СПЕШНО ми трябва съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

СПЕШНО ми трябва съвет!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 877 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм, 8 клас! Вчера станаха едни драми и една от моят клас иска да ме бие. Няма да обяснявам случилото се, но проблемът ми е, че във вторник като отида не знам какво ще стане, особено след часовете. Аз нито мога да се бия, а тя има опит и може. Какво да правя? Притеснявам се, но някои от класа ми казват, че няма нищо да направи, ама надали. Помолих една моя близка приятелка да я убеди (те са приятелки) нищо да не прави, ама има голям шанс нищо да не се получи от това. Не искам да намесвам класната, родители, камо ли директорката. Няма кой след училище да ме вземе, или някое момче да ме пази, няма кой просто. Ако имах брат, супер, но имам по-голяма сестра, и тя е на работа! Другият вариант ако ме нападне след училище извън територията, да си взема лютив спрей, ама няма да ми го продадат, сигурна съм. Ще говоря със сестра си (тя е на 20) ама не искам да казва на нашите, просто ме е страх.
Мразя я тази кучка, за нищо не съжалявам, съжалявам само, че иска да ме бие. Не съм направила кой знае какво, то ако класната разбере тя какво ми е правила, край с нея. Направих грешка, ама тя може да се гаври с мен, а аз един път нещо съм казала и край, щяла съм да остана без крака. Мразя я тази, моля ви, помогнете ми, имам време само до вторник!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: e8acc41ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първо, много често децата си говорят наизуст. Второ, никой не ти гарантира, че това момиче ще те набие. Трето, и да те набие, нали ичаш телефон-ще се обадиш ако трябва на 112, като толкова не искаш вашите да разберат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f9f866de28
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Задължително кажи на родителите си. Ясно е, че щом не касваш какво си направила, е нещо гадно, което й е навредило
Тази може да е с психически проблеми. Те нямат задръжки.
Живеем сред психопати.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 66c33c1411
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Едва ли ще го направи, но не се знае. Ако можеш да говориш с нея в училище и да се разберете, добре. Можем само да гадаем какво се е случило, но тази омраза на никого няма да помогне, така че може да се опиташ да покажеш своята гледна точка и да изслушаш нейната. Щом си направила нещо погрешно, извини се и обясни как ще се отнасяш към нея отсега нататък. Ако не си допадате, поне да се помирите и да няма повече дрязги помежду ви, иначе само ще ви тежи, а може и да ескалират нещата, така че сега дано да се разберете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b60579fd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Може да останеш в училището, докато се откаже и си тръгне, но пробвай да кажеш на някой, така ще ти е по - спокойно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90ac34f7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако си поръчаш лютивия спрей от интернет, никой нищо не пита за години. Има купища сайтове онлайн си поръчваш и готово. Щом трябва да се защитиш-няма какво да му мислиш. Спрейовете не са скъпи, действат от разстояние-но държиш пръста на копчето продължително, все едно пръскаш хлебарка с Райд. Имам предвид-качествено го правиш, а не едва-едва.
Поръчай още днес от някой сайт-утре или най-късно вторник сутринта ще ти го доставят. И внимавай за вятъра-НЕ пръскай, ако има насрещен вятър, завърташ се така, че нападателката да остане по посока на вятъра и пръскаш.
Пиши после какво е станало, спасила ли си се и т. н.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 13a25dc9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи, нещо си направила и знаеш, че си виновна, обаче в крайна сметка изкарваш другото момиче виновно? За момче ли е спора, да не би заради някакво момче е всичко? Това е анонимен сайт, да беше написала какъв е проблема, и какво си направила, за да получиш адекватен отговор. Ако си и взела нещо, върни и го! Така със страх живее ли се? Може да си излизала с нейното гадже, може да и взела нещо, кажи си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: be3a87375b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До номер 6 от авторката: Аз реално накрая казах какво е станало. Никакво момче не е намесено. Работата е там, че днес като говорих с една нейна приятелка и тя ми каза, че това момиче (дето иска да ме бие), реално не и пука, че съм казала едно нещо за нея (макар, че тя си знае, че не я харесвам, нормално да кажа на някои хора в някои ситуации нещо, ако тая прекали с нещо, както и стана), а просто ме мрази и, че щяла да ме бие. И в петък се била напила и казала на това момиче, че ще ме бие. Абсолютна пача, ненормална, може и нищо да не ми направи, ама ако направи, ще си понесе последствията.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f6bfae895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Коя иска да те бие? Дай да се разбера с нея. никоя няма да бия

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a03b91e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Хора, стана точно така, както очаквах. Нищо, тя просто е тъпа, и само се дуе и нищо. Смешна работа, въздух под налягане е тая.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a03b91e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Пак от Авторката: Благодаря за съветите, оценявам го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker