На кого да вярвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121428)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На кого да вярвам?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 903 пъти
Моето не е точно история, но все пак е нещо и бих се радвала на мнение. 08 съм и сега имам нов клас. Повечето са пекани. Има и такива дето не чак толкова, ама темата не е за това така че. Та станах приятелка с едни момичета. Едното от тях нека го наречем Н. е много готин човек. Мила, добра, забавна. Едно момиче от класа (не от групичката) е била в нейния предишен клас нека я неречем З. Н и З са били най-добри приятелки, но тогава е станал един инцидент и Н е намразила 3. От инцидента е останал белег. Н е настроила почти всички срещу З. Това е, което ми каза З веднъж като разговаряхме. Вчера (Петък) голямото междучасие Н се разплака и не искаше да каже, но от това което разбрах ставаше въпрос за З, защото спомена "Даже седна зад мен", а З седи зад нея. Аз не съм казвала на Н, че знам. Моят въпрос към вас е ако евентуално стане драма между тях на чия страна да съм и кое е доброто и кое злото (по вашето мнение)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b9ccdf93e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Нищо не се разбира от историята, З седнала зад нея Н правила еди кво си, първо я обясни като хората и тогава питай.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf90543b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Доброто и лошото са относителни понятия и най правилното е да направиш така, че да се прекрати конфликта ако възникне такъв. В никакъв случай недей взема ничия страна, те дори не са ти приятелки а просто познати и такива ще си останат. Като пораснеш ще видиш как от училище няма да ти е останал нито един приятел, просто живота грабва всички и всеки си поема по пътя.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9759f33647
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Недей да взимаш страна, просто им обясни, че искаш и с двете да се разбираш добре. Добре е да си изчистят старите проблеми, но то си е тяхна работа. Не знам какъв е бил този инцидент, но често на тази възраст хората са емоционални и чак след време разбират, че не си е струвало да го вземат навътре. Като цяло съм съгласна с номер 2, но мисля, че от приятелите в гимназията могат да ти останат някои, просто често се случва обратното. Недей да го мислиш сега, дружи си с връстниците си и не бързай за нищо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ea0fbee8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не се меси в отношенията им и не вземай страна. Не разказваш какво се е случило, така че не можем да преценим кой е добрия и кой - лошия. Карай по твоя преценка. Ако някой от тях ти изглежда добър, се сприятели с него. Така е и с хората - колкото да настройваш някого срещу някого, той - тя вярват на собствената си преценка и интерес. Гледай себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker