Неща от детството (99-04 набор) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Неща от детството (99-04 набор)
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1164 пъти
Здравейте,

В последно време много се интересувам от нещата, които сме правили в детството си. Точно като навлизаха компютрите и използвахме сайтове като kefche. com, гледахме "Българ", играехме "Sofia Wars" и други подобни игри.

Ще ми е интересно да чуя вие какво помните от детството :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: ad8e5d7d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз съм набор 90. Компютри нямаше, нито смартфон... По цял ден играехме навън. Комоютър ми купиха на 14. Смартфон проимах в университета.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3620331d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Клуб пингвин също беше на мода

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ae070bdc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   През перидоът, който си изложил това което най-много помня е времето в концлагера наречен казарма където бях принудително натикан като всички други. Събуждат те в 5. 50 да бягаш гол през зимата, а после да парвиш лицеви опори пред нощтните прожектори на плаца и надитуя химн, след което влизате като говеда в столовата и противния офицер от социализма изкрещява - " БЕЗ ПРИКАЗКИ СЯДАЙ И СЕ ХРАНИ". Сядаш и ядеш като робот смачкано яейце и мазно парче салам и не смееш да издадеш и звук. После пак бягане, пак гадости и бъхтане целия ден, после обираш боклуци с часове. А през едения час свободно време вечерта всички се набиват на една счупена пейка и гледат само мазна чалга на телевизора, защото са тъпа българска младеж. Именно от там разбрах колко тъпи са българите. Веднъж само по чудо засякох на телевизора песента на Мадона-American Pie. Тогава от месеци наред тя бе единствената жена която бях виждал там затворен зад оградата с бодливата тел и обграден от олигофренска получовешка биомаса от пръчове. Мадона ми вдъхна капката надежда, че някъде там има и нещо различно от този говедарник, а това че на песента излизаше зад голяма завеса която е американското знаме, още тогава знаех подсъзнателно, че това нещо един ден ще сложи край на тая българска зверска олигофрения в която бях. И така и стана години по-късно. Сега същата тази казарма тъне в пустош и разруха заради американските военни бази в България и НАТО. Дано никога не се повтаря и дава воля на изява на Ганьовската зверилщина, диващина и олигофрения. Хал да им е на тия боклуци, че американския флаг им издъни казармите и им наряза оръжията и ги изпрати в историята.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d3b8ec98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   През моето детство нямаше компютри, мобилни телефони и интернет. Имаше домашни и улични телефони. Имаше 1 телевизия. Гледахме филми като:"Синьо лято", "Арабелла", "Розовата пантера, " "Том и джери"... Четях е книги, пишех е си писма, играехме на народна топка и ластик, разменяхме си марки, колекционира хмел плакати на известни певци, попълвахме лексикон,
Скитахме по улиците...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a7bc2887f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това което помня е, че нямаше компютри и интернет вкъщи. Играехме навън, пушехме цигари, събирахме се да гледаме порно, като някой добара касета и мастурбирахме по цял ден с приятелите. После пак пушехме и пак мастурбирахме. Къпехме се голи в реката, имаше вирове, карахме колелета, пасяхме овце, мастурбирахме и пушехме. Който отрича това с мастурбирането, значи или лъже или нещо не е бил нормален, а стеснителен и странящ от развитието на мъжете по тия години. А цигарите СРЕДЕЦ бяха едни от най-хубавите!
После дойде интернета и еба мамата на всичко.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a7bc2887f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 3, не беше лоша казармата, толкова неща ме е научила, най-вече на храброст и да не ме е страх и да не се тревожа за излишните неща. На труд също, сега няма нещо, което да не мога да правя. Днешните момчета горките не знаят кое какво е, опита им е нулев, но пък знаят, че хайлайтъра се слага преди контура. И че лазерната епилация е на промоция през зимата 2 зони на цената на 1.
Също така ги е срам да се покажат голи пред друг мъж, защото имат пишка, а другите ще я видят. Да не говоря да се изкъпят в общ душ. Като ходят на плаж или басейн се увиват с кърпа до гърдите, след което обуват боксери задължително, след което бермуди до коленете. С всичките тези дрехи влизат във водата, след което събличането става в кенефа или ако не може, пак свалят катовете дрехи увити в кърпа-одеяло, след това газ към вкъщи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b6fe7bab71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм 96 набор и ми купиха компютър когато бях на 12 години (2008 г. лятото) и много обичах да влизам в сайта kefche. com, бях си направила профил там и бях много активна. Качвах игри, разменях листенца и жълтици с другите потребители. А през есената на 2012 г ме избраха дори и за модератор на кефче. Бяха хубави времена

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef114fb01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6-ти, всяко лишаване от свобода е лошо, а когато няма престъпление заради, което личността да бъде наказвана с лишаване от своода, а е лишавана, то престъплението е върху личността от страна на държавата, която се явява престъпника тогава. Ако беше нормална държава България, което няма как да бъде с такъв народ особено минал през казармата, всеки принудително затварян от държавата в този лагер би трябвало да съди държавата сега. Никой минал от там повече не е същият, психическите повреди са за цял живот. А това са всички мъже в България. И това да те заставят да стоиш гол пред други мъже, което даваш като положителен пример от казармата, ако не осъзнаваш то да те светна, че също е престъпление срещу личността, защото тялото си е само мое и само аз мога да решавам кой да ми вижда интимните части и кой не. Пълна трагедия е тоя народ. Няма норамлана държава на света с такива лагери.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a7bc2887f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе 8-ми. Глупости дрънкаш човек, какво престъпление, каква свобода, какви 5 лева. А пък това с тялтото ти направо ме скъса от смях. Ти така научи и децата си да се повиват с кърпата и да обуват по 3 ката гащи. После що се смеят хората.
Голотата е най-естественото нещо. Айде понеже БГ те е наранила явно много, ще ти дам пример с Европа. В Европа в сауна ОБЩА се влиза чисто гол. Иначе си аут! В САЩ на една колона с 4 душа се къпят по 4ма мъже заедно голи, гъз до гъз.
А за БГ няма да говоря, нз кой набор си, ама явно не са те водили на баня да те къпят вашите. Сега сиг ще кажеш и че никога не са те къпали у вас голи. И това съм го чувал, има и такива странно птици.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 07f8dd0a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   1999 г. беше по-скоро към края на детството ми, но имам хубави спомени. За икономика и кризи няма да говоря, въпреки че както казах бях голяма.
Животът като, че ли беше по-спокоен. Мотаех се с приятелите от училище навсякъде, ходехме по разни базари (моловете още не бяха толкова много или май изобщо нямаше), киснехме по пейките ту пред тоя блок, ту пред оня блок и най-забавното беше, че никой от нас нямаше мобилен телефон, така че на нашите може и да не им е било забавно като часове наред не са знаели къде сме. Компютър имахме, но още нямахме интернет, та се играеха разни игри, които си разменяхме с приятели... на дискети! Видеото също беше на мода, та когато не киснехме по пейкити се събирахме у някой да гледаме филми на касетки, които се наемаха от близката видеотека. Представяте ли си? Нямаше онлайн филми, даже Замунда, а трябваше да ходим и да наемаме касетка за 24 часа! А вечер четяхме списания като Блясък, момчетата пък четяха списания за коли.
Абе, хубаво си беше.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker