Страдам от ниско самочувствие... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123809)
 Любов и изневяра (30460)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9749)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1768)
 Други (19194)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страдам от ниско самочувствие...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3900 пъти
Здравейте! Вече съм напълно отчаяна, така че мога само да си излея душата пред вас.

Имам доста ниско самочувствие.Преди не бях такава, но с времето малко по малко започнах да разрушавам нервната си система.

Чувствам се дебела - това е основния проблем. А сами си вадите логиката, че след като се чувствам дебела се чувствам и грозна. Всеки, с когото споделя проблема си ми се смее и ми казва, че съм луда или започва да ми говори колко съм хубава. Това обаче ме влудява.

До кръста съм слаба, на надолу... чак като си представя и ми става гадно. Последно се теглих преди няколко месеца и бях 45кг. Чудя си как е възможно!?!?!?! 45кг а такива крака и то с целулит! Лошото е че нямам достатъчно воля да отслабна. Обожавам сладкото, а нямам достатъчно време за тренировки. Не искам диети или такива подобни.. знам какво мога да си навлека с тях. С всеки изминал ден се чувствам по-зле и по-зле.

От време на време имам някой малък проблясък на надежда като "Това не е чак толкова важно.. важното е да си щастлив", но тази мисъл бива затисната с друга "Може би ако ми харесва как изглеждам ще се чувствам щастлива". Приятелят ми, с който сме заедно от година и 7 месеца иска да нося клин. Не знаете до какъв скандал може да доведе един клин или един въпрос от сорта на "Кога ще се нагласиш?"!

Има и други неща от сорта на коса и т.н. , които също не харесвам в себе си, но предполагам ще ги преживея.

Мисля си, че на света няма човек, който да разбере как се чувствам..Ако някой смята, че може да ми помогне нека даде своя съвет..благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 3b2f6435fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти си луда, колко си висока, че ревеш че тия 45 кг ти идват множко? ходи пеш повече-например вместо гаджето ти или автобуса да те карат до работа, училище или университет ходи пеш до там, ще излизаш по-рано че да стигнеш на време. ама и спри да се сравняваш с момичетата около теб... според мен 45 кг, ако ще и 1. 48 да си висока са си доста добре. Ти кво искаш да приличаш на няква анемична кукла със солети забучени в земята, които ги ползва като крака, с два пръста кръстче и изведнъж голяма глава.... ужас.. бррр

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 04425c3aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Отиди при психолог, имаш сериозно психично разстройство - причините най-вероятно са в детството ти, в неодобрението на родителите, в чувството, че никога не можеш да отговориш на очакванията им. Субективно действително приемаш фигурата си за проблематична, но е факт, че приятелят ти с неговото мъжко око те харесва. Вярвай ми, няма по-критично око за женската фигура от мъжкото. Ако той те харесва и иска да носиш клин - послушай го, явно те намира за много хубава и иска да се поокраси с теб и да те покаже на другите мъжкари. Какво по-голямо потвърждение искаш?
Приятелят ти, един мъж, те намира за толкова хубава, че иска да покаже краката ти на всички - т. е. да демонстрира, какъв улов е направил - каква расова женска е „хванал“.
Значи не само ти е хубава фигурата, а и е повече от това. Замисли се логично - кой иска да се изложи?
Кой мъж, който има да кажем Лада ще иска да я лъска и да я показва? Но мъжът с красива кола, винаги ще иска да си я покаже.
За мъжете и приятелките им са вид статус. Те самите не са красиви същества, няма какво да се лъжем, затова обожават да се красят с красиви същества - с нас, жените. Остави приятелят ти да се кипри с теб, оценил е бижуто в теб, време е и ти да го сториш - купи си 10 клина и носи всеки ден, повтаряйки си - АЗ СЪМ НАЙ-КРАСИВАТА, ИМАМ НАЙ-ГОТИНИТЕ КРАКА В УЧИЛИЩЕТО!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4cbb10915e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   45 кила и се имаш за дебела внимавай да не развиеш анорексия. Хектор

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 84461dd4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах ще кажеш че преди лягане не можеш да отделиш половин един час да направиш една бърза тренировка а и какво толкова правиш че нямаш време? Нали знаеш има ли желание има и начин, няма ли желание има оправдание и не мисля че краката са ти толкова дебели, просто са отпуснати защото не тренираш а и кво ти пречи от интернет да си извадиш някакви упражнения то за краката 15 минутна тренировка е достатъчна най ефективно е преди лягане!

/Маринела/

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 42ba1e3887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 2 е прав. Ти просто си си внушила нещо, което ОЧЕВИДНО не е вярно. Не си дебела. Аз бях 45 кила като бях... 13-14 ? :Д Сега съм 63 (*-*). Та.. говори с ваште !

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d33d329e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Господи ама ти си цели 45 кг, какъв срам!
Хейде стига, мога да приема че това са много килограми само и единствено, ако си висока 1,20 и наскоро си се научила да четеш.

Права си- проблемът е в самочувствието. Повдигни с и го, излез с приятелки, отиди да спа, изправи си косата, поглези се!

Впрочем, хапвай си спокойно, от абсолютно всичко, не се ограничавай, с фитнеса ще стегнеш тялото. Така може и да си 60 кг, но самата структура ще е по-добра.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d5375e1041
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   По-луда не съм срещала! 45кг не са нищо а напротив идеално тегло за млада дама или ти искаш да се изявиш като нещастна, нека това да са ти хатърите!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 94ee407844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Знам как ти е. Аз също имам ниско самочувствие. Една от причините да имам ниско самочувствие е, че съм ниска. На 13 години съм и съм 1,53. Знам, че има и много красиви ниски момичета, но пък постоянно ми натякват, че съм много ниска и че изглеждам все едно, че съм 5-6 клас, а съм 8.

Казвали са ми, че съм хубава, но и аз като теб не им вярвам. Но наистина - не ми се вярва да си 45 килограма и да си дебела. Номер 2 е прав/а. По-добре се вслушай в приятеля ти. Щом толкова много иска да носиш клин, значи не мисли, че краката ти са грозни. Купи си поне един клин и го обуй.

Darkstar

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 87b81e242c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си писала на колко години си но предполагам нямаш 18. Би трябавало да се гордееш с себе си задържала си момчето 1 година и 7 месеца ако не си хубава той първо ще избяга от теб второ ако си с дебели крака няма да те кара да носиш клин Момче с такава серьозна връзка не би искало приятелката му да се излага ако е дебела. Следователно си втълпяваш огледай се в неговите очи облечи това което той иска излез без да ти пука.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 444de4e542
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си внушавай глупости ти даже си слаба.. една консултация със психолог би ти се отразила добре! ;]]

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8f62c18f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   {Ще кажа само : " ъъъъъъъъъ" останах без думи! Не си дебела -100 %. Важното е наистина да се поглезиш малко и да си вдигнеш самочувствието, иначе може да тичаш или да играеш баскетбол, ако ти е скучно да тичаш... прави упражнения за крака: напади, повдигания (встрани, назад, напред), масажирай бедрата с кремове против целулит и след 3-4 месеца дори ще ти завиждат за стегнатите и гладки крака. А ако не ти допада да носиш клинове просто не носи, но не означава че не трябва да опиташ поне, за да видиш как изглеждаш хихихи. А диетата - първо намалява гръдната обиколка, после талията.... но не мисля че имаш нужда от отслабване. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 443561bbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 8 аз съм на 23 год и съм 1, 58 а ти си едва в началото на пубертета ще израстеш ако ли не ще си джобно гадже като мен, А за килограмите на авторката къде ги видя тея дебели крака като си на 45кг аз съм с 2 кг по тежка от теб и не мога да си представя такова нещо стегни се момиче имаш момче което иска да се похвали с теб :)направи му това удоволствие и ще видиш че не си права

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker