Проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 862 пъти
Здравейте нямам идея дали точно тук е мястото, но искам да чуя друго мнение и съвет. Миналата година имахме един учател по немски и той като цяло ни пишеше 5 - 6 на всички, като четем нещоп той казва - Супер, браво... и пише оценката, но ме съмнява, че дори е чул какво говорим, защото самата аз понякога си намирах грешка примерно в словореда. Тази година имаме трима учители, незнам защо, нямаме немец, просто три учители по немски и една от учителките ми писа 2 на нещо, което предишният ми пишеш 5 или 6. Нямам идея защо, но целият клас има, а до миналата година бяхме "най-добрите". Друг проблем е, че тя казва, че това, което ни е казал миналият не важи, не е вярно и, че тя ще казва как се прави, а може да предположите, че с трима учители и правила при вески един от тях, различна преподаване е много трудно и тъпо. Да допълня, че тя ме изпитва в час и аз си знам всичко, не е да не знам езика, но тя не ми пише оценки там, а на теста. Притеснявам се, че тя нещо не ме харесва и може да ми развали съвсем оценките по немски. Ако имате някакво мнение, съвет, ще съм много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e261ecc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Изобщо не се притеснявай за оценките, а се опитай да научиш възможно най-много от по-взискателните учители, докато все още има такива. Ако след време кандидатстваш за работа с немски, никой няма да те пита за оценките - ще ти дадат тестове за определяне на ниво, може дори да събеседват с теб - ще те проверят реално какво знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 320fcf9241
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Учи си сама от интернет... Не може да се разчита на учители, виждал съм пълни некадърници дори в университета да преподават.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d7ab8a4415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По принцип трябва да ви изпитват по различни начини, не може само оценки от тестове. Щом те изпитва, попитай после колко имаш, в час също вдигай ръка и моли да те изпитват на домашното или на миналия урок. Ако е нормална учителка, няма да ти развали оценките, щом всичко знаеш. Може би просто иска да ви стресне, защото старият ви господин ви е пишел оценки за нищо, а тя иска да е по- строга и да учите сериозно при нея. Ако обаче ти пише лоши оценки без повод, оплачи се на родителите си, говори и с класния си ръководител.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f3c22c1e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Харесвало ви е, че предишния ви учител му е дремело на оная работа, прибирал си е заплатката и не се е занимавал с нерви, следователно вие сте минавали без проблеми. Сега обаче като се сблъскате с реалността естествено, че учителя ви е виновен. Фактите са, че 80% сте точно такива и следователно няма как държавата да върви напред, при положение, че вие от сега сте скапани и не ставате за нищо. Тва не го пише сърдит чичак, а мъж на 24 години, който също си е мислил, че учителя му е виновен... :)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c1abdb49f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ние пък същото по биология миналата се пенсионира сега имаме една ниска около 30 год и само крещи и всичко което сме учили със миналата тя казва че не е правилно, и на входното почти целия клас имаше само 3 и 4 и ние отидохме да ни ги оправи защото си бяха вярни и накрая със цялата си наглост ни каза писна ми да се занимавам с вашите глупости и всички просто побесняха. Как може учител да е запознат със собственият си предмет

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2ab05991e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Завършила съм немска филология в СУ" Св. Климент Охридски", преди това Езикова гимназия с паралелка немски език. На тестове по немски нямам бал по-нисък от 98 точки при 100 максимални. Живяла съм и няколко години в Германия. Имам право и да преподавам, защото съм държала изпит по Методика, но не работя като учител. Имам и 4-ма колеги, които са учители в частни училища в София.
Ако искаш може да набереш текста, по който си получила оценка или да ти изпратя е-майл за връзка с мен, а ти да ми изпратиш снимка на теста.
Ако въпросната уителка е некомпетентна, веднага ще стане ясно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker