Дали ще ме хареса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ще ме хареса?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 843 пъти
Здравейте! Момиче на 14 съм. От скоро си имам приятел. Ние изобщо не мислим да го правим скоро, но в бъдеще знае ли се, и се притеснявам от едно нещо. Дали ще ми хареса тялото? Той ми е казвал, че съм слаба (без директно да го питам). Виждал ме е от пъпа нагоре до раменете, но като цяло не знам дали ще ме хареса. Не съм дебела, 53-4 кг съм, 160 см. Имам си недостатъците (малко мазнини на корема) и също така имам и малко стрии. Говорили сме си, че попринцип той го иска това, но ми казва когато съм готова, след някакво време, понеже и той не обича да прибързва. Но ако един човек иска да си легне с теб, значи ти харесва тялото, но не ме е виждал дори половината гола. Има още докато се опознаем, но и физически също. Тъпа тема, но не знам, ако не ме хареса, защото има големи очаквания (не знам дали е така), защото ние преди да стигнем до това, все пак ще ме види гола и други неща ще правим, така че... Вие кажете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 694efb156b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не би трябвало да има проблем, нали сте си заедно и те харесва. Малко несъвършенства всеки има. Недей да се притесняваш, и без това доста време има.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3379a246f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, не си мисли, че мъжете обръщат огромно внимание на малко мазнини и стрии. Стриите са нещо нормално - имат ги доста жени, включително и аз (на 20 години съм). Всеки мъж харесва различни женски черти. Някои мъже харесват супер слаби жени, а други си падат по по-закръглени. Щом приятелят ти се е хванал с теб и не ти дава зор няма за какво да се притеснявяш. Все пак, ако не те харесва едва ли ще станете гаджета.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fae06b1610
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, авторке.
Някои мъже обръщат даже голямо внимание на стрии и подобни- това са мъже с изключително ниска самооценка, това им е начина да опитат да манипулират жената така, че да се чувства не достатъчно хубава и да не забелязва техните недостатъци. Ако попадне когато и да е в живота си на такъв- бягай далеч от него и не допускай дори приятелство.
Ще осъзнаеш тези неща с времето и ще си ги потвърдиш и сама.
Тялото ти е твоят единствен сигурен дом/храм- обичай го и си го уважавай!
Нямаш никакви причини да се притесняваш дали това момче ще те хареса, със сигурност те харесва. Вие сте си чисти душевно и емоционално деца още, нямате цинизма на някои възрастни и дано така да си останете.
Хубаво е, че нямате да бързате за интимни отношения. Имаш да се развиваш още не само физически, а и емоционално. Ако дори само едничка мисъл те спира, не трябва да го правиш. Не докато не си напълно готова физически и емоционално, с желание.
Аз го направих на 18 г и не съжалявам въпреки, че много от съученичка ми поне казваха, че вече са го правили дори на около 15 г възраст.
На 18 бях вече напълно готова за моят първи път, бях спокойна и със самочувствие, знаех, че искам точно този да е човека, с който искам да го направя и ще бъде красиво, нежно и приятно.
Когато стигнеш до там, може би поне на около 16 г, знаеш, че е задължително да ползвате презервативи, а е добре и преди това още да посетиш гинеколог за да ти изпишат подходящи за теб антиконцептиви- презервативите пак са задължителни.
Иначе си прекрасна всякак, и за него и за останалият свят, трябва да видиш това в себе си и да се приемеш и ти така- прекрасно младо момиче.

Ж

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a0e41f703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря много за всички коментари! Наистина сте много прави и номер 3 каза много истини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker