пишем си по едно "здрасти какво правиш" отговаря се с "нищо" или "лежа си" мен ме пита аз отговарям и свършва разговора. Няма смисъл според мен да се опитвам, защото когато един човек не иска да завърже разговор с теб и да даде тема, аз какво мога да направя по въпроса? Да стана досадна единствено. Мисля да спра до тук. Благодаря на този който е прочел мислите ми❤️.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f8c0c9b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Има много хора, които са самотни цял живот.
Имаш два избора - започни активно да общуваш и ти да инициираш и водиш запознаства, срещи, разговори и прочие или си закали психиката с някаква житейска философия, за да не се депресираш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c34f1106c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Номер 1. Това опитвам да правя- и двете неща. Благодаря ти за отговора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker