Подиграват се с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват се с мен!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4881 пъти
Здрасти приятели,
моята работа е следната.
Момчетата в моят клас са адски перверзни. Натискат момичетата, притискат ги в стени... едва ли не искат полов контакт, личи си... все обарват, говорят за полови органи и ни заклюючват в мъжките тоалетни. Често се случва и да ни казват, че ако ги отблъскаме ще ни изнасилват и т. н.

С мен не го правят, но със съученичките и най-добрата ми приятелка, да. Те са по-развити, имат цикъл, бюст, хубави черти, задни части, дълги крака и нашарени фейсбуци. Аз съм още дете. Гърди-малки, адски съм кльощава за възрастта си и съм срамежлива и разсеяна.

Често се подиграват с мен. Средни пръсти, ебавки с зъбите ми (не нося шини и не са криви-бели и здрави са и в перфектна форма при това, но те се ебават с това, че били протези), почвам да избеснявам и с всеки ден имам чувството, че ще грабна някой стол и ще ги размажа до един. Но физически не ме бива разбира се. Другата година съм в гимназия. Успехът ми не е лош, но математиката ми куца. Попринцип уча с баща си, но той много вика. И това ме панира... имам няколко петици, но ме е страх да ги покажа... плюс това съм станала адски затворена и почти не дружа с никой..

Страх ме е, че в гимназията ще е пълно с кифли, наркомани и побойнци, които ще ми се подиграват и ще съсипят живота ми, а аз искам да срещна мили и дружелюбни връстници..

Проблемите ми са не един. Давайте съвети, моля ви. По всички проблеми. Искам да се оттърва от обидите, ужасното тяло, да имам приятели, добър успех и да изляза от депресията си...
Благодаря, предварително.
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e41226fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Тва с протезите е забавно :D

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 61b4fd2c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Нормални тревоги на един нормален тинейджър. Всичко ще се нареди, не се тревожи. Разбира се, ще срещаш в гимназията (и не само) както дружелюбни, така и озлобени хора, които ще ти се подиграват. Важното е да не падаш духом и да се концентрираш върху важните неща. Целият живот е борба.

Днес е за уважение и приятелството на съучениците, утре ще е за по-добра заплата и работно място. Случващото ти се е преходно, опитай се да не му отдаваш огромно значение, има по-важни неща, за които да мислиш в момента като ученето, например.

Често тези кифли с нашарени фейсбуци след време заприличват на нищо от нощния живот, половите контакти и тн в най-крехката възраст, когато не му е времето.
Тялото ти не е ужасно, а просто тепърва се развива като женско. Колко ще се промениш ти е бедна фантазията, сама няма да можеш да се познаеш.

Когато бях тинейджърка момчетата в училище ми подвикваха очилатка, дебеланка, плашило. Харесваха нагласените и нахаканите и ми беше болно. Обаче след 7-8 години патенцето май се превърна в лебед. Понякога срещам някои от тогавашните училищни красавици, но ролите сега са разменени. Имай търпение, всичко се мени.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2e57c80593
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Кажи на вашите за тези проблеми с съучениците и да ти намерят ново училище. Почни да учиш повече за високия успех и говори с хора за да преодолееш срамежливоста си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7c2e1d2e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Здравей!
На твойте години и аз бях така! Не се притеснявай и не бъди срамежлива. Колкото до момчетата те са си такива на тази възраст. Сега съм на 20г. и нямам тези проблеме! Не бъди срамежлива и всичко ще се подреди!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3d20c0dfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Миличка, звучиш адски сладко... Искам да ти кажа, че проблемите, които имаш сега, след време ще бъдат твои преимущества. Притеснява те това, че на теб момчетата не ти обръщат внимание. Повярвай ми, ще дойде време, в което твоите приятелки ще се чувстват омърсени от това, което им правят момчетата, но така или иначе те разбирам.

И твоето време ще дойде, и както казваш, че имаш хубави зъби (след като изглеждат като протези, значи са си перфектни), момчетата тогава ще харесват твоята усмивка, а не само това, което могат да пипнат.

Баща ти може и да е строг, но повярвай, по-добре така, отколкото родителите ти да те оставят без подкрепа. Всеки е бил на твое място и си е казвал, че всичко, което говорят родителите е поредното клише, но е истина и ти ще я разбереш. Радвай се, на детското, което все още имаш и успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 393622e825
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей! На колко си години? Предполагам, че си на 13-14, щом ще кандидатстваш. Нормално е на тази възраст да не си толкова женствена. Сега се развиваш. Най-много ще започнеш да се разхубавяваш към 15-16. Аз съм на 13 и тази година ме приеха в хубава гимназия. Аз имам някакви гърди, дупе, но лицето ми е детско, но след 1-2 години няма да е така и при теб също. Ще се разхубавим, ще придобием повече женски черти. Всичко с времето си ;).
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 90e4404df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги ще има някой, който ще те дразни и т. н. въпроса е да си ги сложиш на колана и изобщо да не ти пука. Според мен по-кротки младежи има в гимназиите с реноме, затова си избери точно такава.
А приятел намираш, когато ти самия си такъв, бъди по-разговорлива, недей да мълчиш, обсъждай с момичетата около теб всякакви неща, които ви вълнуват на тази възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9a5c1861d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Все едно говориш за мен. ; хх ..
Миналата година и аз си имах своите недостатъци, но никой не ме обиждаше, защото с този клас бях от 1ви до 7ми и се разбирахме чудесно..

Завърших 7ми клас, мина лятото и влезнах в ново училище. Преди това си мислех, че всеки ден ще ми се подиграват, няма да ме оставят намира и така се случи. Всеки ден съм тормозена, не смея да кажа на никой, но се държа. Гледай позитивно на нещата не се оставяй да те тъпчат. И защо си мислиш, че петиците са лоши оценки? Защо не кажеш на баща си да не ти вика щом не разбираш нещо .. ?!

А за момчетата - Нека закачат приятелките ти - Те са лесни. Ще видиш като станеш по-голяма как те ще тичат след теб, а не след тях.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4e8bc5e804
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не е точно така. В гимназията аз срещнах много по-качествени хора, отколкото тия от основното училище. Е, зависи в коя гимназия отиваш де... В моята не се влизаше лесно и може би затова хората се филтрират и повечето са свестни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d1b136fa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Здравей! Тези твой съученици са абсолютни пикльовци, гледай да не им обръщаш внимание. Защо обаче се притесняваш за глупости? Какво от това, че си слаба? Искаш да си 100 кг ли? Радвай се, че си такава. Това, че си срамежлива също е много хубаво. Повечето ти съученички са кифли и простачки. Радвай се, че не си като тях. Бъди себе си. Не трябва да те интересуват другите.

Ако много те дразнят кажи на вашите или на някой учител. Проблемът не е твой-съучениците ти са боклуци, а не ти. Сама каза, че те перверзни. Много не им обръщай внимание. Щом не ти върви математиката запиши се на уроци.

Аз се записах в 7-ми клас на уроци по български и математика, изкарах хубави оценки и ме приеха в гимназията, която пожелах. В тази гимназия обаче някой пострадах от подигравките и простотиите на разни идиоти и много ме е яд, че не казах на класната. Просто нямах късмет да попадна на свестен клас- в старото ми училище беше пълно с пикльовци и в гимназията същата работа. Пожелавам ти много късмет и да намериш свестни хора в гимназията, в която ще влезеш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a5c0105f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   Здравей, познато ми е чуството.. Ще се изненадаш колко много деца са го изпитвали.. Първо - ходи с високо изправена глава, запомни, че абсолютно никой няма право да ти стъжнява живота и да се гаври с теб.. Трябва да имаш достойнство и самочуствие. Накарай идиотите да разберат, че ти не си човек, с когото могат да правят каквото си искат. Не е важно дали си кльощава, по-развита, пълна и т. н, всичко идва от характера ти, начина по който ти се възприемаш и по който другите те възприемат.
Знай, че нямат причина да се държат така и бъди твърда. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-лесно ще ти е занапред.

Относно гимназията, мисли положително, а пък каквото стане, от сега няма как да знаеш.. С баща ти опитай да говориш открито и да бъдеш честна с него, ако трябва му кажи, че начина, по който се държи с теб не ти харесва.. Все пак той ти е родител, трябва да те разбере и плюс това петицата не е лоша оценка, не мисля, че има основание за лошо държание с теб.. Дано съм помогнала! Успех!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 216fe4074a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Xич да не ти пука, какво мислят за теб. Важното е, ти как се чувстваш, и ти да се харесваш. Запомни!!! -трябва, да блъфираш противникът си, тоест-покажиим че, не ти пука какво мислят за теб и че, ти си по-умна от тях. Ако, им се оставиш и се задълбочаваш, може да си провалиш успеха.
Можеш също, да кажеш, на учител или на родителите си. Някой-път се налага, да се правим на глухи, за да сме по-спокойни. Бъди такава, каквато си-гледай само напред, НИКОГА НАЗАД!!! УСПЕХ!
<ЛУДКАРКАТА>

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c428805f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Ех, перверзниците много, щом тази година ще кандидатстваш си колкото мен, т.е. да наясно съм за какво говориш.

Да не ти пука, едни лигльовци 7клас не могат да се нарекат момчета, а момичетата хич даже не са жени. Препълнените фейсбуци най-много да ти докарат перверзен чичко, който ще се опитва да те изплаши и да ти ги говори за секс. (ХЕХ аз бях попаднала на един дето български не знае) Така че не се притеснявай.
Нали знаеш че те бъзикат, че си с протези, защото зъбите ти са хубави!?

За гимназията... ох добре, добре, аз също много съм се чудила на какви ще попадна. Честно казано бях забравила, докато не прочетох темата ти. В крайна сметка, важното е ти как ще подходиш към тях. Кифлите не са с толкова високо самочувствие, не й ако им покажеш че си повече от тях, идиотите пък... хубаво де те са перверзни, важното е че доста малко биха тръгнали да изнасилват. Най-много някой да те опипа, след което ще го удариш през ръцете и ще се свърши... или пък ще се гоните по коридорите като ненормални.

Малките гърди, няма страшно, не е фатално, ще пораснат... предполагам бюстиета можеш да слагаш, ама и да не можеш, сега си на 13 точно сега се почва с растежа (вече сериозен) . И твоето "ужасно тяло" също ще напълнее и ще изглежда нормално, до миналата година и аз бях кльощава, сега съм си точно. Предполагам до догодина ще си супер.

Приобщаването и стеснителността ти - Простичко е. Отпусни се, пускай бъзици, излизай с приятелки по магазините. Самочувствието само се покачва, знам че звучи адски надменно и кифленски, но не е истина понякога колко общо има физическия вид и материалните неща. Достатъчни са 2 гривни и нова тениска, за да се усмихнеш и да се харесаш в огледалото.

Математиката 0_о - Баща ми ми я обяснява, ученето ни протича така:
Аз викам, той вика, аз викам, той вика, двамата се караме, карам го да млъкне решавам задачата набързо и така.

Всъщност, задачите ми са доста по-верни когато ги решавам набързо, без прекалено мислене и задълбочаване. Токато баща ми е на обратно, той трябва да знае как и защо, докато за мен е важно че е така и това е начина. В 5клас и на мен това ми беше супер гадно, мразех да ми обяснява, не харесвах себе си, мислих се за тъпа (заради едната математика, която пак ми вървеше), мина лятната ваканция и БАМ, всичко се промени. Някак си добих качествата който преди нямах, реших че не съм виновна за глобалното затопляне, за топенето на ледниците, едва ли не че заради мен е имало катаклизми ;d . Просто трябва да осъзнаеш че не си лоша.

Стани, погледи се в огледалото и си кажи, че си момиче като всички останали, че си красива, че няма някакви си лигльовци или една шибана математика да ти попречат да успееш. Следователно си помисли, че не си толкова зле с предмета, със сигурност има къде къде по фатални случай, сега викам с баща ми защото съм сигурна в себе си, определено си знам формулите и как се решават задачите. И нещата се наредиха, сега карам със 6, след контролното ще видя колко ще изкарам, но определено 5 ще има, знам си само че имам 2 сгрешени подточки другото е вярно.
Айде това е от мен, успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f88e2c6693
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Съжалявам да ти го кажа, но в гимназията - това ми бяха най-кошмарните години. Момчетата са УЖАСНИ, държат се добре само с кифлите - това е истината. Аз обаче не спрях да бъда себе си (за добро или за лошо) и поне не се изгубих сред простотията на днешната младеж. Та съвета ми - НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНАЙ САМО ЗА ДА СЕ ХАРЕСАШ НА НЯКОЙ! НИКОГА НЕ ДАВАЙ НА МОМЧЕ ДА ТЕ ОБАРВА, САМО ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАШ СЛАБА за да се защитиш сама! Отстоявай позицията си!
Момиче на 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 273c9df4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Нямам представа къде ще влезеш, но колкото по-трудно се влиза толкова по-малко са просаците и кифлите, иначе за мен гимназията беше ужас, мразеха ме прсвиха ми само номета а аз се правих, че не ми пука. Ще се развиеш някой се развиват по-бавно. Лично ми харесват срамежливите момичета, те са по-добри, по-умни и превъзхождат другите иначе ти желая успех.
Момче на 18.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e5a17cff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Няма страшно! на твоята история добави шини, защото като бях малка паднах въърху резците си и те бяха един върху друг, шкемебнце, защото баба добре ме хранеше и и двойка по математиак. даже щях да повтарям за една бройка седми клас заради математиката. така става моята история. да изглежда познато?

Сега съм студентка с отличен успех, гимназия също завърших отлично. така чеее не се притеснявай! първо не обърщай внимание на баща си. и на мен моя не ми действаше окуражаващо. поговори с него. кажи му че така те стряска и че блокираш и като ти крещи не ти помага.ако пък не искаш да говориш с него хвани учителката си за консултация - имаш право ;)

Като си в гимназията първото което трябва да направиш при това е просто задъължително е да си намериш ХОБИ! ама това ти го казвам като заповед :D просто нещо с много хора - театрална група, ориентиране, спорт, въобще нещо с много и разлбични хора и това ще са хората към които ще имаш пълно доверие от сега нататък ;) аз бях супер затворена , не приказвах с никого и се записах на актьорско - обиколих БГ, вършех щуротии и сега имам камара хубави спомени.
късмет малката от Кака ти В!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c86f27aed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм в същото положение но вече съм в гимназията и то за първа година но не е толкова лошо колкото си мислиш "Страх ме е, че в гимназията ще е пълно с кифли, наркомани и побойнци, които ще ми се подиграват и ще съсипят живота ми, "в моя нов клас всички момичета са много готини... не са кифли а наркомани няма само няколко пушачи но тва на мен не ми пречи защото те вредят на себеси момчетата... е има ги и малко смахнати и перверзни но няма как хормоните им бушуват...
това че ще ви изнасилят.. според мен се шегуват с вас, написала си че постоянно говорят за полови органи тва е нормално всички момчета че и момичета на тази възраст го правят просто не им обръщай внимание. Запомни важното е ти да се харесваш и да се почувстваш добре в тялото си независимо какво казват другите

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4175f81261
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   момиче на 13 съм аз също бях ауцаидер имам няколко истенски приятели.относно до подигравките и ти им се подиграваи не оставяи да те мачкат отвръщаи на удара с удар. бъди мила добра и отзивчива . ако искаш да заговориш някои пробваи с какво беше домашното или колко е часа .ако искаш да привличош момчетата носи по остри диколтета къси поли токчета повярваи полочава се вччера имаше успех .а това че си слаба вляко момиче го иска използваиго къси и вталени рокли подчертаи с бижута но не ставаи твърде наконтена и секси.а до мамчетата един ритник дори и лек в топките ще ги заболи.и в моето училище момчетата са идиоти бушуват им хормоните. успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker